Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Debbie będzie w wiosce obok, DolBlathanna będzie miała na nią pewnie oko. A dzisiaj też była jakaś dziewczyna co długo z Fantą chodziła. To pewnie ona. Ciekawe... A powiem, że Neris i Noris też mają się dobrze w nowym domku, mieszkają bardzo blisko mnie.

• 2 weeks later...
Posted

Ja mam zdjęcia Paco, a z resztą do Paco dzisiaj przyjechała Pani, która jest zainteresowana Jego adopcją i we wtorek zabierze Go do domu sprawdzić, jak zareaguje na koty, które tam już mieszkają :)

Posted

Tak, oczywiście jeśli adopcja Paco dojdzie do skutku, ale myślę, że będzie ok! Doświadczenie z TTB ta Pani jakieś tam ma, ponieważ Jej córka ma Stafficzkę, także myślę, że ogólne wyobrażenie o zachowaniu rasy ma :)

Posted

Dzisiaj poszedł Willy do adopcji, a w sobotę wraca Dubel z adopcji - pozagryzał wszystkie kury, ucieka mimo wysokiego ogrodzenia itp. Szkoda, mi się tam wydaje że dałoby się z psem popracować.

Posted

[quote name='yoshi22']Dzisiaj poszedł Willy do adopcji, a w sobotę wraca Dubel z adopcji - pozagryzał wszystkie kury, ucieka mimo wysokiego ogrodzenia itp. Szkoda, mi się tam wydaje że dałoby się z psem popracować.[/QUOTE]

Ciekawe tyle czasu nic się nie działo i nagle zaczął uciekać i kury zagryzać ile to on był w tym domu z 2-3 miesiące tak ?

Posted

No chyba ze 3 miesiące... Też uważam, że powinni szybciej oddać jak były problemy, a nie pozwolić i czekać aż zagryzie wszystkie kury. Chcą innego, ale już takiego sprawdzonego... Ach, zobaczymy co z tego wyniknie. Wiesz różnie bywa.. nie każdy ma ochotę i cierpliwość żeby się zająć psem i go czegoś oduczyć, nauczyć.