Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta Baranowska napisał(a):
NIC ANI NIKT NIE POBIJE tego parkingu w kompletnym BŁOCIE za... 20zł:angryy:
To skandal po prostu...a zdarzało sie tak ze sie wjezdzało i nie było miejsca...na szczescie na drugi dzien udało nam sie zaparkować na gimnastycznej za friko:D

Talagia napisał(a):
Błotny parking był wspaniały :) Musiałam przenieść psa od samochodu z parkingu az na stadion, bo inaczej utopiłby się w błocie, tak jak moje buty :roll: :roll:

W tym roku na błoto w tamtym na pył narzekano. :roll:

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Judit napisał(a):
Tak myślałam ale nie byłam pewna, ten pyszczek kogoś mi przypominał :)
A wiesz może coś o wynikach gordonów, w tym Baffi?

ten drugi gordon to lexus lamermoor.

wyniki:

naris - bob cacib ndpwr
cochise misialinka - r. cacib
tokaj klan basów - cwc, skończył ch pl
lexus lamermoor - dyskwalifikacja za agresję i to w stosunku do właściciela i sędziny
ori z holubickie strane - cacib ndswr
baffi - dosk. II
z maluchów bock klan basów i sunia bodega z klanu basów zwmł
i w szczeniaczkach psisko (zapomniałam imienia, a nie mam teraz katalogu) - wo

Posted

Ja równiez nie mam dobrego zdania o wystawie od strony technicznej. ja wjechała na parking, oczywiście uiszczając opłatę ale ...przejazd był raczej dla samochodó terenowych. Droga do docelowego- betonowego parkingu wiodła przez górki betonowe, słupki na środku i doły. Autko zgrzytnęło ostro w dwu przypadkach ale cóż.... to tylko osobówka. Ringi....o matuchno, zadbano o naszą kondycję:evil_lol: jeśli kotoś miał psy na różnych ringach to od ringu A do ringu B musiał bieżnią doginać bo przejść prawie nie byłotzn. Na szerokość namiotu które to były porozstawiane. Tabliczki z lokatami, nie wspominając nawet o tablicach z wynikami....... na międzynarodówce? Po co? Sami znawcy, powinniśmy wiedzieć kto jest na której lokacie. Ogólnie totalna klapa. W zeszłym roku chociaż teren był duży, cień( w tym roku nie potrzebny:mad: ) zapewniony... My też już do stolicy na wystawę nie będziemy zgłaszać. Choć z wyników bardzo jesteśmy zadowoleni to cała otoczka już nas kompletnie zniechęciła.
Pozdrawiam Wszystkich którzy przebrnęli przez trud weekendu:diabloti:

Posted

narisowa napisał(a):
ten drugi gordon to lexus lamermoor.

wyniki:

naris - bob cacib ndpwr
cochise misialinka - r. cacib
tokaj klan basów - cwc, skończył ch pl
lexus lamermoor - dyskwalifikacja za agresję i to w stosunku do właściciela i sędziny
ori z holubickie strane - cacib ndswr
baffi - dosk. II
z maluchów bock klan basów i sunia bodega z klanu basów zwmł
i w szczeniaczkach psisko (zapomniałam imienia, a nie mam teraz katalogu) - wo

dzięki, możesz przesłac nam zdjęcia Baffi oddzielnie lub też z Ori jeśli masz? najlepiej na emaila w oryginalnej rozdzielczosci :)

Posted

Przyszło mi do głowy... byłam na walnym zebraniu członków Zk i ktos własnie wspomniał na temat wystawy- odpowiedzia było, ze nie wpłyneło żadne zazalenie na piśmie. Stąd (słusznie zresztą) oddział mysli, że wszystko gra. Jesli nie chcemy powtórek z rozrywki musimy napisać pismo i wysłac do oddziału warszawskiego inaczej nic sie nie zmieni.

Albo indywidualne skargi ...

Posted

Gaga - to jest chyba niezły pomysł...

Berek - myślę,że jaknajbardziej ! Tymbardziej,że opłaty za oglądaczy były horrendalne! A w zamian ...nic! Nawet dobrych warunków do oberzenia psów...

Posted

[quote name='SALUX']Ja równiez nie mam dobrego zdania o wystawie od strony technicznej. ja wjechała na parking, oczywiście uiszczając opłatę ale ...przejazd był raczej dla samochodó terenowych. Droga do docelowego- betonowego parkingu wiodła przez górki betonowe, słupki na środku i doły. Autko zgrzytnęło ostro w dwu przypadkach ale cóż.... to tylko osobówka. Ringi....o matuchno, zadbano o naszą kondycję:evil_lol: jeśli kotoś miał psy na różnych ringach to od ringu A do ringu B musiał bieżnią doginać bo przejść prawie nie byłotzn. Na szerokość namiotu które to były porozstawiane. Tabliczki z lokatami, nie wspominając nawet o tablicach z wynikami....... na międzynarodówce? Po co? Sami znawcy, powinniśmy wiedzieć kto jest na której lokacie. Ogólnie totalna klapa. W zeszłym roku chociaż teren był duży, cień( w tym roku nie potrzebny:mad: ) zapewniony... My też już do stolicy na wystawę nie będziemy zgłaszać. Choć z wyników bardzo jesteśmy zadowoleni to cała otoczka już nas kompletnie zniechęciła.
Pozdrawiam Wszystkich którzy przebrnęli przez trud weekendu:diabloti:

Ale wystawa była w tym samym miejscu w tamtym roku co i w tym więc jakby nie patrzeć to ciężko stadion zmnienjszyc w ciągu roku. :evil_lol:

Posted

[quote name='grrrond']Zgadzam sie. Warunki były tragiczne...

Ringi ze zrywającą się folią, brak numerów ringów i (co mnie najbardziej wzburzyło) brak tabliczek z lokatami! W ogóle nie sposób było zaobserwować kto, które miejsce zajął :shake: . Chyba jednak się zastanowię nad zmianą oddziału, w którym jestem zapisana... wstyd mi naprawdę za Warszawę...

UWAGA!
Powysyłałam zdjęcia do następujących osób:
gończe polskie - katarzyna.ladziska i bora_i_asia
nowofundlandy - okkiij147 i ewcia988
dogi niemieckie - pangea, monika, natalia_natalia
dalmatynczyki - varioo
mastino - aelk
basset hound - bozenabenek
berneńczyk - nugatika
chowy - przemas-ol
hovki - kaska.gie
ctr - kasimnocnyblysk
cane corso - fcr i last_rebel

(jeśli zdjęcia nie doszły, znaczy to, że skrzynka była zapchana, bo wszystkie maile mam zapisane w wysłanych!)

resztę proszę o cierpliwość

ja prosiłam o szpice wilcze, ale adres podałam na pw, więc może nie wchodziłaś na pw, więc proszę jeszcze raz o szpice wilcze i podaje adres
hanka146@poczta.onet.pl

z góry wielkie dzięki

Ania

Posted

Zdecydowanie trzeba napisać zażalenie na tę wystawę, bo inaczej nic się nie zmieni. Ja niestety nie mam głowy do takich pism:-( ale chętnie podpiszę:evil_lol:

Posted

Berek napisał(a):
Gaga, myslisz że nie-wystawca tylko widz też mogłby coś takiego napisać?

Bo jakby co, to chętnie to zrobię.

:mad:

Mysle, że sobie nie darujesz :)
Ja zreszta tez :)

Posted

wicia_86 napisał(a):
Zdecydowanie trzeba napisać zażalenie na tę wystawę, bo inaczej nic się nie zmieni. ..:evil_lol:

Najlepszą reakcją byłby chyba całkowity bojkot najbliższej wystawy w Warszawie .... no ale to chyba nieosiągalne.

Posted

sylwekw napisał(a):
Najlepszą reakcją byłby chyba całkowity bojkot najbliższej wystawy w Warszawie .... no ale to chyba nieosiągalne.

No to najlepsza reakcja, ale rzeczywiście nieosiągalna. Ja raczej nie pojadę w przyszłym roku, chociaż szkoda mi, bo super sędzia był, ale cóż warunki tragiczne.

Posted

Poprawka do wyników charcików włoskich:

klasa szczeniąt
AQQ (FCI) Celinka doskonała 1 Najlepsze Szczenię :loveu:

klasa weteranów
CARTE BLANCHE Pustynny Wiatr dokonała 1 Najlepszy Weteran :loveu:

Posted

Zdjęcia cudne, aż mnie skręca, że ja nie dotarłam.

Przejrzałam całość, i pinczerki miniaturowe znalazłam tylko dwa, a może ktoś tam na dysku ukrywa jeszcze kilka?
Byłabym dźwięczna gorąco.

Tutaj, albo na mail: velladonna[małpa]gmail.com

proszę :modla:

Posted

Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia! Są przepiękne :loveu: jakość pierwsza klasa, po prostu rewelacja. Szkoda, że tylko jedna maltanka jest, ale za to jaka piękna panna ;)