olaglowka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 MagicJohnson napisał(a):hihi.. :lol: no i dobrze, ze idziemy z rana.. zdazymy zajac miejsca przy ringu:evil_lol: i nie bedzie nam tak goraco :multi: :p Dokladnie, mam nadzieje ze sie spotkamy i porozmawiamy :) Pudel miniaturowy Sterbyn, suka klasa otwarta Megi Raciborski Puch :) Quote
.ania Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 I ja będę oczywiście przy pudlach, tym razem towarzysko trzymać kciuki ;) raz bez stresu, bo moja suka ma wakacje i zbiera siły na sierpień :multi: Ania&Szelma P.S Ola my się chyba nie znamy? Myślę, że będzie dobra okazja do zapoznania, w końcu będę miała trochę czasu :evil_lol: Quote
monia&Tofi Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ja będę w sobotę na spanielach, a w niedzielę wszędzie, więc będzie dużo zdjęć różnych ras. Zwłaszcza, że na początku nowego tygodnia ma przyjść nowa karta pamięci do aparatu :evil_lol: Quote
Nirse Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 To w niedzielę zapraszam na Whippety z nową kartą:multi:pozd Quote
monia&Tofi Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='basenjifiona']To w niedzielę zapraszam na Whippety z nową kartą:multi:pozd Muszę sobie spisać z internetu co gdzie i jak, ale na whippety mam zamiar trafić :p Quote
Nirse Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Super:))) whippetów jest sporo więc ominąć będzie trudno;) Quote
olaglowka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 To my poprosimy zdjecia pudelkow srebrnych miniaturowych - wszczegolnosci suczki w klasie otwartej :) -Magda- zapraszam najprawdopodobniej bedzie obok mnie JoannaG - nieiwem czy sie znacie :) Quote
Tollerka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ja jednak nie będę, babcia wszystko pokręciła i wyjeżdża. Jestem zła i rozczarowana :( Quote
Joanna G Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 olaglowka napisał(a):To my poprosimy zdjecia pudelkow srebrnych miniaturowych - wszczegolnosci suczki w klasie otwartej :) -Magda- zapraszam najprawdopodobniej bedzie obok mnie JoannaG - nieiwem czy sie znacie :) I ja tez bardzo mocno poprosze o zdjęcia mojej czarnuchy -Negruchy. A Ola obiecała mi kawałek parasola i stolika ,więc trzymam za slowo . Quote
cockermanka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 monia&Tofi napisał(a):Ja będę w sobotę na spanielach, a w niedzielę wszędzie, więc będzie dużo zdjęć różnych ras. Zwłaszcza, że na początku nowego tygodnia ma przyjść nowa karta pamięci do aparatu :evil_lol: Monia...ale spaniele są w niedzielę....;) Quote
olaglowka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Joanna G napisał(a):I ja tez bardzo mocno poprosze o zdjęcia mojej czarnuchy -Negruchy. A Ola obiecała mi kawałek parasola i stolika ,więc trzymam za slowo . Tylko pamiętaj - musisz nas znależć :):) Quote
Aisa_ Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Tollerka napisał(a):Ja jednak nie będę, babcia wszystko pokręciła i wyjeżdża. Jestem zła i rozczarowana :( To kto nam teraz zrobi fotorelację z shitków? :shake: Quote
Frytela Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 ja nie mam tak dobrze pierwszy pies wchodzi mniej wiecej o 12 a drugi 12.30 i każdy ma konkurenta, Kokos 1, a fryta 2 konkurentki ;) Quote
Justa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ja będę na pewno i w sobote i niedzielę:p Pytanko - jak wygląda ten stadion gwardii? to jest jakaś hala czy otwarta przestrzeń na powietrzu? /nie jestem rodowitą warszawianką:eviltong: / Quote
Nirse Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Otwarty stadion i wszystko pod gołym niebem:multi: aby upału nie było bo popadamy wszyscy a cienia naturalnego nie zaznasz:painting: Quote
Frytela Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ja to na wypadek słoneczka kupiłam namiot plażowy - niezły bajer ;) Quote
AnnaM Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Justa napisał(a):Ja będę na pewno i w sobote i niedzielę:p Pytanko - jak wygląda ten stadion gwardii? to jest jakaś hala czy otwarta przestrzeń na powietrzu? /nie jestem rodowitą warszawianką:eviltong: / Justyna, to otwarty stadion... :roll: aaa... szukaj nas w niedziele :cool3: Quote
Justa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 AnnaM napisał(a):Justyna, to otwarty stadion... :roll: aaa... szukaj nas w niedziele :cool3: Oooooj ja tam się nie zapuszczam tak daleko ! A mieszkam na prowincji :eviltong: Będę szukać :P Quote
Aisa_ Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Dostał ktoś już numerek? Chciałam wyjechać w środę rano i posiedzieć trochę w Warszawie, ale bez numerka się nie ruszę... :roll: Quote
MagicJohnson Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Aisa_ napisał(a):Dostał ktoś już numerek? Chciałam wyjechać w środę rano i posiedzieć trochę w Warszawie, ale bez numerka się nie ruszę... :roll: my, chociaz z LT, ale tez jeszcze nie otrzymalismy numerka.. :shake: :roll: Quote
Aisa_ Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 olaglowka napisał(a):A ja dzisija dostalam potwierdzenie :) Ooo, to może dojdzie do mnie jakoś jutro. :multi: Oby! Bo w środę i tak muszę wyjechać. Quote
Equus Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A czy jest gdzieś jakiś "plan" tej wystawy? Chciałabym koniecznie trafić na pudle ale nie mogę nigdzie znaleźć w necie kiedy i w jakich godzinach będą pudliszony? Czy ktoś z Was może wie coś na ten temat? Będę wdzięczna za info. Quote
cockermanka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Plan i wszelkie inne informacje są tutaj: http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_warszawa_m&oddzial=warszawa Quote
Recommended Posts