alive Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 bylam dziś na Gwardii... na całej bieżni stadionu jest błoto po kostki i wielkie kałuże :( Quote
pingwinek=] Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 nie wiem jak organizatorzy to sobie wyobrazaja xp Quote
Bejka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 'pingwinek= napisał(a):;6300235']nie wiem jak organizatorzy to sobie wyobrazaja xp A może wpadną na pomysł, aby choć część ringów przenieść do hali? Quote
alive Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Bejka napisał(a):A może wpadną na pomysł, aby choć część ringów przenieść do hali? nie ma takiej opcji bo tam nie ma hali... ale na pocieszenie - ringi są tylko na trawie która jest sliczna, gęsta i zieloniutka dzieki deszczom :) wystarczy przedrzeć się przez blotną bieżnię i jest się na pięknej, mokrej zielonej wysepce :cool3: Quote
Talagia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Chyba bede musiala psa na rękach przenieść :P A dopiero co sie zachwycałam jaki jest bialutki ;) Jakby ktoś jutro był z aparatem kolo ringu anglików to ślicznie prosze o troche fotek, bo moj aparat niestety zwariowal :( :( Quote
Bejka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='alive']nie ma takiej opcji bo tam nie ma hali... Są dwie hale, choć malutkie ;) Tak wynika z planu http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/plan_ringow.jpg Quote
Justa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 AnnaM napisał(a):Justynka, nie wystawe... daruje sobie zaswiadczenie :evil_lol: No, nawet mnie nie strasz :mad: mam nadzieję, zę zdążę na Waszą ocenę:razz: Quote
quadrupedium Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Uwaga - zmiany w planie sędziowania: Airedale Terrier - ring 5 - sędzia: Henryk Stępka (PL) Dogue de Bordeaux - ring 17 - sędzia: Stefan Stefik (SK) Fila Brasileiro - ring 17 - sędzia: Stefan Stefik (SK) Anatolian - ring 11 - sędzia: Viva Maria Soleckyj-Szpunar (PL) Landseer ring 11 - sędzia: Viva Maria Soleckyj-Szpunar (PL) Leonberger - ring 11 - sędzia: Viva Maria Soleckyj-Szpunar (PL) Nowofundland - ring 11 - sędzia: Viva Maria Soleckyj-Szpunar (PL) Sealyham Terrier - ring 6 - sędzia: Zygmunt Jakubowski (PL) West Highland White Terrier - ring 6 - sędzia: Zygmunt Jakubowski (PL) Quote
Asiaczek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 alive napisał(a):bylam dziś na Gwardii... na całej bieżni stadionu jest błoto po kostki i wielkie kałuże :( I do mnie nie wpadłaś? Oj, Ty, niedobra... Za to ja jutro do Was wpadnę.:lol: Nie jestem obrażalska! pzdr. Quote
quadrupedium Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Prognoza szczegółowa na najbliższe dni dla WARSZAWY wg www.onet.pl Quote
Draczyn Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='quadrupedium']Prognoza szczegółowa na najbliższe dni dla WARSZAWY wg www.onet.p[/quotelO ile ta prognoza sie sprawdzi, to nie bedzie tak najgorzej. W ubieglym roku byla tragiczna patelnia. Moze teraz bedzie ok Quote
Zeliika Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Specjalnie z mysla o wystawie kupilam sobie gustowne kaloszki :lol: Quote
Nirse Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Deszcz z nieba nie pada więc trzymajcie kciuki:Dog_run: [SIZE=5]Życzę samych sukcesów na ringach:multi: Quote
Asiaczek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 basenjifiona - a co Ty tak wcześnie na nogach, co? Adrenalina spać nie daje? Pzdr. Quote
Nirse Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Pewnie:))) już Fionka całą noc chodziła, pismo nosem czuła;) Quote
Asiaczek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Hihihi, ja powoli się zbieram. O 9:00 wyjeżdżam z domu. Na stadionie będe ok. 9:30 (trzeba załatwić formalności), schowam baski gdzieś w "ciepełku" w budynku i jako pierwszy zwiedzę ring basków. Agabass jest jeszcze na wyjeździe... Do zobaczenia. Quote
olaglowka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Asiaczek']Hihihi, ja powoli się zbieram. O 9:00 wyjeżdżam z domu. Na stadionie będe ok. 9:30 (trzeba załatwić formalności), schowam baski gdzieś w "ciepełku" w budynku i jako pierwszy zwiedzę ring basków. Agabass jest jeszcze na wyjeździe... Do zobaczenia. Powodzenia !!!!!!!!!! Quote
Draczyn Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Pogoda calkowicie nawalila. nawet sie nie wybieram, aby dziś popatrzeć. Jak jutro będzie tak samo, to tragedia. napiszcie jak było i czy byly jakieś zabezpieczenia przed deszczem , czy było sie gdzie schować:diabloti::placz: Quote
Draczyn Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ma być podobno tak samo, tak mowi ostatnia prognoza:diabloti: Quote
pajunia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Czy nie ma tutaj nikogo z Lublina, kto by jutro na ta wystawe jechal? Pilnie musimy przewiezc jutro mala sunie z trzema szczeniaczkami z Lublina do Warszawy. Daje rodzince tymczas u mnie, na Wybrzezu. Transport z W-wy na Wybrzeze juz mamy. Czy ktos moze pomoc, lub zna kogos, kto jedzie. Bardzo pilne. Pomozcie!!!!!!!! Quote
Cavisia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 O kurcze :(. Ja nie przypominam sobie, żeby tam były gdzieś jakieś miejsca do schowania się, więc podejrzewam, że jutro koszmar będzie. Ja to chyba nawet swojej kąpać nie będę, szkoda pracy jak pies zaraz i tak mokry i brudny. Quote
karolayna Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='pajunia']Czy nie ma tutaj nikogo z Lublina, kto by jutro na ta wystawe jechal? Pilnie musimy przewiezc jutro mala sunie z trzema szczeniaczkami z Lublina do Warszawy. Daje rodzince tymczas u mnie, na Wybrzezu. Transport z W-wy na Wybrzeze juz mamy. Czy ktos moze pomoc, lub zna kogos, kto jedzie. Bardzo pilne. Pomozcie!!!!!!!! pajunia masz pw ode mnie Quote
Aisa_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Też byłam dzisiaj na wystawie, tragedia :shake: Hale, chociaż małe, ale się marnują. Na 3-4 ringi spokojnie by starczyło. Oby trawa wyschła do jutra... :-( Byłam chyba z godzinkę, potem uciekłam. Zimno, wietrznie i przez to zupełnie nieprzyjemnie :roll: Quote
Recommended Posts