Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej my etż byłyśmy!!i zdobyłyśmy wybiteni obiecująca i fajniesty opis;)normalnie moge zacytować...jak ktos chce hiihhihhiihihihihi nie taks erio to miałam potwornego cykora bo nasza peirwsza wystawa ale było ok!fajnie że sędzia długo każdego psa sprawdzał to świadcyzo o jego kompetencji, choć miałam aprę ale i do niego;) ale jestesmy tylko ludzmi a oólnie było ok;)
ps:jak maacie jakieś zdjecia malamutów np. Skyi 1649 miałayśmy numer to poprosze
USIA Sylwek mówił ze miałąś być ale nie widziałam cię ejdnak serdecznie pozdrawiam
Do zobaczenia na następnej wystawie i gratulacje dla wszytkich tórzy kochają swoje psy bo i taks a najpiękniejsze;)

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mudik napisał(a):
Czyli reasumując jakbym samochodem wjechała tylnym wejściem to mogę pod nogami przemycić moje oba mudiki?? pytam bo to pilne (od razu z wystawy chciem na pociąg do domciu a tak jak z psami nie wejde będe musiała nadkładać drogi,żeby je z pracy zabrać).

My wchodzilismy tyłem i weterynarz sprawdzał nas dokladnie... Kazal pokazać swiadectwo zdrowia :roll: Ano i zaplacilismy 20 zł za parking i ani grosza wiecej :-o za zaden wstep itp... (3 osoby )

Widze, ze zalapałam sie z Ravenkiem na jednym zdjęciu :multi::multi::multi:

Posted

alive napisał(a):
wydaj mi się, że weimar ale głowy za to nie dam :)

Weimarków jest na każdej wystawie wszędzie pełno :cool3:
Chyba oprócz BOGów nie ma podium na którym nie pojawił by się weimar :evil_lol: (patrz wystawa w Bydgoszczy).
No ale co tu się dziwić, weimar - piękny pies, trudno z nim wygrać....
Gratuluję szczęśliwemu właścicielowi :multi:

Posted

[quote name='grrrond']

zrobilam trochę zdjęc dzisiaj,wiec jesli ktos chce to prosze napisac do mnie na priv, a wysle ;) za dużo ich mam zeby je wklejac....

Ja poprosze o Hovawarty:) My wrocilismy ku pelnemu zaskoczeniu z CWC, CACIB i BOB:multi::multi::multi:

kaska.gie@gmail.com

Posted

Hmm o chyba nie zaryzykuję a kurcze byłam wczoraj u veta i nie pomyślałam no trudno piesy zostaną w domciu, nawet będzie wygodniej choc Victor by sie posocjalizował, ale tak nie będą się mi pod nogami plątać;-) po prostu wcześniej wyjde coby je zabrać na pociąg i juz:-)

Posted

Agappe napisał(a):
po 1 przecież był spis wystawców + opis psa, klasa i rasa..wiec ułozenie stawki nie powinno być problemu

po 2 o zaswiadczeniach było pisane dużo na poprzedniej stronie.. mi sprawdzali

Dziękuję za odpowiedź i za czytanie ze zrozumieniem :cool1:

Zaświadczenie mam, nie mam przyjęcia psa na wystawe.

Posted

[quote name='Aisa_']Justa, piękne fotki :crazyeye:
Może będziesz jutro? :cool3:
Moglibyśmy się załapać :eviltong:

Tak, będę jutro. Czarny długi płaszcz, brązowe włosy do pasa, duży czarny aparat.
Myślę, że nie ma problemu abym Was sfociła o ile się znajdziemy ;)

A na koniec trochę ringowych czułości :serduszka:

1.

2.

3.

I moje najulubieńsze :)
4.

THE END !

Posted

Gratulacje dla wszystkich wystawiajacych :lol:

Moj Dakar ocena doskonala, I lokata / 5 w klasie championow, CWC, NDPwR, CACIB i na dokladke BOB!!!! :loveu: W sumie zgloszonych bylo 27 RRow.
W grupie juz przepadlismy.

Posted

Zeliika napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich wystawiajacych :lol:

Moj Dakar ocena doskonala, I lokata / 5 w klasie championow, CWC, NDPwR, CACIB i na dokladke BOB!!!! :loveu: W sumie zgloszonych bylo 27 RRow.

Ajjj tam odrazu ze niby przepadliscie...wcale ze nie....mam troche duzo waszych zdjec i innych RRkow jakos je wam tam podrzuce...narazie to my jutro walczymy...trzymac mocno kciuki !!! Zapraszam jutro ring 18 kolo 12.00 ;)

Posted

jesli ma ktos jeszcze zdjecia bernenczykow to czy moglabym prosic na maila?
nugatika@o2.pl

i prosba do forumowiczow - bylabym ogromnie wdzieczna gdyby mi ktos ufocił jutro hiszpanskiego psa wondnego - bedzie tylko jedna suczka w championach. Z góry dziekuje :-)

Posted

[quote name='Agappe']moja Anata - CWC, CACIB, Zw.Rasy..
w finalach niestety przepadłyśmy..

za to nasza forumowa koleżanka Ofca z samoyedem BOG!!!!!

GRATULUE jeszcze raz!!!!!!!

BOG V
1.samoyed
2.jakiś mały biały szpic
3.małe łyse, ale nie wiem jaka konkretnie rasa:oops: :oops:

podczas sędziowania BOG II,IV i V niesamowicie lało :/
GRATULACJE!!!

[quote name='basenjifiona']Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych - International Dog Show (CACIB) - sędzia : - Małgorzata Supronowicz
Zgłoszone 5 basenji - wszystkie obecne :multi:

Psy:
klasa pośrednia: Quartermaster Ypsylon - bd
klsa championów: IT'S RAINING MAN Ypsylon - exc 1 , NDPwR ,
CWC, CACIB - ukończony interchampionat

Suki:
klasa pośrdnia: Jasiri Sukari RE-BAR MCENTIRE - exc 1 ,
CWC,CACIB, BOS, BOB :multi: Brawo Rybka
[COLOR=black]klasa otwarta : [COLOR=indigo]NORA Ekado Fionka - exc 1 , CWC :multi:

[COLOR=black]klasa championów: [COLOR=darkgreen]PEPSI COLA Ypsylon - exc 1, CWC, res. CACIB

Fionka - BRAWO!!!!!

[quote name='Judit']Zna ktoś wyniki gordonów i irlanda czerwono białego? ;)
Narisowa powinna coś wiedziec o gordonach, bo... sama zgarnęła BOB!!! BRAWO!!!!!!!

[quote name='Justa']Basenji:

1. http://img487.imageshack.us/img487/2644/dsc0154yu7.jpg
2. http://img487.imageshack.us/img487/7826/dsc0156it4.jpg

Hurra!!! To moje baski!!! Rudy łepek - JAZZY BOY Asiaczek vel Dżezik, a trikolorowy łepek - KENTARO WITH ME Asiaczek vel Kenio.
Piękne fotki. Mogę je wstawić na stronę? A jeżeli tak - to kogo wpisac jako autora?

[quote name='Zeliika']Gratulacje dla wszystkich wystawiajacych :lol:

Zeliika - cudny wynik, BRAWO!!!

Pzdr.

Posted

Justa napisał(a):
Tak, będę jutro. Czarny długi płaszcz, brązowe włosy do pasa, duży czarny aparat.
Myślę, że nie ma problemu abym Was sfociła o ile się znajdziemy ;)

Mnie poznasz chyba po czarno białej ozdóbce na ringu 7 :cool3:
A tak poza tym, to wielkie ze mnie babsko.
1.80m, długie, brązowe włosy (ale do pasa chyba jeszcze trochę mi brakuje :eviltong: ).