Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basia0607 napisał(a):
Jestem po rozmowie z panią z Warszawy.Piesek ma być do towarzystwa dla jej mamy.To są znajome mojej córki , wiem,ze dom dobry.W niedzielę bedę wiedziala czy pani chce psa.Zobaczy zdjęcia.! Nie oddam Zuzanki nikomu o kim nic nie bedę wiedziała.

A jak Pani z Warszawy? Nie zdecydowała się na Malutką?

Posted

Miala wczoraj sie odezwać i cisza.Zuzanka przyzwyczaja sie do nas a my do niej.Będzie trudno.Nie moge jej zostawic.bo zatkam sobie tymczas a wiem ,ze znowu coś przygarnę.

Posted

Zuzia znalazla super dom. Przeżywalam bardzo jej oddanie ,czułam ,ze ją zdradzam. Dzisiaj zadzwonilam do pana i dowiedzialam sie,że są bardzo z niej zadowoleni dokazuje i nie placze za nami.Widac szczeniaki szybko zapominają.Cieszy mnie bardzo ten fakt.Pan ma juz jednego dużego psa a kilka dni temu odeszła staruszka ,mała sunia.Moja Zuzka ma zająć jej miejsce.Psy są tam kochane i mieszkaja w domu ,mają tam nawet swój pokój i ogromną kanape. Nie jest to daleko o demnie i mogę ją odwiedzać.

Posted

Zuzia miewa sie dobrze,Jest kochana i pieszczona. Starego psa rezydenta wygonila od miski a pana z fotela. Jest domową maskotką ,nosi kapcie ,rozrabia i daje swojemu panu dużo radości. Lubie o niej słuchac jak dzwonie i pytam. Za jakis czas pojadę w odwiedziny.