Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse napisał(a):
a moze sie zglosic ? tylko dojad do wawy nieciekawy :roll:

A przedluzyli termin?? Bo z tego co widze na stronie to chyba nie :shake:

Posted

[quote name='blaira']Karolka....przedluzono zgloszenia, dlatego napewno bym sie go narazie nie spodziewala;)[/quote]

kurde a ja chce znać stawke w naszych klasach buuuu xD

Posted

[quote name='joanna']A jednak termin przedłużony do 22 czerwca ![/quote]
Kurcze a nie mogliby do 23 :mad:. Jakby mi sie nie udało w Krakowie to może bym jechała na Warszawę :cool3:. Może będą zbierać zgłoszenia w Krakowie.

Posted

[quote name='Błyskotka']Kurcze a nie mogliby do 23 :mad:. Jakby mi sie nie udało w Krakowie to może bym jechała na Warszawę :cool3:. Może będą zbierać zgłoszenia w Krakowie.[/QUOTE]

kiedyś było tak, że na niektórych wystawach miedzynarodowych przyjmowali zgłoszenia na inne, których termin się kończył.. przynajmniej ja kilka razy się z tym spotkałam może i tym razem bedzie tak samo??:roll:

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Ja chyba będe :multi:
A wiadomo juz o której godzinie i gdzie :)??[/quote]

ale co o której godzinie

a i jest opcja edytowania postów :cool1:

Posted

Czy wybiera sie ktoś z Bydgoszczy lub okolic do Warszawy w sobotę i mógłby zabrać 1 osobę. Bardzo mi ta tym zależy, gdyż mam tam do wystawienia psa, jego pan niestety przebył ostatnio poważna chorobę i nie może sie wysilać w tym przypadku biegać. Bardzo proszę o kontakt.

Posted

Tollerka napisał(a):
Ja tez będę prawdopodobnie i możliwe że będę miała aparat o ogromnej pojemności :diabloti::razz:

to koniecznie na ringu shih tzu zrobic nam piękną fotorelacje :cool3: