Agappe Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 jesli Anata nie bedzie kulała mogę ją pozyczyc na MP.. rok temu wystepowala z zupelnie obca osoba, tyle ze akita to juz wcale nie taki maly piesek ;) Quote
Florka_xyz Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Agappe napisał(a):jesli Anata nie bedzie kulała mogę ją pozyczyc na MP.. rok temu wystepowala z zupelnie obca osoba, tyle ze akita to juz wcale nie taki maly piesek ;) Tak rok temu Anata ze mna wystepowala i super mi sie z na wspopracowalo ;) Quote
Florka_xyz Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Asiaczek napisał(a):Florka zgadzam się tutaj z Agasią. Dwa baski na MP to już dużo, ale gdyby doszedł jeszcze jeden ... Teoretycznie jest jeszcze Felka wolna. Ale najpierw skontaktuj się z Agasią, OK? Może ona ma jakiegoś psiaka innej rasy wolnego? Pzdr. Oki zgadzam sie z Wami ;) Quote
Agappe Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Florka_xyz napisał(a):Tak rok temu Anata ze mna wystepowala i super mi sie z na wspopracowalo ;) haha ja już nawet nie pamietałam komu oddałam swojego psa :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Florka_xyz Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Agappe napisał(a):haha ja już nawet nie pamietałam komu oddałam swojego psa :oops: :oops: :oops: :oops: Tak bywa ale Anata jest naprawde fajnym psiakiem ;-) Quote
Bzikowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Bezik będzie wystawiany w październiku dopiero w NDM ale na Warszawską międzynarodówkę się wybieram i prawdopodobnie będę wystawiała którąś z młodych westiczek Bzika hodowczyni :lol: Żeby się nauczyć i nie spaprać psu sprawy w październiku złym wystawieniem :mad: Quote
narisowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 jak ktoś jest chętny to ja w sobotę mogę pożyczyć mojego gordona, tylko ostrzegam, że jest "trudny". Quote
olaglowka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 narisowa napisał(a):jak ktoś jest chętny to ja w sobotę mogę pożyczyć mojego gordona, tylko ostrzegam, że jest "trudny". Szkoda ze mnie nie bedzie w sobote :( Quote
blaira Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ja jestem w sobote i w niedziele...w razie czego moge psa urzyczyc. Jezeli ktos bedzie chcial takiego diabelka tasmanskiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dominika i Porto Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ja mogę dać goldena :) on często z innymi osobami występuje:) Quote
madalenka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ja tez bym goldena mogla dac. Bardzo chetnie. Przydaloby jej sie. Tylko, ze nikt jej nie bedzie chcial. :eviltong: Quote
gonpak Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Jak ktoś chce to i ja mogę swoją pożyczyć na MP w niedzielę, tylko że to klasa szczeniąt - airedale terrier. Quote
sylwekw Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 madalenka napisał(a):Ja tez bym goldena mogla dac. Bardzo chetnie. Przydaloby jej sie. Tylko, ze nikt jej nie bedzie chcial. :eviltong: Madalenko .. Freya jest śliczna i milutka - dlaczego ktoś miałby jej nie chcieć? Quote
Nugatika Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 a nie wiecie czy juz jest stawka? albo chociazby plan sedziowania? i jeszcze jedno pytanie, czy nie wybiera sie nikt na ta wystawe z okolic Rzeszowa/Krosna? szukam transportu, bez psa. Najlepiej niedziela. Quote
Czarne Gwiazdy Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 a nie wiecie czy juz jest stawka? albo chociazby plan sedziowania?może wystarczy sprawdzić samemu? Quote
sylwekw Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Czarne Gwiazdy napisał(a):może wystarczy sprawdzić samemu? Juz jest plan sedziowania i lista wystawcow. Quote
MagicJohnson Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 juz jest.. :lol: moj piesko jest bez konkurencji, ale zato mamy wiele konkurentow do porownania z nami na BOS i BOB.. :evil_lol: :lol: Quote
madalenka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 sylwekw napisał(a):Madalenko .. Freya jest śliczna i milutka - dlaczego ktoś miałby jej nie chcieć? Dlatego, ze ona z nikim na ring nie wejdzie (oprocz mnie). Chcialabym, zeby sprobowala, przekonala sie, zsocjalizowala, ale takiego psa nikt na MP nie bedzie chcial. :lol: Quote
olaglowka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 MagicJohnson napisał(a):juz jest.. :lol: moj piesko jest bez konkurencji, ale zato mamy wiele konkurentow do porownania z nami na BOS i BOB.. :evil_lol: :lol: I u nas, :) Quote
MagicJohnson Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 olaglowka napisał(a):I u nas, :) hihi.. :lol: no i dobrze, ze idziemy z rana.. zdazymy zajac miejsca przy ringu:evil_lol: i nie bedzie nam tak goraco :multi: :p Quote
fidekangela Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Może mi ktoś powiedzieć ile jest staffików? Bo coś nie chce mi się to otworzyć..:mad: Quote
gonpak Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 fidekangela napisał(a):Może mi ktoś powiedzieć ile jest staffików? Bo coś nie chce mi się to otworzyć..:mad: chyba 69 czy coś źle wyszukałam.... Quote
Agasia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 fidekangela napisał(a):Może mi ktoś powiedzieć ile jest staffików? Bo coś nie chce mi się to otworzyć..:mad: 22 jednak... ;) Quote
Recommended Posts