Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mała_Tybetanka napisał(a):
Na wystawie obligatoryjnie będziemy :))

Kasiula my juz mamy ugadane na 100% ze jedziemy, nas nie moze zabraknąc, kto bedzie furrore robil jak nie my i nasze tybetanki? :D
Huhu jeszcze pan Mariusz bedzie zaskoczony jak Molly wyrosla :D Jojj do lipca jeszcze zrobie ją na bostwo, nafutrzeje mi i w ogole :D Bedzie fajnienie moge sie doczekac! Dlaczego to dopiero w lipcu? :( No ale czipy nasze juz mają, w pn Molly bedzie miala paszport., Figa juz ma :) no to jedziemy do Izraela, pamietaj :D

O własnie.. w lipcu powinnam mieć juz na tej wystawie cyfrowke :D No to nie bede skwierczec o foty tylko bede miala wlasne i nie z komorki tylko porzadne! :) pzdr @LL :*

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja - patrząc na sędzinę - raczej nie zawitam na tę wystawę...
Już raz byłam oceniania przez tą panią i była to wątpliwa przyjemność.. nie wnikam w kompetencje, ale kultury to troszkę zabrakło...
Pzdr.

Hmmm. Mysmy juz usłyszeli bedąc w ringu z cirneco " A coż to za pomysł sciagac taką rase ? Po co ta panu było?".
Taaaaaa

Posted

Pff, ja miałam przekazać właścicielowi, żeby nie głodził psa. Jej, wystawiania u tej pani nie wspominam miło w żadnym calu (no oprócz cwc i boba może:roll:- z grupy natomaist nigdy nie wyszliśmy, sędziowała nas już tam chyba trzy razy:eviltong:).

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Dokładnie tak, ja już bym się nie odważyła pojechać, bo więcej wtedy stresu na ringu niż przyjemności.

A co takiego zrobiła ta sędzina?
Chciałam jechać na tę wystawe ale jak piszecie,że sędzia niekompetentny to się zawachałam.

Posted

wiecie co ja chcę jechać na tą wystawę z moją Molly-to będzie jej pierwsza wystawa i pierwsze moje kroki na ringu i trochę mnie przestraszyliście:placz: :crazyeye:

Posted

Ilona nie boj sie ,nas sedziowala wiele razy i dostalismy zw ml.,nastepnym razem zw rasy i 3 miejsce w grupie-na grzywaczach zna sie znakomicie-a to ,ze mowi co mysli to taki charakter

Posted

Ja się teraz boję z moją jechac na tę wystawe,bo to jej debiut w klasie otwartej,dotąd była wystawiana tylko w szczeniętach...
A wiecie czy ta sędzina zna się też na seterach?

Posted

karenina napisał(a):
Hmmm. Mysmy juz usłyszeli bedąc w ringu z cirneco " A coż to za pomysł sciagac taką rase ? Po co ta panu było?".
Taaaaaa

Taaaa, hm... po prostu brak kultury. Nie każdy przeciez patrzy tylko na forsę, prawda?
Pzdr.

Posted

Agama napisał(a):
Ilona nie boj sie ,nas sedziowala wiele razy i dostalismy zw ml.,nastepnym razem zw rasy i 3 miejsce w grupie-na grzywaczach zna sie znakomicie-a to ,ze mowi co mysli to taki charakter

Albo taki charakter albo brak kultury. Bo to, co się myśli, można wyrażać w zupełnie inny sposób.

Posted

Również nie przepadam za Panią S, która zachowuje się jakby pępkiem świata była. Mi, kiedy na ringu koleżanka chciała zdjęcie zrobić, pani S stwierdziła, że ona czasu na takie pierdoły nie ma, bo ma jeszcze tyte a tyle psów do oceny. Po czym po skończeniu oceny rasy, poszła sobie na przerwę :shake:

A w Lesznie, kiedy pan mówił wszystkim przed finałem, że przegrany zostaje a wygrany wraca, pani oczywiście stwierdziła, że ona i tak tu jeszcze wróci.

Posted

my tez się pojawimy - w klasie szczeniąt- alaskan malamute:p czy ktos coś może mi przyblizyc o panu Henryku Stępka? Z góry dzięki za każdego rodzaju info...:loveu:

Posted

karenina napisał(a):
Taaaaaa
Hihiii,a co powiesz na to,że mojej rasy się nie mnoży,bo tego nikt nie kupuje i to jest na wymarciu:evil_lol:

Posted

No niestety,taka jest prawda:placz: Wystarczy spojrzeć na stawki na wystawach.Bywa ich w porywach kilka sztuk.Nawet jeśli się rodzą,to bardzo mało trafia w ringi.Ludzie nie znaja tej rasy i czesto myślą,że to miniaturowe spaniele:razz: Udało mi się trochę zepsuć statystyki,ale to nie jest nawet kropla w morzu:shake:

Posted

PARSONRK napisał(a):
My chyba się też doczłapiemy - wszystko zależy od tego, czy zawody też będą (agility oczywiście ;) )

agility na pewno będzie ;) Super! Może znowu uda mi się wymiziać Twojego łobuza :cool3::cool3::cool3:

• 4 weeks later...
Posted

Ja też się wybieram. Sędzia (beagle) tak bardzo mi pasuję, że przełożyłam wyjazd do Anglii... W tym przypadku się Warszaffka postarała:lol::multi: