Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Frytela']mojego nie ma, za to moje nogi widac daleko hahahah xD

Kurcze nooo ! Było się rozejrzeć i podstawić do zdjęcia ! :eviltong: A które nożynki? :cool3:

Corgi one more time ;)

1.

Buldożerek się zawieruszył

2.

Nova Scotia

3.

Airedale

4.

ON

5.

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eee... można się przyzwyczaić. Waży razem ze szkłem jakieś niecałe 1,5kg ;-)

No właśnie, a ja bym chciała torebkowy z takim rezultatem jak Nikon D80 :evil_lol: Kurcze, że nie można mieć wszystkiego ;)

Posted

Aneta, używaj :) Tylko podpisz proszę autora- Żaklina Michalczuk.

Justa, fotki przepiękne. Strasznie żałuję, że w ogóle praktycznie dziś nie robiłam zdjęć, a jak już, to w biegu między ringami:shake: Będę musiała kiedyś pojechać na wystawę tylko po to, żeby porobić zdjęcia:lol: Raz tak byłam w Czechach na klubówce i specjalistycznej i efekty są fajne:eviltong:

Posted

Kątem oka powiadasz? :razz:Ja miałam granatową bluzę i jasny plecak. I coś czarnego przyklejonego do oka:lol:

[quote name='Amber']No właśnie, a ja bym chciała torebkowy z takim rezultatem jak Nikon D80 :evil_lol: Kurcze, że nie można mieć wszystkiego ;)

No niestety ;) Jakość waży swoje ;)

Cocer Spaniel

1.

Posted

Hej

oto kilka fotek z finałów, niestety gr 9,10 i BIS juz nie zdążyłam :( nasz synek już bardzo chciał wracać do domu, a ma 8 miesięcy i trudno mu wytlumaczyc,ze mama chce zobaczyc finaly do konca ;)

ale cos utrwalilam :)

JUSTA - FOTY CUDO!!! (moje niech sie chowają ;) )

Najlepsza Para Hodowlana

Najlepsza Grupa Hodowlana

Najlepszy Pies Rasy Polskiej

Najlepszy Junior Dnia

zaraz reszta ;)

Posted

Moja ulubiona Maltanka :loveu: (oh Judy wybacz mi te przepalenia :shake: )

1.

Cavaliery

2.

3.

Papilon

4.

Terier Walijski

5.

O matulo, ile tych zdjęć :-o

Posted

Zdjęcia super...mnie przeraziła ilość psich odchodów, które były po prostu wszędzie, a tam, gdzie znajdowały się ringi dużych psów nie szło wytrzymać.Cóż, niektórzy nawet chcieli sprzątać, ale kosz znaleźć...Brak kultury w narodzie...brak...i jesli chodzi o właścicieli i organizatorów...(może nie wszyscy...ale ogólne wrażenie jest właśnie takie)...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie wiem, czy wiesz, ale wystawcy zagraniczni na swoim potwierdzeniu nie mają ŻADNEJ wzmianki o jakimkolwiek zaświadczeniu. Ma byc paszport z aktualną wścieklizną... I co Ty na to? To jakaś paranoja!!!!

To niesprawiedliwe. :angryy: Nie miałam zaświadczenia i niestety kosztowało mnie to 20,00 zł. Wet. nawet nie zbadał psa, a pieczątka na zaświadczeniu to ksero.:angryy:. Coś takiego to sama sobie mogłam w domu wystawić.

Posted

Justa śliczne zdjęcia :loveu:.

I jeszcze tylko kilka słów wyjaśnienia.

[quote name='Mudik']To krótkowłose to nie Parsony?

[quote name='Justa']To szorstkowłose to Person ;) Ale Wszystko To Jack Russel Terrier ;)

[quote name='Justa']No pierwsze to Person jack Russel Terrier, a reszta Jack Russel Terrier. Mniejsza o większość.

Nie ma już rasy Parson Jack Russell Terrier. Kilka lat temu została ona podzielona na 2 odrębne rasy: Parson Russell Terrier i Jack Russell Terrier.
Parsony są wyższe, wpisane w kwadrat, Jacki są niższa, wpisane w prostokąt.
W obu rasach występują psy o sierści gładkiej, szorstkiej bądź złamanej.

Na zdjęciach Justy są same Jacki niestety.:placz:

Posted

Ludek napisał(a):
To niesprawiedliwe. :angryy: Nie miałam zaświadczenia i niestety kosztowało mnie to 20,00 zł. Wet. nawet nie zbadał psa, a pieczątka na zaświadczeniu to ksero.:angryy:. Coś takiego to sama sobie mogłam w domu wystawić.

Ludek żartujesz?? :crazyeye: zapłaciłaś za badanie na terenie wystawy??

Posted

Mała_Tybetanka napisał(a):
Ludek żartujesz?? :crazyeye: zapłaciłaś za badanie na terenie wystawy??

Ano niestety zapłaciłam i nie tylko ja.:angryy: Nawet się zastanawiałam czy o f-rę nie poprosić, szczególnie, że jakość samego zaświadczenia pozostawia wiele do życzenia. Chyba go sobie na pamiątkę zachowam.

Martyna napisał(a):
ja mam jedno zaswiadczenie czyste od chyba 5 lat ;-) oczywiscie mi nikt nic nie srawdzal, nawet paszportu :-)

My akurat mieliśmy pecha :(