Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hej, jaki masz piękny avatarek!!! :loveu::lol:Ja będe tylko towarzysko, na pewno w sobotę (V gr.), a w niedzielę - nie wiem...
Pzdr.

Asiaczku to wypatruj nas. Tym razem będę wystawiał starszą sunię - AURĘ. Unga dostaje urlop od ringu do Bratysławy w sierpniu ( chociaż na wystawie też będzie ).

Michał

Posted

fidekangela napisał(a):
avantarek cały czas taki sam od NDM. ;))

Piekny!

Agasia napisał(a):
Ha a kto taki ladny avatarek pstryknal :razz: :razz:

Oczywiscie będe w Warszawie ;)

Chwal się, chwal, Mądralińska!

tulasy napisał(a):
Asiaczku to wypatruj nas. Tym razem będę wystawiał starszą sunię - AURĘ. Unga dostaje urlop od ringu do Bratysławy w sierpniu ( chociaż na wystawie też będzie ).

Michał

Oczywiście, że będe miała oczy szeroko otwarte na zaprzyjaźnione psiaki. No i aparat w pogotowiu.:lol:
Pzdr.

Posted

Mała_Tybetanka napisał(a):
Witamy w naszych skromnych progach ;):lol:

skromne faktycznie:):) ja chetnie bym teraz wyjechala z tego rozspiewanego Opola, bo od rana do wieczora słychac tylko te wyjce z amfiteatru:roll:
a wystawa w wawie znowu na tym samym brudnym stadionie?

Posted

Ja zawitam na tym ochydnym stadionie tylko jako widz. Ciekawe jaką tym razem cenę biletu sobie zarzyczą - znowu jakąś z kosmosu???
Pzdr

Posted

Jureja napisał(a):
Ja się teraz boję z moją jechac na tę wystawe,bo to jej debiut w klasie otwartej,dotąd była wystawiana tylko w szczeniętach...
A wiecie czy ta sędzina zna się też na seterach?

Jak ktoś hoduje 20 ras to pewnie zna się na wszystkich ...... :-)

Posted

Witam-mam pytanie-będziemy wjeżdżać do Warszawy od strony Gdańska-czy ktoś z Was orientuje się jak daleko mamy do miejsca w którym znajduje sie stadion. Bardzo proszę o informacje-dziękujemy:placz::sad:

Posted

deptusie napisał(a):
Witam-mam pytanie-będziemy wjeżdżać do Warszawy od strony Gdańska-czy ktoś z Was orientuje się jak daleko mamy do miejsca w którym znajduje sie stadion. Bardzo proszę o informacje-dziękujemy:placz::sad:

Tu byl bezsensowny opis prowadzacy na manowce tj wystawe w Warszawie :lol:

No dobra lepszy opis Fredy hihi

Posted

blaira napisał(a):
No wlasciwiwe to bedziecie mijac prawie cale centrum wawy. Najprosciej wytlumaczyc...jak bedziecie juz w Warszawie na ul Jana Pawla II to jedziecie caly czas prosto az do skrzyzowania z al. Jerozolimskimi ....nastepnie na rondzie Pl. Zbawiciela (zawsze mi sie myli nazwa mam nadzieje ze jest poprawna, przy hotelu Sobieskim - kolorowy :lol: ) skrecacie w lewo to bedzie podajze 4 wyjazd i bedziecie na Raszynskiej ktora sie zmienia w ul. Zwirki i wigury caaaaaaly czas prosto nastepnie na skrzyzowaniu z Raclawicka skrecacie w lewo i po lewej stronie bedzie juz widac ze jestes w pblizu wystawy kwestia zaparkowania ;)

Dziewczyno, popatrz może na plan miasta zanim ludzi wykierujesz na manowce:mad: Chyba że chodzi o zwiedzanie miasta:lol: .

Wjazd od strony Gdańska to jest przez Łomianki i myslę że najprościej będzie jechać cały czas prosto nad Wisłą aż do Trasy Łazienkowskiej (szósty most nie licząc kolejowych), tam w prawo w Trasę do Żwirki i Wigury (pomnik lotnika). Na skrzyżowaniu w lewo i będziecie na Żwirki i Wigury. Racławicka to chyba 4 światła i w lewo jest stadion.
Pozdrawiam

Posted

Eeeee Freda, bez zadnych tu mi dziewczyn prosze :mad::evil_lol:

Fakt nie jestem kierwoca aktywnym, ale z tego co wiem to troche osob z kierunku gdansk tak jezdzi. A mape mam nawet przed soba :lol::lol::lol: Poza tym wcale ich bym nie wykierowala na te twoje "manowce" bo ta trasa jest poprawna ;)
pozdrawiam serdecznie kierowcow warszawy.

Tak czy siak trafia ;)
Dzieki Freda za poprawienie mnie!

Posted

Moi Mili, uczulam, że od jutra zaczyna się remont torowiska w Al. Jerozolimskich, w związku z czym przewidywany jest ogólnowarszawski bajzel :diabloti:
Remont przewidziany jest do października, więc przypadnie niestety również, na czas wystawy w Warszawie.
Informacje, co kiedy i jak znajdziecie tutaj: http://www.um.warszawa.pl/v_syrenka/new/index.php?dzial=aktualnosci&ak_id=11925&kat=3
....a się będzie działo.... :roll: