Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cockerek napisał(a):
Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia! Są przepiękne :loveu: jakość pierwsza klasa, po prostu rewelacja. Szkoda, że tylko jedna maltanka jest, ale za to jaka piękna panna ;)

:buzi:

też załuje ze maltanów nikt nie ufocił ;)

Posted

Halo Halo :) Czy ktoś z Was ma może fotki z sobotniego wyboru Najlepszych Par Hodowlanych? :) Konkretnie chodzi o weimary....
Będę bardzo wdzięczna za fociaki :)

Posted

grrrond napisał(a):
Zgadzam sie. Warunki były tragiczne...

Ringi ze zrywającą się folią, brak numerów ringów i (co mnie najbardziej wzburzyło) brak tabliczek z lokatami! W ogóle nie sposób było zaobserwować kto, które miejsce zajął :shake: . Chyba jednak się zastanowię nad zmianą oddziału, w którym jestem zapisana... wstyd mi naprawdę za Warszawę...

UWAGA!
Powysyłałam zdjęcia do następujących osób:
gończe polskie - katarzyna.ladziska i bora_i_asia
nowofundlandy - okkiij147 i ewcia988
dogi niemieckie - pangea, monika, natalia_natalia
dalmatynczyki - varioo
mastino - aelk
basset hound - bozenabenek
berneńczyk - nugatika
chowy - przemas-ol
hovki - kaska.gie
ctr - kasimnocnyblysk
cane corso - fcr i last_rebel

(jeśli zdjęcia nie doszły, znaczy to, że skrzynka była zapchana, bo wszystkie maile mam zapisane w wysłanych!)

resztę proszę o cierpliwość

No Ja też prosiłam o Chowki ale jeszcze nie dostałam :-(.

Posted

No to jak juz narzekamy, to ja też sobie stęknę. Ale nie na wystawców, nie na (niepotrzebnych? ;) ) widzów, ani nawet nie na organizatorów. :lol: Chciałabym się poskarżyc na sprzedawców karm, którzy - moim zdaniem - nie byli zbyt dobrze przygotowani do sprzedaży i promocji. Wystawa powinna być dla nich okazją, aby rozreklamować swój produkt wśród osób, które na co dzień kupują karmę w sklepie i wiedzą tyle, co sprzedawca im powie. Niestety, muszę powiedzieć, że zawiodłam się. W próbki zaopatrzeni byli dość wybiórczo, poszukiwałam informacji na temat karm dla psów aktywnych i choć taka karmą handlowało wielu, próbek nie miał nikt :shake: , choć inne próbki owszem, były. Najbardziej jednak ubawiłam się robiąc z przyjaciółką rozpoznanie wśród karm dla jej niejadka. Niestety, sunia jest wybredna i mało żerta, więc chodziłyśmy od stoiska do stoiska pytając, co by polecili. Oferowano nam różne karmy, zachwalając pod niebiosa, po czym rozmowa dalej przebiegała mniej więcej tak:
- próbki pan ma? spróbuję, czy ona to w ogóle weźmie do pyska
- aaaa, tego akurat nie mam (już gdzieś to słyszałam ;) )
- no to może jakieś mniejsze opakowanie, na próbę
- proszę - 15 kilo - dziś cena promocyjna :lol: - 15 kilo na próbę dla niejadka, umarłam :evil_lol: .
W sumie ja kupiłam karmę dobrze mi znaną, a ona nie zaryzykowała nic "na próbę", bo nie miała planów na zagospodarowanie worka karmy, która mogłaby się okazać kolejnym niewypałem ;) .

Posted

Błyskotka napisał(a):
No Ja też prosiłam o Chowki ale jeszcze nie dostałam :-(.

A ja ślicznie dziękuję za foteczki gończych :loveu:

Posted

Mokka, a to niesamowite ale dokladnie takie same mam wrażenia.

Mnie z kolei oferowano 10-15 kilogramowe wory karm light dla yorka-staruszka - żeby "spróbował". :angryy:
No obciach straszny, gdzie jak gdzie ale na wystawie wypadałoby rozdawać probki zwłaszcza jak ktoś przychodzi i zawraca głowę karmą dość specjalistyczną, to zazwyczaj widać, czy to jakiś "zwariowany kolekcjoner próbek" czy po prsotu osoba szukajaca informacji...

Posted

setka napisał(a):
Ja wiedziałam, że moja mała jest śliczna ale te zdjęcie mnie naprawdę urzekło:loveu:

To Twoja??? Pięknuchna;) dziekuje;) akurat na biegu robiłam...prawie sie wywróciłam z ta torba z "gadżteami" wystawowymi...ale cos tam cyknełam...;) pozdrawiam:) mam nadzieje ze jeszcze spotkam te pięknośc;)

Posted

sylrwia napisał(a):
W tym roku na błoto w tamtym na pył narzekano. :roll:

a tam pył...od pyłu sie tak psy nie upierdziela jak od blota...Zreszta nie wiesz? prosty przykład...jak goraco- narzekamy ; -jak chłodno...narzekamy;) taka natura ludzi;D

Gosiapk napisał(a):
Dziękuję za przepiękne zdjęcia (wszystkie) :loveu:
I moich charciczek włoskich też :Rose:

No ja mówie ze je to na sesje chce zatrudnic:D

mirra napisał(a):
Ktoś może posiada zdjęcia sznaucerów olbrzymów ??

ja mam...ze dwie suki, w tym jedna moja i przyszłego jej męża;)

Posted

grrrond napisał(a):

zrobilam trochę zdjęc dzisiaj,wiec jesli ktos chce to prosze napisac do mnie na priv, a wysle ;) za dużo ich mam zeby je wklejac....

mam takie rasy:

• pointer
  • wyżeł niemiecki
  • cane corso
  • dog niemiecki
  • leonberger
  • nowofundland
  • doberman
  • seter irlandzki
  • basset hound
  • czarny terier rosyjski
  • chow chow
  • pomeranian
  • akita
  • alaskan malamute
  • berneński pies pasterski
  • owczarek srodkowoazjatycki
  • dogue de bordeaux
  • sznaucer olbrzym
  • (chyba) dogo canario
  • gończy polski
  • szpic wilczy
  • hovawart
  • jaminiki (dł i szost)
  • beagle
  • mastino napoletano
  • dalmatyńczyk
  • buldog ang
  • sznaucer
  • wyżeł węgierski
piszcie śmiało!!
Witam!!! Czy mogłabym prosić o zdjęcia pomeranianów na mail pomeranian@pomeranian.pl i czy mogłabym za Pani-Pana zgodą umieścić je na swojej stronie o ile znajdzie się na nich mój piesek bądż sunia oczywiscie ze stosowną informacją komu zawdzięczamy zdjęcia. Czekam na informację-dziękuję:lol::multi::lol::multi::lol::multi:

Posted

Cześć,

czy ktoś ma fotki Akit Amerykańskich albo fotke z wyborów BIS Puppy z soboty? Na 3-cim miejscu był mój Fender ( Finigan Ak-Tan Cufender) ;)

Pozdrawaim,
Blanka

Posted

sylrwia napisał(a):
Justa cyknełaś mojego kundla, ale podejśc to juz nie można było??:mad:

:-o :-o :-o No coś Ty !!!
O jacie, żebym ja była świadoma kogo fotografuję jeszcze :lol: Ale że piękny jest to nie mogłam mu przepuścić :loveu: