Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No pierwsze to Person jack Russel Terrier, a reszta Jack Russel Terrier. Mniejsza o większość.

Aniu, nie chcę Cię martwić, ale Judka trochę mi się wypaliła :-( :angryy:

Niektóre psy się starały, strachały, a niektóre.. no właśnie olewczo spały :lol:

1.

2.

3.

4.

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wydawało mi się ,ze nie ma już rasy parson jack russel terier tylko są dwie parson russel terier i jack russel terier ale faaktycznie mniejsza o większość EOT

Posted

a jednak pogoda byla super ;D chyba ludzie w koncu sie zmobilizowali i ja wymodlili ^^
ceny po prostu boskie ;p, 20 zl za wstep no coz lekka przesada,
sedzia trafil sie tez super, b. dokladny, kazdego psa musial z kazdej strony obejrzec ^^ ale b. fajny gdy psiaki sie baly(tak jak moj ;p) glaskal je i mowil im zeby byly spokojne ;p
ogolem wystawa baardzo mi sie podobala, ponadto zdobylysmy III lokate w klasie mlodziezy(suczki) :) a byla to nasza dopiero druga wystawa ^^ wiec tym bardziej mamy radoche.

Posted

Charciki włoskie (?) Ich właściciele byli z bardzo rezolutnym chłopczykiem, który koniecznie chciał być na zdjęciu :lol:

1.

2.

3.

Corgi

4.

5.

Posted

Co do Jack Terierów to na zdjęciach są same Jacki :lol:
One są i szorstko i krótkowłose.
Parsony są wyższe i i bardziej opisane w kwadracie.

Posted

[quote name='Frytela']Justa naszego rudego corgi konkurenta uchwyciłaś :P

To może i Was gdzieś mam bo siedziałam dłuższą chwilkę tam ;)

Dumne Buldożerki:p

1.

2.

3.

O, takie mam jeszcze Corgasy

4.

5.

Posted

Witajcie!

Gratuluję wszystkim zwycięzcom!

Czy ktoś z Was posiada fotki z sobotnich finałów? Para hodowlana, BOGVII lub BIS Junior?

Pozdrawiam :-)

Posted

Justa przyznaj się jakim sprzętem robisz foty. Jestem pod ich wrażeniem. Zdaję sobie sprawę, że nie sprzęt robi zdjęcia i potrzebna jest wrażliwość i umiejętności fotografującego, niemniej zżera mnie ciekawość jakiego aparatu używasz (wiem tylko, że czarny :roll: :lol:)

wstawię kilka moich zdjątek z początku dzisiejszego dnia