Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej ma ktoś możliwość zeskanaowania mi stawki chihuahua??

Sprawdzali potwierdzenie przyjęcia psa na wystawę? Czy tylko zaświadczenie od lekarza i książeczkę?

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja wam powiem tylko tyle, że siedziałam jako sekretarz przy mastifach ze 4 godziny a Oni (Ci cali "organizatorzy") odwdzięczyli mi sie Bonem konsumpcyjnym na jednego naleśnika.... :/ Ja nie wiem co oni z tą cała kasą robili bo z tego co tu wyczytałam nie mało zarobili na samym już parkingu....
Warunki były fatalne szczególnie wtedy jak mi wszystkie praktycznie teczki zwiało ze stołu... taki mróz był a oni mi jeszcze zimną wode przynieśli......

W OGÓLE MI SIE NIE PODOBAŁO :( mam nadziej że jutro będzie lepiej!!

Posted

olcha napisał(a):

Sprawdzali potwierdzenie przyjęcia psa na wystawę? Czy tylko zaświadczenie od lekarza i książeczkę?
Podobno na jednym wejściu rygorystycznie sprawdzali, a na innym wogole nie sprawdzali nic, ale piszę tylko to co mi opowiadano, bo mne dziś nie bylo

Posted

olcha napisał(a):

po 1 przecież był spis wystawców + opis psa, klasa i rasa..wiec ułozenie stawki nie powinno być problemu

po 2 o zaswiadczeniach było pisane dużo na poprzedniej stronie.. mi sprawdzali

Posted

Czy ktosik wie jakie są ceny wejściówki dla zwiedzających na wystawkę . może taniej jak dla wystawców??????
My jedziemy jutro liczę na lepsze warunki atmosferyczne

Posted

Olcha i Justa, jak siegam pamiecia to w kadym dniu bilety mialy inny kolorek :evillaug: Kiedys chcialam tak wejsc na warszawska, jeszcze na Torwarze byla...i panowie sprawdzajacy mnie zawrocili do kasy :lol::lol:

Nie pojechalam dzisiaj i nie zaluje :roll: bo z tego co czytam to jakies chorobsko gotowe :roll:

Cezus, ulgowy 5, normalny 20 :o:shake:

Posted

No to lecim z fotkami:

Czarno-srebrne sznaucery:

1.

2.

Shar-pei (bardzo wstydliwy i wystrachany)

3.

Wyżeł węgierski

4.

Fila i jego rozbrajające spojrzenie :lol:

anetta cholerka, no cóż - trzeba będzie zabulić kolejne 5zł :mad:

Posted

na wystawe najlepiej dojechac z zachodniego 172 lub 136 (ale trzeba przejsc kawałek) prawie pod sama wystawe ;) z centralnego sa utrodnienia bo tam remontuja torowisko i sa korki w róznych dziwnych godzinach.
Wschodni najdalej wystawy wiec jak by co to trzeba z przesiadkami
pozdrawiam podrózujacych :]

PS: Agappe gratulujemy !!!!!

Posted

Czy ktoś może mi powiedzieć czy da się przemycić nie zgłoszonego psa?
Np. wjeżdzając samochodem? i czy te ulgowe to można kupić na legitymację związkowa czy to tylko dla dzieci?????

Posted

widziałam kilka psów, które były nie zgłoszone, ja sama weszłam bez sprawdzania zaświadczenia o zdrowiu psa, ale wiem, że znajomych pies musiał zostac za bramką, więc to wszystko zalezy. Wystawcy wchodza za darmo, wiec jak bedziesz mial psa to nie zapłacisz :) ale za parking chcą 20 zl !

Posted

Można, jesli wjedziesz na parking z tyłu za 20 zł to biletów już nikt tam nie sprzedaje. Prosza tylko o książeczkę i zaświadczenie, że pies jest zdrowy. Jak tak dzisiaj weszłam, dałam paszport + zaświadczenie o szczepieniu na wściekliznę (bo innego nie miałam)i to wszystko.

Bilety ulgowe są tylko (o ile dobrze pamiętam) dla dzieci ale nie wiem do którego roku życia i emerytów.

Posted

[quote name='grrrond']

zrobilam trochę zdjęc dzisiaj,wiec jesli ktos chce to prosze napisac do mnie na priv, a wysle ;) za dużo ich mam zeby je wklejac....

mam takie rasy:

• pointer
  • wyżeł niemiecki
  • cane corso
  • dog niemiecki
  • leonberger
  • nowofundland
  • doberman
  • seter irlandzki
  • basset hound
  • czarny terier rosyjski
  • chow chow
  • pomeranian
  • akita
  • alaskan malamute
  • berneński pies pasterski
  • owczarek srodkowoazjatycki
  • dogue de bordeaux
  • sznaucer olbrzym
  • (chyba) dogo canario
  • gończy polski
  • szpic wilczy
  • hovawart
  • jaminiki (dł i szost)
  • beagle
  • mastino napoletano
  • dalmatyńczyk
  • buldog ang
  • sznaucer
  • wyżeł węgierski
piszcie śmiało!!
poprosze akity

Posted

Gratuluję wszystkim zwycięzcom! :multi:
Niestety pogoda szybko mnie przegoniła, nie zostałam na finałach :-(
Wiecie może jaki piesek wygrał BIS Puppy?

A jeśli chodzi o dojazd, ja jechałam dzisiaj autobusem 175.
Tylko minęło jakieś 40 minut zanim wreszcie znalazłam właściwy przystanek :mad: (mieszkałam w Warszawie 3 lata, mimo to ciągle nie mogę sobie poradzić z przystankami w centrum :shake: ).
Ostatnio znalazłam przystanek widmo - Rozbrat 07, nie funkcjonuje on na stronach ztm :diabloti:

Posted

Aisa_ napisał(a):

Ostatnio znalazłam przystanek widmo - Rozbrat 07, nie funkcjonuje on na stronach ztm :diabloti:

szczesciara ;p;p

Ja bym sie usmiechneła o fotki malamutów do kogos jesli ktos ma, jak by co to na poczte plisss

Posted

[quote name='grrrond']

zrobilam trochę zdjęc dzisiaj,wiec jesli ktos chce to prosze napisac do mnie na priv, a wysle ;) za dużo ich mam zeby je wklejac....

mam takie rasy:

• pointer
  • wyżeł niemiecki
  • cane corso
  • dog niemiecki
  • leonberger
  • nowofundland
  • doberman
  • seter irlandzki
  • basset hound
  • czarny terier rosyjski
  • chow chow
  • pomeranian
  • akita
  • alaskan malamute
  • berneński pies pasterski
  • owczarek srodkowoazjatycki
  • dogue de bordeaux
  • sznaucer olbrzym
  • (chyba) dogo canario
  • gończy polski
  • szpic wilczy
  • hovawart
  • jaminiki (dł i szost)
  • beagle
  • mastino napoletano
  • dalmatyńczyk
  • buldog ang
  • sznaucer
  • wyżeł węgierski
piszcie śmiało!!

Bardzo ladnei prosze o Dogi Niemieckie :loveu:
pangea@poczta.onet.pl

Posted

Gratulacje dla zwycięzców i wszystkich wystawiających! :multi:

Ja też dzisiaj byłam. Z pogodą wcale nie było tak źle ;) Padało raz na jakiś czas dosłownie przez chwilę, tylko na finałach lało strasznie :shake:
Błotko było rzeczywiście, ale można chodzić po trawce ;) Wiatr momentami spory, chłodno. Ja miała gruby płaszcz, ale momentami i tak mi było zimno... Ale mają dobrą kawkę, cieplutką ;) Momentami wyszło słońce, byleby jutro nie było gorzej!
To co mogę powiedzieć jutrzejszym wystawcom: weźcie coś do przypięcia numerków, bo z tego co zaobserwowałam to strasznie kiepsko się kleją...
Ja mam sporo zdjęć, ale aż głupio mi tu je wklejać przy tych ślicznych ;)
Postaram się je wklejać po trochu, ale jeśli ktoś chce wcześniej to wystarczy numerek startowy na PW. Byłam od samego początku do samego końca (tylko pod koniec finałów mi baterie padły).
Talagia, dużo razy wpadałam na setery, może mam Twojego pupila ;) Tylko potrzebny mi nr. startowy

Posted

[quote name='grrrond']

mam takie rasy:

• pointer
  • wyżeł niemiecki
  • cane corso
  • dog niemiecki
  • leonberger
  • nowofundland
  • doberman
  • seter irlandzki
  • basset hound
  • czarny terier rosyjski
  • chow chow