Agasia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 fidekangela napisał(a):avantarek cały czas taki sam od NDM. ;)) Ha a kto taki ladny avatarek pstryknal :razz: :razz: Oczywiscie będe w Warszawie ;) Quote
flashka-g Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ja sie wybieram na niedziele:) ale zobaczymy w praniu jak to wyjdzie;) Quote
Mała_Tybetanka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 flashka-g napisał(a):ja sie wybieram na niedziele:) ale zobaczymy w praniu jak to wyjdzie;) Witamy w naszych skromnych progach ;):lol: Quote
tulasy Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Hej, jaki masz piękny avatarek!!! :loveu::lol:Ja będe tylko towarzysko, na pewno w sobotę (V gr.), a w niedzielę - nie wiem... Pzdr. Asiaczku to wypatruj nas. Tym razem będę wystawiał starszą sunię - AURĘ. Unga dostaje urlop od ringu do Bratysławy w sierpniu ( chociaż na wystawie też będzie ). Michał Quote
Asiaczek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 fidekangela napisał(a):avantarek cały czas taki sam od NDM. ;)) Piekny! Agasia napisał(a):Ha a kto taki ladny avatarek pstryknal :razz: :razz: Oczywiscie będe w Warszawie ;) Chwal się, chwal, Mądralińska! tulasy napisał(a):Asiaczku to wypatruj nas. Tym razem będę wystawiał starszą sunię - AURĘ. Unga dostaje urlop od ringu do Bratysławy w sierpniu ( chociaż na wystawie też będzie ). Michał Oczywiście, że będe miała oczy szeroko otwarte na zaprzyjaźnione psiaki. No i aparat w pogotowiu.:lol: Pzdr. Quote
flashka-g Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Mała_Tybetanka napisał(a):Witamy w naszych skromnych progach ;):lol: skromne faktycznie:):) ja chetnie bym teraz wyjechala z tego rozspiewanego Opola, bo od rana do wieczora słychac tylko te wyjce z amfiteatru:roll: a wystawa w wawie znowu na tym samym brudnym stadionie? Quote
jefta Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 flashka-g napisał(a): a wystawa w wawie znowu na tym samym brudnym stadionie? niestety tak Quote
Nirse Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 My też będziemy;)..w sobotę i w niedzielę:)))):multi: Quote
Frytela Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 jefta napisał(a):niestety tak już się boje tej wystawy xD ;) Quote
Asiaczek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 basenjifiona napisał(a):My też będziemy;)..w sobotę i w niedzielę:)))):multi: Jednego dnia jako wystawca, a drugiego - towarzysko, tak? Pzdr. Quote
bety Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ja zawitam na tym ochydnym stadionie tylko jako widz. Ciekawe jaką tym razem cenę biletu sobie zarzyczą - znowu jakąś z kosmosu??? Pzdr Quote
blaira Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Te ceny sie nie zmienia chyba :roll: rzeczywiscie kosmiczne :mad::mad: az :crazyeye: wychodza na wierzch :lol: Quote
Nirse Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Asiaczek :"Jednego dnia jako wystawca, a drugiego - towarzysko, tak?" W sobotę V grupę:multi: i w ndz X grupę obstawiam:multi: Quote
Asiaczek Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Aaaa, zapomniałam o Vikuni. Sorki. Ucałuj i wygłaskaj ją od ciotki, coby się nie gniewała na mnie...:lol: Miłego dnia! Pzdr. Quote
sylwekw Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Jureja napisał(a):Ja się teraz boję z moją jechac na tę wystawe,bo to jej debiut w klasie otwartej,dotąd była wystawiana tylko w szczeniętach... A wiecie czy ta sędzina zna się też na seterach? Jak ktoś hoduje 20 ras to pewnie zna się na wszystkich ...... :-) Quote
deptusie Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Witam-mam pytanie-będziemy wjeżdżać do Warszawy od strony Gdańska-czy ktoś z Was orientuje się jak daleko mamy do miejsca w którym znajduje sie stadion. Bardzo proszę o informacje-dziękujemy:placz::sad: Quote
blaira Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 deptusie napisał(a):Witam-mam pytanie-będziemy wjeżdżać do Warszawy od strony Gdańska-czy ktoś z Was orientuje się jak daleko mamy do miejsca w którym znajduje sie stadion. Bardzo proszę o informacje-dziękujemy:placz::sad: Tu byl bezsensowny opis prowadzacy na manowce tj wystawe w Warszawie :lol: No dobra lepszy opis Fredy hihi Quote
freda Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 blaira napisał(a):No wlasciwiwe to bedziecie mijac prawie cale centrum wawy. Najprosciej wytlumaczyc...jak bedziecie juz w Warszawie na ul Jana Pawla II to jedziecie caly czas prosto az do skrzyzowania z al. Jerozolimskimi ....nastepnie na rondzie Pl. Zbawiciela (zawsze mi sie myli nazwa mam nadzieje ze jest poprawna, przy hotelu Sobieskim - kolorowy :lol: ) skrecacie w lewo to bedzie podajze 4 wyjazd i bedziecie na Raszynskiej ktora sie zmienia w ul. Zwirki i wigury caaaaaaly czas prosto nastepnie na skrzyzowaniu z Raclawicka skrecacie w lewo i po lewej stronie bedzie juz widac ze jestes w pblizu wystawy kwestia zaparkowania ;) Dziewczyno, popatrz może na plan miasta zanim ludzi wykierujesz na manowce:mad: Chyba że chodzi o zwiedzanie miasta:lol: . Wjazd od strony Gdańska to jest przez Łomianki i myslę że najprościej będzie jechać cały czas prosto nad Wisłą aż do Trasy Łazienkowskiej (szósty most nie licząc kolejowych), tam w prawo w Trasę do Żwirki i Wigury (pomnik lotnika). Na skrzyżowaniu w lewo i będziecie na Żwirki i Wigury. Racławicka to chyba 4 światła i w lewo jest stadion. Pozdrawiam Quote
blaira Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Eeeee Freda, bez zadnych tu mi dziewczyn prosze :mad::evil_lol: Fakt nie jestem kierwoca aktywnym, ale z tego co wiem to troche osob z kierunku gdansk tak jezdzi. A mape mam nawet przed soba :lol::lol::lol: Poza tym wcale ich bym nie wykierowala na te twoje "manowce" bo ta trasa jest poprawna ;) pozdrawiam serdecznie kierowcow warszawy. Tak czy siak trafia ;) Dzieki Freda za poprawienie mnie! Quote
NigdyNigdy Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Moi Mili, uczulam, że od jutra zaczyna się remont torowiska w Al. Jerozolimskich, w związku z czym przewidywany jest ogólnowarszawski bajzel :diabloti: Remont przewidziany jest do października, więc przypadnie niestety również, na czas wystawy w Warszawie. Informacje, co kiedy i jak znajdziecie tutaj: http://www.um.warszawa.pl/v_syrenka/new/index.php?dzial=aktualnosci&ak_id=11925&kat=3 ....a się będzie działo.... :roll: Quote
NigdyNigdy Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 blaira napisał(a):....nastepnie na rondzie Pl. Zbawiciela (zawsze mi sie myli nazwa mam nadzieje ze jest poprawna, przy hotelu Sobieskim - kolorowy :lol: ) pl. Zawiszy ;) Quote
Recommended Posts