Justa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Frytela']mojego nie ma, za to moje nogi widac daleko hahahah xD Kurcze nooo ! Było się rozejrzeć i podstawić do zdjęcia ! :eviltong: A które nożynki? :cool3: Corgi one more time ;) 1. Buldożerek się zawieruszył 2. Nova Scotia 3. Airedale 4. ON 5. Quote
Justa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Amber napisał(a):Pewnie ciężki jak diabli ;) Eee... można się przyzwyczaić. Waży razem ze szkłem jakieś niecałe 1,5kg ;) Quote
Frytela Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Justa']Kurcze nooo ! Było się rozejrzeć i podstawić do zdjęcia ! :eviltong: A które nożynki? :cool3: Corgi one more time ;) 1. http://img129.imageshack.us/img129/2193/dsc0333br4.jpg a myslisz ze ja miałam głowe zeby sie rozglądać, ale chyba kątem oka cie widziałam ;) Quote
Amber Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Eee... można się przyzwyczaić. Waży razem ze szkłem jakieś niecałe 1,5kg ;-) No właśnie, a ja bym chciała torebkowy z takim rezultatem jak Nikon D80 :evil_lol: Kurcze, że nie można mieć wszystkiego ;) Quote
zakla Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Aneta, używaj :) Tylko podpisz proszę autora- Żaklina Michalczuk. Justa, fotki przepiękne. Strasznie żałuję, że w ogóle praktycznie dziś nie robiłam zdjęć, a jak już, to w biegu między ringami:shake: Będę musiała kiedyś pojechać na wystawę tylko po to, żeby porobić zdjęcia:lol: Raz tak byłam w Czechach na klubówce i specjalistycznej i efekty są fajne:eviltong: Quote
Justa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Kątem oka powiadasz? :razz:Ja miałam granatową bluzę i jasny plecak. I coś czarnego przyklejonego do oka:lol: [quote name='Amber']No właśnie, a ja bym chciała torebkowy z takim rezultatem jak Nikon D80 :evil_lol: Kurcze, że nie można mieć wszystkiego ;) No niestety ;) Jakość waży swoje ;) Cocer Spaniel 1. Quote
Frytela Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 to chyba cie widziałam xD to coś jest duże i ciężkie xD Quote
Dan Danilo Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Hej oto kilka fotek z finałów, niestety gr 9,10 i BIS juz nie zdążyłam :( nasz synek już bardzo chciał wracać do domu, a ma 8 miesięcy i trudno mu wytlumaczyc,ze mama chce zobaczyc finaly do konca ;) ale cos utrwalilam :) JUSTA - FOTY CUDO!!! (moje niech sie chowają ;) ) Najlepsza Para Hodowlana Najlepsza Grupa Hodowlana Najlepszy Pies Rasy Polskiej Najlepszy Junior Dnia zaraz reszta ;) Quote
Dan Danilo Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Najlepszy Junior Dnia BOG I BOG III to na tyle, myślam,ze mam równiez BOG VIII ale niestety :( Quote
Justa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Moja ulubiona Maltanka :loveu: (oh Judy wybacz mi te przepalenia :shake: ) 1. Cavaliery 2. 3. Papilon 4. Terier Walijski 5. O matulo, ile tych zdjęć :-o Quote
aneta...i..bouvier Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 moge fotke z bis z bouvikiem wsadzic na bouvi forum :loveu: Quote
Justa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Foxtrot :lol: 1. I Pyrek :loveu: 2. wniebowzięty Spaniel ;) 3. Quote
agamich Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Zdjęcia super...mnie przeraziła ilość psich odchodów, które były po prostu wszędzie, a tam, gdzie znajdowały się ringi dużych psów nie szło wytrzymać.Cóż, niektórzy nawet chcieli sprzątać, ale kosz znaleźć...Brak kultury w narodzie...brak...i jesli chodzi o właścicieli i organizatorów...(może nie wszyscy...ale ogólne wrażenie jest właśnie takie)... Quote
zpr Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Justa']Foxtrot :lol: 1. http://img409.imageshack.us/img409/5769/dsc0052zz7.jpg I Pyrek :loveu: 2. http://img367.imageshack.us/img367/7468/dsc0383cf7.jpg wniebowzięty Spaniel ;) 3. http://img118.imageshack.us/img118/5011/dsc0071mh7.jpg Mam pytanko jakiej rozdzielczości są te fotki i czy obrabiane w jakims programie że są takie śliczne i ostre? Quote
Ludek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Asiaczek napisał(a):Nie wiem, czy wiesz, ale wystawcy zagraniczni na swoim potwierdzeniu nie mają ŻADNEJ wzmianki o jakimkolwiek zaświadczeniu. Ma byc paszport z aktualną wścieklizną... I co Ty na to? To jakaś paranoja!!!! To niesprawiedliwe. :angryy: Nie miałam zaświadczenia i niestety kosztowało mnie to 20,00 zł. Wet. nawet nie zbadał psa, a pieczątka na zaświadczeniu to ksero.:angryy:. Coś takiego to sama sobie mogłam w domu wystawić. Quote
Justa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Rozdzielczość 300pix/cal W programie tylko zmniejszane, ewentualnie kadrowane ;) Quote
Ludek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Justa śliczne zdjęcia :loveu:. I jeszcze tylko kilka słów wyjaśnienia. [quote name='Mudik']To krótkowłose to nie Parsony? [quote name='Justa']To szorstkowłose to Person ;) Ale Wszystko To Jack Russel Terrier ;) [quote name='Justa']No pierwsze to Person jack Russel Terrier, a reszta Jack Russel Terrier. Mniejsza o większość. Nie ma już rasy Parson Jack Russell Terrier. Kilka lat temu została ona podzielona na 2 odrębne rasy: Parson Russell Terrier i Jack Russell Terrier. Parsony są wyższe, wpisane w kwadrat, Jacki są niższa, wpisane w prostokąt. W obu rasach występują psy o sierści gładkiej, szorstkiej bądź złamanej. Na zdjęciach Justy są same Jacki niestety.:placz: Quote
Justa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 To ja jeszcze jakaś stara szkoła chyba :lol: Człowiek uczy się przez całe życie ;) Quote
Mała_Tybetanka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ludek napisał(a):To niesprawiedliwe. :angryy: Nie miałam zaświadczenia i niestety kosztowało mnie to 20,00 zł. Wet. nawet nie zbadał psa, a pieczątka na zaświadczeniu to ksero.:angryy:. Coś takiego to sama sobie mogłam w domu wystawić. Ludek żartujesz?? :crazyeye: zapłaciłaś za badanie na terenie wystawy?? Quote
herbina Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Amber napisał(a):herbina -> Justa już pisała - Nikon D80 + Sigma 70mm f/2.8... Pewnie ciężki jak diabli ;) dzięki sama, nie mogłam tego znaleźć Quote
zakla Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 A ja tak od siebie dorzucę, że ten pyrek to jest chyba Terier Tybetański:lol: Quote
Dan Danilo Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Witam My również się przebadaliśmy za 20zł O co tu chodzi nigdzie nie trzeba zaświadczeń od weterynarza ,a w Warszawie trzeba ??? Quote
Martyna Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ja mam jedno zaswiadczenie czyste od chyba 5 lat ;-) oczywiscie mi nikt nic nie srawdzal, nawet paszportu :-) Quote
Ludek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Mała_Tybetanka napisał(a):Ludek żartujesz?? :crazyeye: zapłaciłaś za badanie na terenie wystawy?? Ano niestety zapłaciłam i nie tylko ja.:angryy: Nawet się zastanawiałam czy o f-rę nie poprosić, szczególnie, że jakość samego zaświadczenia pozostawia wiele do życzenia. Chyba go sobie na pamiątkę zachowam. Martyna napisał(a):ja mam jedno zaswiadczenie czyste od chyba 5 lat ;-) oczywiscie mi nikt nic nie srawdzal, nawet paszportu :-) My akurat mieliśmy pecha :( Quote
Recommended Posts