mortikia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 hej my etż byłyśmy!!i zdobyłyśmy wybiteni obiecująca i fajniesty opis;)normalnie moge zacytować...jak ktos chce hiihhihhiihihihihi nie taks erio to miałam potwornego cykora bo nasza peirwsza wystawa ale było ok!fajnie że sędzia długo każdego psa sprawdzał to świadcyzo o jego kompetencji, choć miałam aprę ale i do niego;) ale jestesmy tylko ludzmi a oólnie było ok;) ps:jak maacie jakieś zdjecia malamutów np. Skyi 1649 miałayśmy numer to poprosze USIA Sylwek mówił ze miałąś być ale nie widziałam cię ejdnak serdecznie pozdrawiam Do zobaczenia na następnej wystawie i gratulacje dla wszytkich tórzy kochają swoje psy bo i taks a najpiękniejsze;) Quote
Talagia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Mudik napisał(a):Czyli reasumując jakbym samochodem wjechała tylnym wejściem to mogę pod nogami przemycić moje oba mudiki?? pytam bo to pilne (od razu z wystawy chciem na pociąg do domciu a tak jak z psami nie wejde będe musiała nadkładać drogi,żeby je z pracy zabrać). My wchodzilismy tyłem i weterynarz sprawdzał nas dokladnie... Kazal pokazać swiadectwo zdrowia :roll: Ano i zaplacilismy 20 zł za parking i ani grosza wiecej :-o za zaden wstep itp... (3 osoby ) Widze, ze zalapałam sie z Ravenkiem na jednym zdjęciu :multi::multi::multi: Quote
Aisa_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 alive napisał(a):wydaj mi się, że weimar ale głowy za to nie dam :) Weimarków jest na każdej wystawie wszędzie pełno :cool3: Chyba oprócz BOGów nie ma podium na którym nie pojawił by się weimar :evil_lol: (patrz wystawa w Bydgoszczy). No ale co tu się dziwić, weimar - piękny pies, trudno z nim wygrać.... Gratuluję szczęśliwemu właścicielowi :multi: Quote
kasia.gie Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='grrrond'] zrobilam trochę zdjęc dzisiaj,wiec jesli ktos chce to prosze napisac do mnie na priv, a wysle ;) za dużo ich mam zeby je wklejac.... Ja poprosze o Hovawarty:) My wrocilismy ku pelnemu zaskoczeniu z CWC, CACIB i BOB:multi::multi::multi: kaska.gie@gmail.com Quote
Justa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Owczarek środkowoazjatycki 1. 2. Chow-chow 3. Berneńczyk 4. Duży Szwajcarski Pies 5. Rottciątko 6. Cocker Spaniel Angielski 7. Quote
alive Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 a to przypadkiem nie jest owczarek środkowoazjatycki a nie cane corso? http://img516.imageshack.us/img516/9232/dsc0172ru0.jpg Quote
Mudik Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Hmm o chyba nie zaryzykuję a kurcze byłam wczoraj u veta i nie pomyślałam no trudno piesy zostaną w domciu, nawet będzie wygodniej choc Victor by sie posocjalizował, ale tak nie będą się mi pod nogami plątać;-) po prostu wcześniej wyjde coby je zabrać na pociąg i juz:-) Quote
Aisa_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Justa, piękne fotki :crazyeye: Może będziesz jutro? :cool3: Moglibyśmy się załapać :eviltong: Quote
olcha Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Agappe napisał(a):po 1 przecież był spis wystawców + opis psa, klasa i rasa..wiec ułozenie stawki nie powinno być problemu po 2 o zaswiadczeniach było pisane dużo na poprzedniej stronie.. mi sprawdzali Dziękuję za odpowiedź i za czytanie ze zrozumieniem :cool1: Zaświadczenie mam, nie mam przyjęcia psa na wystawe. Quote
Justa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='alive']a to przypadkiem nie jest owczarek środkowoazjatycki a nie cane corso? http://img516.imageshack.us/img516/9232/dsc0172ru0.jpg Hmm, cąłkiem możliwe ;) Dla mnie one wszystkie takie same :P Zaraz poprawie;) Haszczaki 1. 2. 3. Sznaucery 3. 4. 5. 6. 7. 8. Quote
Mudik Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 no mi tez ten kolor i króciutkie uszy a raczej ich brak na corso nie wyglądają:-) Quote
Justa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Aisa_']Justa, piękne fotki :crazyeye: Może będziesz jutro? :cool3: Moglibyśmy się załapać :eviltong: Tak, będę jutro. Czarny długi płaszcz, brązowe włosy do pasa, duży czarny aparat. Myślę, że nie ma problemu abym Was sfociła o ile się znajdziemy ;) A na koniec trochę ringowych czułości :serduszka: 1. 2. 3. I moje najulubieńsze :) 4. THE END ! Quote
Usia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Tak to ostatnie bije the best, biedny dog ;p Ja malamuty poprosze na sjurczuk@wp.pl i dziekuje za te które sie juz pojawiły Quote
zakla Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ja jadę jutro z aparatem. Mam nadzieję, że nie będzie zbytniej ulewy...:roll: Quote
Zeliika Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Gratulacje dla wszystkich wystawiajacych :lol: Moj Dakar ocena doskonala, I lokata / 5 w klasie championow, CWC, NDPwR, CACIB i na dokladke BOB!!!! :loveu: W sumie zgloszonych bylo 27 RRow. W grupie juz przepadlismy. Quote
cockermanka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Justa - przepiękne zdjęcia - mam nadzieję,że i naszemu młodemu uda się załapać na Twoją fotkę ... Quote
MichalMi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Justa - zdjęcia rewelacja :) ...a może wpadły Tobie w obiektyw dalmatyńczyki? Quote
AnnaM Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Justynaaa... my chcemy zdiecia... duuuuzo zdiec... naszych of course :cool3: Quote
blaira Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Zeliika napisał(a):Gratulacje dla wszystkich wystawiajacych :lol: Moj Dakar ocena doskonala, I lokata / 5 w klasie championow, CWC, NDPwR, CACIB i na dokladke BOB!!!! :loveu: W sumie zgloszonych bylo 27 RRow. W grupie juz przepadlismy. Ajjj tam odrazu ze niby przepadliscie...wcale ze nie....mam troche duzo waszych zdjec i innych RRkow jakos je wam tam podrzuce...narazie to my jutro walczymy...trzymac mocno kciuki !!! Zapraszam jutro ring 18 kolo 12.00 ;) Quote
flashka-g Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 a kto w planie byl na sedziowanie wyboru BOG III, V i IX?:) moze mi ktos podac?;) p.s. juz znalalałam:P Quote
Nugatika Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 jesli ma ktos jeszcze zdjecia bernenczykow to czy moglabym prosic na maila? nugatika@o2.pl i prosba do forumowiczow - bylabym ogromnie wdzieczna gdyby mi ktos ufocił jutro hiszpanskiego psa wondnego - bedzie tylko jedna suczka w championach. Z góry dziekuje :-) Quote
sylwekw Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='alive']a to przypadkiem nie jest owczarek środkowoazjatycki a nie cane corso? http://img516.imageshack.us/img516/9232/dsc0172ru0.jpg Jak dla mnie w 100% owczarek środkowazjatycki. Quote
Frytela Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Justa piękne fotki! :) a moze dziś będziesz przy ringu 9?? :P ;) wyjezdzamy o 9 xD Quote
Asiaczek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Agappe']moja Anata - CWC, CACIB, Zw.Rasy.. w finalach niestety przepadłyśmy.. za to nasza forumowa koleżanka Ofca z samoyedem BOG!!!!! GRATULUE jeszcze raz!!!!!!! BOG V 1.samoyed 2.jakiś mały biały szpic 3.małe łyse, ale nie wiem jaka konkretnie rasa:oops: :oops: podczas sędziowania BOG II,IV i V niesamowicie lało :/ GRATULACJE!!! [quote name='basenjifiona']Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych - International Dog Show (CACIB) - sędzia : - Małgorzata Supronowicz Zgłoszone 5 basenji - wszystkie obecne :multi: Psy: klasa pośrednia: Quartermaster Ypsylon - bd klsa championów: IT'S RAINING MAN Ypsylon - exc 1 , NDPwR , CWC, CACIB - ukończony interchampionat Suki: klasa pośrdnia: Jasiri Sukari RE-BAR MCENTIRE - exc 1 , CWC,CACIB, BOS, BOB :multi: Brawo Rybka [COLOR=black]klasa otwarta : [COLOR=indigo]NORA Ekado Fionka - exc 1 , CWC :multi: [COLOR=black]klasa championów: [COLOR=darkgreen]PEPSI COLA Ypsylon - exc 1, CWC, res. CACIB Fionka - BRAWO!!!!! [quote name='Judit']Zna ktoś wyniki gordonów i irlanda czerwono białego? ;) Narisowa powinna coś wiedziec o gordonach, bo... sama zgarnęła BOB!!! BRAWO!!!!!!! [quote name='Justa']Basenji: 1. http://img487.imageshack.us/img487/2644/dsc0154yu7.jpg 2. http://img487.imageshack.us/img487/7826/dsc0156it4.jpg Hurra!!! To moje baski!!! Rudy łepek - JAZZY BOY Asiaczek vel Dżezik, a trikolorowy łepek - KENTARO WITH ME Asiaczek vel Kenio. Piękne fotki. Mogę je wstawić na stronę? A jeżeli tak - to kogo wpisac jako autora? [quote name='Zeliika']Gratulacje dla wszystkich wystawiajacych :lol: Moj Dakar ocena doskonala, I lokata / 5 w klasie championow, CWC, NDPwR, CACIB i na dokladke BOB!!!! :loveu: W sumie zgloszonych bylo 27 RRow. W grupie juz przepadlismy. Zeliika - cudny wynik, BRAWO!!! Pzdr. Quote
Aisa_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Justa napisał(a):Tak, będę jutro. Czarny długi płaszcz, brązowe włosy do pasa, duży czarny aparat. Myślę, że nie ma problemu abym Was sfociła o ile się znajdziemy ;) Mnie poznasz chyba po czarno białej ozdóbce na ringu 7 :cool3: A tak poza tym, to wielkie ze mnie babsko. 1.80m, długie, brązowe włosy (ale do pasa chyba jeszcze trochę mi brakuje :eviltong: ). Quote
Recommended Posts