Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dlatego mega się cieszę, że młody ma delikatny chwyt, bo ani dysków nie dziurawi jakoś masakrycznie (bo wgłębienia owszem - są), ani nie niszczy zabawek :D Po prostu sobie z nimi biega i szaleje, podrzuca, łapie, tańczy... ma swoją poduszkę, z którą takie tańce tworzy i poduszka jak była tak jest cała, tylko zaśliniona :diabloti:
Może dokupię jeszcze piłki funny... mam dwie, ale nieco twardsze, bo są większe i na sznurku, a te typowe funny są bardzo fajne i milusie, a 6,50 za taką piłkę to naprawdę nie jest dużo... Zobaczy się. Póki co rozważam kupno jeszcze jednej obroży z DS (oczywiście SZOPY :diabloti:). Muszę trochę ograniczać, bo zapomniałam, że potrzebuję jeszcze smyczy z amortyzatorem i miałam zamawiać dyski... Ten pies opróżnia mi kieszenie :mdleje:

Posted

Zobaczymy jak u nas się sprawdzi :) Nie mogę się doczekać aż dojdzie paczka... Ale młody dopiero dostanie go "pod choinkę" i chyba JA nie wytrzymam, bo chcę go zobaczyć już jak się cieszy :loveu:

Za to dostaliśmy prezent od Cioci Justyny ("mamy" Isaac'a :razz:), za który już kolejny raz dziękujemy! Na razie sprawdza się dobrze, przetrwał już kilka prób mordu :diabloti:

:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Lama, czy pies? :razz:

"Mama, ratuj :("

Nurkowanie w śniegu :grins:

A tak poza śniegowym tematem: jedno z wielu zastosowań starej poszewki... :diabloti:

No i znowu się kurujemy. 8 szwów. Ale jest dobrze, chyba zacznę się przyzwyczajać... ;)

Posted

Cześć, cześć :)
Wesołych Świąt życzę wszystkim! A mojemu młodemu szczególnie zdrowia w przyszłym roku... ;)

Dzisiaj szwy zdjęte, jest super, idealnie rana się zagoiła, nawet blizny nie będzie :D

Co do prezentów... hmmm...
Początkowo prezent próbował "zjeść" młodego, czego dowód mam tutaj:

Na szczęście whippeta mam dzielnego, prawdziwy heros, więc nie zdziwiłam się wcale, widząc taki obrazek:

:grins:

Posted

Topienie łipeta :evil_lol:
Tylko kurcze coś mi chyba nie wyszło, bo nadal oddycha i ma się dobrze... :mad:

[video=youtube;VNCmKAAc6j8]http://www.youtube.com/watch?v=VNCmKAAc6j8&feature=youtu.be[/video]

Posted

Młody ją sam z siebie załapał latem, jak do wody mu żarcie wrzucałam, żeby zachęcić go do kąpieli (z pozytywnym skutkiem :diabloti:). Dzisiaj mu tylko przypomniałam :loveu:
Za to mam mega problemy żeby go czegoś z frisbee nauczyć :diabloti: Nie, inaczej. Wiem jak nauczyć, ale nie wiem jak przygotować, a nie chcę go na głęboką wodę wrzucać, bo znając jego szczęście - zrobi sobie krzywdę. Tak jak na nodze mi staje bez problemu (miał opory, żeby na mnie wchodzić), odbija się od nogi też, tak nie mam zielonego pojęcia jak zacząć flipy :razz: