Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
jesli Anata nie bedzie kulała mogę ją pozyczyc na MP.. rok temu wystepowala z zupelnie obca osoba, tyle ze akita to juz wcale nie taki maly piesek ;)

Tak rok temu Anata ze mna wystepowala i super mi sie z na wspopracowalo ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Florka zgadzam się tutaj z Agasią. Dwa baski na MP to już dużo, ale gdyby doszedł jeszcze jeden ...

Teoretycznie jest jeszcze Felka wolna. Ale najpierw skontaktuj się z Agasią, OK? Może ona ma jakiegoś psiaka innej rasy wolnego?
Pzdr.

Oki zgadzam sie z Wami ;)

Posted

Florka_xyz napisał(a):
Tak rok temu Anata ze mna wystepowala i super mi sie z na wspopracowalo ;)

haha ja już nawet nie pamietałam komu oddałam swojego psa :oops: :oops: :oops: :oops:

Posted

Bezik będzie wystawiany w październiku dopiero w NDM ale na Warszawską międzynarodówkę się wybieram i prawdopodobnie będę wystawiała którąś z młodych westiczek Bzika hodowczyni :lol: Żeby się nauczyć i nie spaprać psu sprawy w październiku złym wystawieniem :mad:

Posted

Ja jestem w sobote i w niedziele...w razie czego moge psa urzyczyc. Jezeli ktos bedzie chcial takiego diabelka tasmanskiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

madalenka napisał(a):
Ja tez bym goldena mogla dac. Bardzo chetnie. Przydaloby jej sie. Tylko, ze nikt jej nie bedzie chcial. :eviltong:

Madalenko .. Freya jest śliczna i milutka - dlaczego ktoś miałby jej nie chcieć?

Posted

a nie wiecie czy juz jest stawka?
albo chociazby plan sedziowania?

i jeszcze jedno pytanie, czy nie wybiera sie nikt na ta wystawe z okolic Rzeszowa/Krosna?
szukam transportu, bez psa.
Najlepiej niedziela.

Posted

sylwekw napisał(a):
Madalenko .. Freya jest śliczna i milutka - dlaczego ktoś miałby jej nie chcieć?

Dlatego, ze ona z nikim na ring nie wejdzie (oprocz mnie). Chcialabym, zeby sprobowala, przekonala sie, zsocjalizowala, ale takiego psa nikt na MP nie bedzie chcial. :lol:

Posted

fidekangela napisał(a):
Może mi ktoś powiedzieć ile jest staffików? Bo coś nie chce mi się to otworzyć..:mad:

chyba 69 czy coś źle wyszukałam....