Enid Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 to na pewno domek będzie oczrowany mała:) to słodkich snów! Quote
Rybc!a Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ja dostałam kilka e-mail w sprawie Zuzanki, wysłałam zdjęcia. Quote
basia0607 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Na pierwszym zdjeciu Zuzanka na schodach, nastepne ujecia to sceny łóżkowe z moją Milką. Quote
agusiazet Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Prześliczna malizna, ogłaszaj ją na różnych stronach, na pewno jej się uda!!! Quote
fizia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 basia0607 napisał(a):Jestem po rozmowie z panią z Warszawy.Piesek ma być do towarzystwa dla jej mamy.To są znajome mojej córki , wiem,ze dom dobry.W niedzielę bedę wiedziala czy pani chce psa.Zobaczy zdjęcia.! Nie oddam Zuzanki nikomu o kim nic nie bedę wiedziała. A jak Pani z Warszawy? Nie zdecydowała się na Malutką? Quote
basia0607 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Miala wczoraj sie odezwać i cisza.Zuzanka przyzwyczaja sie do nas a my do niej.Będzie trudno.Nie moge jej zostawic.bo zatkam sobie tymczas a wiem ,ze znowu coś przygarnę. Quote
fizia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Oj to szkoda, że Pani się nie odezwała... Trzymam kciuki, żeby szybko znalazł sie ktoś, kto pokocha tę kruszynę!! Quote
basia0607 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Ta Kruszyna rzadzi już nami .Skąd w tak małym cialku tyle energii.Nareszcie trochę wariactwa w naszym poukładanym zyciu. Quote
fizia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Hehe coś w tych maluchach takiego widocznie jest. U mnie od stycznia rządzi mała Pestka :) Quote
basia0607 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Zuzia znalazla super dom. Przeżywalam bardzo jej oddanie ,czułam ,ze ją zdradzam. Dzisiaj zadzwonilam do pana i dowiedzialam sie,że są bardzo z niej zadowoleni dokazuje i nie placze za nami.Widac szczeniaki szybko zapominają.Cieszy mnie bardzo ten fakt.Pan ma juz jednego dużego psa a kilka dni temu odeszła staruszka ,mała sunia.Moja Zuzka ma zająć jej miejsce.Psy są tam kochane i mieszkaja w domu ,mają tam nawet swój pokój i ogromną kanape. Nie jest to daleko o demnie i mogę ją odwiedzać. Quote
fizia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Wyobrażam sobie, że musi Ci być smutno... Ale cieszę się, że udało się Malutkiej znaleźć dobry Dom. Dzięki Tobie będzie szczęśliwa!! Quote
basia0607 Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Zuzia miewa sie dobrze,Jest kochana i pieszczona. Starego psa rezydenta wygonila od miski a pana z fotela. Jest domową maskotką ,nosi kapcie ,rozrabia i daje swojemu panu dużo radości. Lubie o niej słuchac jak dzwonie i pytam. Za jakis czas pojadę w odwiedziny. Quote
Recommended Posts