Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monia&Tofi napisał(a):
Tak, sorry, co innego myślę, a co innego piszę ;)
Ale jak dam radę to wpadnę na whippety.

Ale na cockery też wpadniesz- mam nadzieję?
No i mam nadzieję,że się ujawnisz :p

Posted

cockermanka napisał(a):
Ale na cockery też wpadniesz- mam nadzieję?
No i mam nadzieję,że się ujawnisz :p

Nad cockerami mam zamiar stać najdłużej :eviltong:
Jak Was znajdę to się ujawnię, mam nadzieję, ze dacie psiaka wymiziać ;)

Posted

Mała_Tybetanka napisał(a):
Dostalysmy potwierdzenie ale na wystawe jedziemy tylko towarzysko moze troche fotek ozdóbkom porobie :razz:

Och tak, tak!
Fotki ozdóbkom, koniecznie! :)

Posted

monia&Tofi napisał(a):
Nad cockerami mam zamiar stać najdłużej :eviltong:
Jak Was znajdę to się ujawnię, mam nadzieję, ze dacie psiaka wymiziać ;)

Znajdziesz...zielony pawilon (3 x 3m) i niebiesko-srebrny pies - zapewne w kocju (nie bierzemy klatki tym razem) i niewątpliwie na legowisku z Eukanuby.Ewentualnie psiejsko może siedziec na stole trymerskim ;)

Posted

Mała_Tybetanka napisał(a):
Dostalysmy potwierdzenie ale na wystawe jedziemy tylko towarzysko moze troche fotek ozdóbkom porobie :razz:

Czesc Tybetanko... w jaki dzien jestes?
Nie wystawiasz Figusi? Ja jestem wystawowo w niedziele ale zaplanowalam sobie obejrzec w sobote RRki :loveu: jak mi sie uda :)

My rowniez dzis dostalismy numerek.

pozdr

Posted

hej. Mam pewien problem.
Mam w domu jednego psa ktory jest wspowlasnoscia moja i mojego taty .
Drugi pies jest juz tylko moj .
( w papierach no nie??;))
I zglaszajac na wystawe bylam przekonana ze zglaszajac obydwa psy zglaszam je na zasadzie pierwszy 85 drugi 75. A dzis przyszlo mi potwierdzenie i w obydwy zgloszeniach mam napisane ze wystapila niedopłata brak dopłaty . w przypadku oplaconego zgloszenia prosimy o dowod wpłaty.

a i jeszcze na obydwu potwierdzeniach mam ze mialam zapłacic po 85 zl. i nie rozumiem dlaczego?

mam nadzieje ze to raczej kwestia tego ze gdzies posiała sie moja wplata naszczescie dowod wplaty mam no ale ja placilam 85=75 a nie dwa razy 85 zl.
Czy ktos moglby mi wyjasnic o co chodzi?:)

Posted

Kelly napisał(a):
Czy ktoś wie ile kosztuje wjazd na parking albo czy można zaparkować gdzieś dalej a bezpłatnie? :razz:

Kelly, słuchaj w zeszłym roku był wydzielony parking płatny i dosyć drogo było, nie pamiętam ile dokładnie niestety, ale pamiętam opinie, że drogo ;) . Niedaleko jest miejsce do zaparkowania też za darmo, wystarczy, że w pobliży ul Żwirki i Wigury wjedziesz w osiedla i sa tam miejsca bez parkometrów, a na wystawe wtedy spacerkiem ok 10-15 min ;)

Posted

blaira napisał(a):
Czesc Tybetanko... w jaki dzien jestes?
Nie wystawiasz Figusi? Ja jestem wystawowo w niedziele ale zaplanowalam sobie obejrzec w sobote RRki :loveu: jak mi sie uda :)

My rowniez dzis dostalismy numerek.

pozdr

No my tez wystawowo w niedziele :) ale na rigu prawdopodobnie sie nie pokażemy Blaira milo was bedzie z Cestem ujrzec :)
Aisa_ nie ma problemu :)

Posted

martynkao napisał(a):
hej. Mam pewien problem.
Mam w domu jednego psa ktory jest wspowlasnoscia moja i mojego taty .
Drugi pies jest juz tylko moj .
( w papierach no nie??;))
I zglaszajac na wystawe bylam przekonana ze zglaszajac obydwa psy zglaszam je na zasadzie pierwszy 85 drugi 75. A dzis przyszlo mi potwierdzenie i w obydwy zgloszeniach mam napisane ze wystapila niedopłata brak dopłaty . w przypadku oplaconego zgloszenia prosimy o dowod wpłaty.

a i jeszcze na obydwu potwierdzeniach mam ze mialam zapłacic po 85 zl. i nie rozumiem dlaczego?

mam nadzieje ze to raczej kwestia tego ze gdzies posiała sie moja wplata naszczescie dowod wplaty mam no ale ja placilam 85=75 a nie dwa razy 85 zl.
Czy ktos moglby mi wyjasnic o co chodzi?:)

Jak dla mnie to w tym przypadku są to 2 psy różnych właścicieli i powinnaś zapłącić 2x 85 zł. Ale to moje zdanie.
Pzdr.

Posted

ASIA ....Whippety o 12h w niedzielę ale tu niespodzianka o 10.40h wystawiam pierwszy raz Afgankę w klasie młodzieży i to jej debiut:)))ech to Ci dopiero emocje:cool3::multi:

Posted

[quote name='basenjifiona']ASIA ....Whippety o 12h w niedzielę ale tu niespodzianka o 10.40h wystawiam pierwszy raz Afgankę w klasie młodzieży i to jej debiut:)))ech to Ci dopiero emocje:cool3::multi:
A o której baski i kiedy? Sobota?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
OK. Już sobie zapisałam. Dzieki.
Pzdr.

Asiaczku, to co Ty wyczyniasz na ringach to muszą być czary!!!!:evil_lol:
Zapisz sobie proszę także ring 16 w niedzielę i przyjdż zaczaruj moje psiaki. Na pewno pomoże !!!:lol:
całuski dla Ciebie i gratulacje za PARNU

Posted

Asiaczek...dzieki za odpowiedz..nikt inny niestety nie wyraza swojego zdania..:)

No nic.. mam nadzieje ze najwyze dopłace to 10 zl. i nie bedzie wiekszego problemu.. Niestety nigdzie w regulaminie nie znalazłam takie wzmianki..dlatego bylam pewna ze zaplacic mam jak za swojego drugiego psa..bo wkoncu ten pierwszy ktory jest na wspowlasnosc tysz jest moj;P

No nic musze jechac ojca zaciagnac zeby sie zrzekl bo zawsze z tym tylko problemy sa:(

Mam nadzieje ze dopuszcza nas do oceny.. bo napewno nie zaplace wiecej niz 10zl.:)