Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Segoe UI]BICHONY
Psy i suczki odebrane z pseudohodowli Bishonów sa jeszcze troche wystraszone ale z każdym dniem nabierają odwagi do spacerów, zdobywają zaufanie do człowieka. Na chwilę obecną do adopcji sa Dwie suczki OK. 10 Lat jeden piesek 10 Lat I Roczny piesek Bez Oka.
(tel. w spawie adopcji 513 95 81 80 pani Rajska[/FONT]
513 95 81 80

[FONT=Segoe UI]ps Ja ma od nich takiego psa i od siebie mogę dodać, że są zaniedbane i bardzo pragną kontaktu z człowiekiem. Mój to wielki przytulak. Psa trzeba będzie porządnie pare razy wykąpać bo śmierdzi. [/FONT]

Edited by ysmay
Posted

One mają ogłoszenia? Wiesz, że na dogo wszyscy zapsieni po kokardki. One szukają domu, czy na razie tymczasów?

Posted

[TABLE="width: 540"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]AKTUALIZACJA 08.08.2012 Inspektorzy ponownie przeprowadzili kontrolę w Otrębusach.Warunki pozostałych zwierząt NIE zmieniły SIĘ TEZ została podjęta dlatego decyzja o odebraniu wszystkich pozostałych zwierząt. W asyście policji inspektorzy Straży DLA Zwierząt w Polsce odłowili WSZYSTKIE zwierzeta i przewieźli do kwarantanny wag siedzibie Straży DLA Zwierząt. Oczywiście WSZYSTKIE zwierzeta Tak JAK poprzednie Bichony zostały starannie wykąpane, ostrzyżone dodał skrócone pazury.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[FONT=Segoe UI] [/FONT][FONT=Segoe UI] [/FONT][FONT=Segoe UI] [/FONT][FONT=Segoe UI] [/FONT][FONT=Segoe UI] [/FONT][FONT=Segoe UI] [/FONT][FONT=Segoe UI] [/FONT][FONT=Segoe UI] [/FONT][FONT=Segoe UI] [/FONT][FONT=Segoe UI] [/FONT][FONT=Segoe UI] [/FONT][FONT=Segoe UI] [/FONT][FONT=Segoe UI] [/FONT][FONT=Segoe UI] [/FONT]

Posted

może ew. zadzwonić i się dopytać o DT, bo remontują lokal i teraz warunków za bardzo nie mają na trzymanie zwierząt.

Posted

ja od nich wzięłam 3 letniego psa. Dziś byliśmy u behawiorysty, aby wyeliminować szczekania i aby go w ogóle obejrzał.
Szukają domków stalych

Posted

Przepraszam za offa, ale pilnie poszukuję osoby do wizyty przed-adopcyjnej w Warszawie dzielnica-Ząbki. Sunia jest w Cieszynie ma 12 lat i jest po operacji guza. Sprawa jest pilna. Nie chcemy, zeby trafiła do schroniska. Nie ma wątku-mam ją tylko na facebooku. Osoby, które mogą mi pomóc poproszę o kontakt pw, maila: [EMAIL="zofiakrystyna@poczta.onet.pl"][COLOR=#4444ff]zofiakrystyna@poczta.onet.pl [/COLOR][/EMAIL]lub tel. 508-063-271[B][COLOR=#00aded] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/skype-ie-addon-data://res/numbers_button_skype_logo.png[/IMG][/COLOR][/B]

Posted

[COLOR=#006400][B]Wątek jest dublem tego watku:[/B][/COLOR]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230439-Psy-w-typie-rasy-bechon-%28ma%C5%82a-rasa%29-do-adopcji?p=19517396#post19517396[/url]

[COLOR=#006400][B]W związku z tym zamykam.[/B][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...