Lu_Gosiak Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 ja Ci dałam ta dziewczynke numer 7 do gazety na piatek - moze sie spodoba Komus gładka:) Quote
danavas Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Lu_Gosiak napisał(a):ja Ci dałam ta dziewczynke numer 7 do gazety na piatek - moze sie spodoba Komus gładka:) a ja Ci bardzo dziękuje Lu_świrusku :) Quote
danavas Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 od dwóch dni miałam o psiaki kilkanaście telefonów...nawet nie chce mówić z jakimi ludźmi przyszło mi rozmawiać...no ale jeden dom cudny:) jadę w sobotę zawieźć sunię nr 1 do Łodzi:):) Quote
Ewelinaaa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Dziewczynka nr.4 jest cudna :D Zresztą co ja gadam wszystkie są piękne! :) Quote
danavas Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 kochani...chłopak nr 5 potrzebuje kogoś do wizyty przedadopcyjnej...Kraków Michałowice... Quote
piescofajnyjest Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 no ja to bym chetnie do Krakowa pojechala..... Quote
danavas Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 zostały nam 3 maluszki.... same laski:) są piękne..... do adopcji nadal nr 2,6 i 7 prosimy kochani o pomoc w szukaniu domków..... Quote
piescofajnyjest Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 co tam u maluszkow???? grzeczne??? Quote
danavas Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 piescofajnyjest napisał(a):co tam u maluszkow???? grzeczne??? maluszki narobiły mi niezłego zamieszania..... 5 brzdąców poszło do domków, są szczęśliwe i kochane.... a te trzy sierotki Lili, Guga i Freja ciągle coś.....Lili miała problem bo połknęła wielką kość która utkwiła jej przed odbytem...nawet nie chce myśleć jak ona się nacierpiała przepychając to przez przewód pokarmowy. wet usunął kość za pomocą parafiny, za zabieg i leki oraz wizytę kontrolną policzył mi 50 zł.... pod koniec września ktoś podtruł Gugę i Lilunię... musiałam wzywać weta na telefon, szybko przyjechała,Guga po zwymiotowaniu doszła do siebie ale u Lili nie wyglądało to ciekawie, na szczęście mała się z tego wykaraskała(20zł paliwo, 30 zł leki) .... nie rozumiem jak można się mścić na ludziach robiąc krzywdę zwierzętom...:( one nie mogą tam zostać.......ważne dla mnie jest aby zabrać stamtąd te maluchy, jednak nie stać mnie na opłacenie im tymczasu... mamy już dług za Freję, która po tygodniu wróciła z adopcji bo nieodpowiedzialna baba zataiła przede mną alergię dziecka... Freja spędziła trzy tygodnie u Karmelki która wciąż czeka na pieniądze za jej pobyt i za transport.... w miedzy czasie mała miała niestrawność i z wymiotami i biegunką wiozłam ją do weta....(kolejne 54 zł) za pożyczone pieniądze kupuje im karmę... część sama sponsoruję...ale ileż można.... kamień z serca bo w tamtym tygodniu Freja znalazła domek z prawdziwego zdarzenia....Alleluja!!!! Kochani błagam Was o pomoc..... te psiaki muszą szybko coś znaleźć... Quote
karmelcia Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 no dokladnie ALLELUJA-FREJA ma domek i to naprawde super-ekstra,sama ja zawozilam,nagadalam sie z nowa rodzinka i powiem wam ze sama chetnie dalabym im sie adoptowac!!!!!no ale niestety...za paliwko kolezance zalegam ,ktora z dobroci serca olewa swoje plany zyciowe i wozi mnie z psiakami,no i moj tymczas tez nie zaplacony,a juz czas karme zamawiac dla mojej bandy...bo z racji ze Frejce trzeba bylo kupic karme szczylkowo,kupilam jeden worek mniej dla duzych...wiec bardzo prosze wspomozcie Danavas....bo dziewczyna naprawde dwoi sie i troi zeby jakos te finanse ogarniac,Moja corka oddala kilka zabawek na bazarek zeby Adze pomoc....co uwierzcie jest nie lada wyczynem DLA DZIEWCZYNKI Quote
danavas Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 karmelcia napisał(a):no dokladnie ALLELUJA-FREJA ma domek i to naprawde super-ekstra,sama ja zawozilam,nagadalam sie z nowa rodzinka i powiem wam ze sama chetnie dalabym im sie adoptowac!!!!!no ale niestety...za paliwko kolezance zalegam ,ktora z dobroci serca olewa swoje plany zyciowe i wozi mnie z psiakami,no i moj tymczas tez nie zaplacony,a juz czas karme zamawiac dla mojej bandy...bo z racji ze Frejce trzeba bylo kupic karme szczylkowo,kupilam jeden worek mniej dla duzych...wiec bardzo prosze wspomozcie Danavas....bo dziewczyna naprawde dwoi sie i troi zeby jakos te finanse ogarniac,Moja corka oddala kilka zabawek na bazarek zeby Adze pomoc....co uwierzcie jest nie lada wyczynem DLA DZIEWCZYNKI no to ja się domyślam...:) dziś zrobię bazarek z książkami i filmami dla psiaków, bo oprócz długów to one jeszcze szczepień nie miały... a co chwila jakieś choróbsko je łapie... więc boję się żeby jakaś zaraz się nie przypałętała... Quote
piescofajnyjest Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Aga, kiedy wpadniesz do moich Rodzicow po rzeczy na bazarek??????????;) Quote
danavas Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 piescofajnyjest napisał(a):Aga, kiedy wpadniesz do moich Rodzicow po rzeczy na bazarek??????????;) kochana po niedzieli już na bank..... teraz potrzebuję masę bazarków bo mi się z kilku zrobiło kilkanaście psiaków..... Quote
danavas Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 (edited) może coś ruszy bo w adopcji pomaga moja znajoma z Niemiec..... czy kciuki zaciśnięte? Edited November 27, 2012 by danavas Quote
piescofajnyjest Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 trzymamy kciuki!!! cala Unia Europejska bedzie nasza...;) Quote
danavas Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 a jak:):) do boju.... w tym roku Misiek musi znaleźć dom bo się pochlastam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
danavas Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 danavas napisał(a):a jak:):) do boju.... w tym roku Misiek musi znaleźć dom bo się pochlastam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurde...tak mi ten Misiek chodzi po głowie że myślałam że to jego wątek...ech.... Quote
danavas Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 bazarek dla maleńkich...... http://www.dogomania.pl/forum/threads/233785-Kup-Teraz-za-5-z%C5%82-cuda-cude%C5%84ka-do-15-11-2012-do-20-00?p=19837912#post19837912 Quote
danavas Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 mama kulek już po sterylce... nie chcecie wiedzieć co się tam rozegrało... Bella jest najprawdopodobniej chora... ma problem z krzepliwość krwi...wet nie umiał jej zatamować... podobno krwawiła zewsząd.... były potworne komplikacje...jak weszłam do gabinetu to myślałam ze tam coś zarzynano.... została na pół dnia w gabinecie, a potem zabrałam ją do domu żeby mieć pewność że jest pod stałą kontrola i opieką.... leżała u mnie biedna markotna... rano zadzwoniłam po jej właściciela... jak go zobaczyła to się od razu ożywiła i zjadła całą miskę jedzenia... trochę w strachu zdecydowałam im ją oddać wcześniej.... dziś trzeci dzień po sterylce i już dochodzi do siebie.... podczas sterylizacji okazało się że już była na początku kolejnej ciąży...7 płodów... dobrze że zdążyliśmy.... otrzymałam od piescofajnyjest genialne fanty na bazarek: zapraszam więc na niego serdecznie:):) http://www.dogomania.pl/forum/threads/234081-Nowe-smycze-i-obroże-firmy-ROGZ-zapraszamy-do-10-11-2012?p=19864340#post19864340 Quote
piescofajnyjest Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 lo rany......dobrze, ze dochodzi do siebie...... Quote
danavas Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/234207-Bi%C5%BCuteryjne-drobiazgi-na-szczeniaczki-do-4-11-2012-g-22-00 bazarek dla maluchów:) dziękujemy Poziomce:) Quote
Recommended Posts