Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MagicJohnson napisał(a):
hihi.. :lol:
no i dobrze, ze idziemy z rana.. zdazymy zajac miejsca przy ringu:evil_lol: i nie bedzie nam tak goraco :multi: :p

Dokladnie, mam nadzieje ze sie spotkamy i porozmawiamy :) Pudel miniaturowy Sterbyn, suka klasa otwarta Megi Raciborski Puch :)

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja będę oczywiście przy pudlach, tym razem towarzysko trzymać kciuki ;) raz bez stresu, bo moja suka ma wakacje i zbiera siły na sierpień :multi:

Ania&Szelma

P.S Ola my się chyba nie znamy? Myślę, że będzie dobra okazja do zapoznania, w końcu będę miała trochę czasu :evil_lol:

Posted

Ja będę w sobotę na spanielach, a w niedzielę wszędzie, więc będzie dużo zdjęć różnych ras. Zwłaszcza, że na początku nowego tygodnia ma przyjść nowa karta pamięci do aparatu :evil_lol:

Posted

To my poprosimy zdjecia pudelkow srebrnych miniaturowych - wszczegolnosci suczki w klasie otwartej :)

-Magda- zapraszam najprawdopodobniej bedzie obok mnie JoannaG - nieiwem czy sie znacie :)

Posted

olaglowka napisał(a):
To my poprosimy zdjecia pudelkow srebrnych miniaturowych - wszczegolnosci suczki w klasie otwartej :)

-Magda- zapraszam najprawdopodobniej bedzie obok mnie JoannaG - nieiwem czy sie znacie :)

I ja tez bardzo mocno poprosze o zdjęcia mojej czarnuchy -Negruchy.
A Ola obiecała mi kawałek parasola i stolika ,więc trzymam za slowo .

Posted

monia&Tofi napisał(a):
Ja będę w sobotę na spanielach, a w niedzielę wszędzie, więc będzie dużo zdjęć różnych ras. Zwłaszcza, że na początku nowego tygodnia ma przyjść nowa karta pamięci do aparatu :evil_lol:

Monia...ale spaniele są w niedzielę....;)

Posted

Joanna G napisał(a):
I ja tez bardzo mocno poprosze o zdjęcia mojej czarnuchy -Negruchy.
A Ola obiecała mi kawałek parasola i stolika ,więc trzymam za slowo .

Tylko pamiętaj - musisz nas znależć :):)

Posted

Tollerka napisał(a):
Ja jednak nie będę, babcia wszystko pokręciła i wyjeżdża. Jestem zła i rozczarowana :(

To kto nam teraz zrobi fotorelację z shitków? :shake:

Posted

Ja będę na pewno i w sobote i niedzielę:p

Pytanko - jak wygląda ten stadion gwardii? to jest jakaś hala czy otwarta przestrzeń na powietrzu? /nie jestem rodowitą warszawianką:eviltong: /

Posted

Justa napisał(a):
Ja będę na pewno i w sobote i niedzielę:p

Pytanko - jak wygląda ten stadion gwardii? to jest jakaś hala czy otwarta przestrzeń na powietrzu? /nie jestem rodowitą warszawianką:eviltong: /

Justyna, to otwarty stadion... :roll:
aaa... szukaj nas w niedziele :cool3:

Posted

AnnaM napisał(a):
Justyna, to otwarty stadion... :roll:
aaa... szukaj nas w niedziele :cool3:

Oooooj ja tam się nie zapuszczam tak daleko ! A mieszkam na prowincji :eviltong:

Będę szukać :P

Posted

Dostał ktoś już numerek?
Chciałam wyjechać w środę rano i posiedzieć trochę w Warszawie, ale bez numerka się nie ruszę... :roll:

Posted

Aisa_ napisał(a):
Dostał ktoś już numerek?
Chciałam wyjechać w środę rano i posiedzieć trochę w Warszawie, ale bez numerka się nie ruszę... :roll:

my, chociaz z LT, ale tez jeszcze nie otrzymalismy numerka.. :shake: :roll:

Posted

olaglowka napisał(a):
A ja dzisija dostalam potwierdzenie :)

Ooo, to może dojdzie do mnie jakoś jutro. :multi:
Oby! Bo w środę i tak muszę wyjechać.

Posted

A czy jest gdzieś jakiś "plan" tej wystawy? Chciałabym koniecznie trafić na pudle ale nie mogę nigdzie znaleźć w necie kiedy i w jakich godzinach będą pudliszony? Czy ktoś z Was może wie coś na ten temat? Będę wdzięczna za info.