monia&Tofi Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 cockermanka napisał(a):Monia...ale spaniele są w niedzielę....;) Tak, sorry, co innego myślę, a co innego piszę ;) Ale jak dam radę to wpadnę na whippety. Quote
Joanna G Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Do mnie tez doszlo ,mamy numer 2726 :) Jesli ktos bedzie mógl ,to poprosze o foty .Bo na warszawską wystawe zostaje bez aparatu:placz: Quote
cockermanka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 monia&Tofi napisał(a):Tak, sorry, co innego myślę, a co innego piszę ;) Ale jak dam radę to wpadnę na whippety. Ale na cockery też wpadniesz- mam nadzieję? No i mam nadzieję,że się ujawnisz :p Quote
monia&Tofi Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 cockermanka napisał(a):Ale na cockery też wpadniesz- mam nadzieję? No i mam nadzieję,że się ujawnisz :p Nad cockerami mam zamiar stać najdłużej :eviltong: Jak Was znajdę to się ujawnię, mam nadzieję, ze dacie psiaka wymiziać ;) Quote
Mała_Tybetanka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Dostalysmy potwierdzenie ale na wystawe jedziemy tylko towarzysko moze troche fotek ozdóbkom porobie :razz: Quote
Kelly Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Czy ktoś wie ile kosztuje wjazd na parking albo czy można zaparkować gdzieś dalej a bezpłatnie? :razz: Quote
Aisa_ Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Mała_Tybetanka napisał(a):Dostalysmy potwierdzenie ale na wystawe jedziemy tylko towarzysko moze troche fotek ozdóbkom porobie :razz: Och tak, tak! Fotki ozdóbkom, koniecznie! :) Quote
cockermanka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 monia&Tofi napisał(a):Nad cockerami mam zamiar stać najdłużej :eviltong: Jak Was znajdę to się ujawnię, mam nadzieję, ze dacie psiaka wymiziać ;) Znajdziesz...zielony pawilon (3 x 3m) i niebiesko-srebrny pies - zapewne w kocju (nie bierzemy klatki tym razem) i niewątpliwie na legowisku z Eukanuby.Ewentualnie psiejsko może siedziec na stole trymerskim ;) Quote
blaira Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Mała_Tybetanka napisał(a):Dostalysmy potwierdzenie ale na wystawe jedziemy tylko towarzysko moze troche fotek ozdóbkom porobie :razz: Czesc Tybetanko... w jaki dzien jestes? Nie wystawiasz Figusi? Ja jestem wystawowo w niedziele ale zaplanowalam sobie obejrzec w sobote RRki :loveu: jak mi sie uda :) My rowniez dzis dostalismy numerek. pozdr Quote
martynkao Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 hej. Mam pewien problem. Mam w domu jednego psa ktory jest wspowlasnoscia moja i mojego taty . Drugi pies jest juz tylko moj . ( w papierach no nie??;)) I zglaszajac na wystawe bylam przekonana ze zglaszajac obydwa psy zglaszam je na zasadzie pierwszy 85 drugi 75. A dzis przyszlo mi potwierdzenie i w obydwy zgloszeniach mam napisane ze wystapila niedopłata brak dopłaty . w przypadku oplaconego zgloszenia prosimy o dowod wpłaty. a i jeszcze na obydwu potwierdzeniach mam ze mialam zapłacic po 85 zl. i nie rozumiem dlaczego? mam nadzieje ze to raczej kwestia tego ze gdzies posiała sie moja wplata naszczescie dowod wplaty mam no ale ja placilam 85=75 a nie dwa razy 85 zl. Czy ktos moglby mi wyjasnic o co chodzi?:) Quote
grrrond Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Kelly napisał(a):Czy ktoś wie ile kosztuje wjazd na parking albo czy można zaparkować gdzieś dalej a bezpłatnie? :razz: Kelly, słuchaj w zeszłym roku był wydzielony parking płatny i dosyć drogo było, nie pamiętam ile dokładnie niestety, ale pamiętam opinie, że drogo ;) . Niedaleko jest miejsce do zaparkowania też za darmo, wystarczy, że w pobliży ul Żwirki i Wigury wjedziesz w osiedla i sa tam miejsca bez parkometrów, a na wystawe wtedy spacerkiem ok 10-15 min ;) Quote
Mała_Tybetanka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 blaira napisał(a):Czesc Tybetanko... w jaki dzien jestes? Nie wystawiasz Figusi? Ja jestem wystawowo w niedziele ale zaplanowalam sobie obejrzec w sobote RRki :loveu: jak mi sie uda :) My rowniez dzis dostalismy numerek. pozdr No my tez wystawowo w niedziele :) ale na rigu prawdopodobnie sie nie pokażemy Blaira milo was bedzie z Cestem ujrzec :) Aisa_ nie ma problemu :) Quote
Asiaczek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='basenjifiona']To w niedzielę zapraszam na Whippety z nową kartą:multi:pozd Czy ja też mogę z aparatem zjawić się przy ringu whippetów? pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 martynkao napisał(a):hej. Mam pewien problem. Mam w domu jednego psa ktory jest wspowlasnoscia moja i mojego taty . Drugi pies jest juz tylko moj . ( w papierach no nie??;)) I zglaszajac na wystawe bylam przekonana ze zglaszajac obydwa psy zglaszam je na zasadzie pierwszy 85 drugi 75. A dzis przyszlo mi potwierdzenie i w obydwy zgloszeniach mam napisane ze wystapila niedopłata brak dopłaty . w przypadku oplaconego zgloszenia prosimy o dowod wpłaty. a i jeszcze na obydwu potwierdzeniach mam ze mialam zapłacic po 85 zl. i nie rozumiem dlaczego? mam nadzieje ze to raczej kwestia tego ze gdzies posiała sie moja wplata naszczescie dowod wplaty mam no ale ja placilam 85=75 a nie dwa razy 85 zl. Czy ktos moglby mi wyjasnic o co chodzi?:) Jak dla mnie to w tym przypadku są to 2 psy różnych właścicieli i powinnaś zapłącić 2x 85 zł. Ale to moje zdanie. Pzdr. Quote
Nirse Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ASIA ....Whippety o 12h w niedzielę ale tu niespodzianka o 10.40h wystawiam pierwszy raz Afgankę w klasie młodzieży i to jej debiut:)))ech to Ci dopiero emocje:cool3::multi: Quote
Asiaczek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='basenjifiona']ASIA ....Whippety o 12h w niedzielę ale tu niespodzianka o 10.40h wystawiam pierwszy raz Afgankę w klasie młodzieży i to jej debiut:)))ech to Ci dopiero emocje:cool3::multi: A o której baski i kiedy? Sobota? Pzdr. Quote
Nirse Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 sobota: baski o 10.30 ring: 21 oraz charty w niedzielę też na ringu: 21 ps. już w sobotę trawę wydepcze pod charty:):evil_lol: Quote
cotons rule! Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Asiaczek napisał(a):OK. Już sobie zapisałam. Dzieki. Pzdr. Asiaczku, to co Ty wyczyniasz na ringach to muszą być czary!!!!:evil_lol: Zapisz sobie proszę także ring 16 w niedzielę i przyjdż zaczaruj moje psiaki. Na pewno pomoże !!!:lol: całuski dla Ciebie i gratulacje za PARNU Quote
Asiaczek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Cotonki - a o której godzinie mam byc przy Twoim ringu? pzdr. Quote
cotons rule! Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Asiaczek']Cotonki - a o której godzinie mam byc przy Twoim ringu? pzdr. Napisano, że wchodzą 12,20, ale może być potrzeba duuużo czarów Quote
Asiaczek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Rozumiem, że mogę się spóźnić na Wasz ring? Bo o 12:00 mam whipetty... Pzdr. Quote
martynkao Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Asiaczek...dzieki za odpowiedz..nikt inny niestety nie wyraza swojego zdania..:) No nic.. mam nadzieje ze najwyze dopłace to 10 zl. i nie bedzie wiekszego problemu.. Niestety nigdzie w regulaminie nie znalazłam takie wzmianki..dlatego bylam pewna ze zaplacic mam jak za swojego drugiego psa..bo wkoncu ten pierwszy ktory jest na wspowlasnosc tysz jest moj;P No nic musze jechac ojca zaciagnac zeby sie zrzekl bo zawsze z tym tylko problemy sa:( Mam nadzieje ze dopuszcza nas do oceny.. bo napewno nie zaplace wiecej niz 10zl.:) Quote
Recommended Posts