Bewarka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Nawet ogonek i ucholki ma takie same...:D oraz maść i sierść (to prawie to samo :lol:) są całkiem podobne...:) Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 justys95 napisał(a):Nawet ogonek i ucholki ma takie same...:D oraz maść i sierść (to prawie to samo :lol:) są całkiem podobne...:) Tak, i ta maska nad oczami! :lol: Quote
Bewarka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 a rzeczywiście....dobrze mówisz Behemotku...a ja nawet nie zauważyłam...:lol: :roll: :) Quote
Koma Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Behemotku wyprzedziłaś mnie ;) Właśnie miałam wkleić tu fotki tej suni :lol: Bardzo podobna i z tego co czytam- też psiak z ADHD ;) Quote
*Monia* Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 No i wygrzebałam zdjęcia Kresi i poznajdowałam Hexę w podobnych ujęciach :multi: . Zabawa z patyczkiem: Hexa Kreska: Kopanie Hexy: I Kreski I Hexa zapraszająca do zabawy i leżąca: No i Kresia: Czyż nie podobne te czarnuchy 2 do siebie? Jeszcze w galerii Kumpelka poszukam podobnych zdjątek do naszych Hexiastych foteczek :cool3: . Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Identyczne! Nie do odróżnienia! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
*Monia* Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :lol: Takie zdjęcia powybierałam. Na niektórych są zupełnie niepodobne. Quote
Bewarka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Jakież one podobne...:-o jak 2 krople czekolady normalnie.... Quote
Parysówna Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ja swego czasu zauważyłam podobieństwo między Mobym z Cichego Kąta ( moim ulubieńcem ;) ) a Azą Agnes. Chcialam znaleźć jakieś dobre zdjecie, ale jak na złość zamiast fotek mi wyświetlało krzyżyki więc dla porównania wstawiam bannerek Agnes : I fotki Moby'ego: Może podobieństwo tu niezbyt uderzajace ale widziałam zdjęcia, które lepiej to pokazywały :oops: Quote
Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Na ostatnim zdjęciu Moby jest podobny do suni Rybci :lol: Quote
Koma Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Sunia Kiwi (szuka domu, odsyłacz do wątku w moim bannerku) i sunia z łódzkiego schroniska Kiwi i jej sobowtórka Quote
Parysówna Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 To ja do sobowtórów Kiwi dodam jeszcze naszego Hienolka z Cichego Kąta :cool3: Przepraszam za zbyt dużą fotkę, zapomniałam zerknąc na jej rozmiar. Quote
diabelkowa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Behemot ale masz popularnego psa moze zaniedluga stworza rase ;) Quote
Behemot Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 diabelkowa napisał(a):Behemot ale masz popularnego psa moze zaniedluga stworza rase ;) :evil_lol: "Piłkolot" Quote
kalina. Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Koma,Parysówna"wasze"psy sa jak bracia:-o . Quote
puchu Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Kolejny sobowtór Arii Bubu, adoptowana za szczecińskiego schorniska Aria Quote
Behemot Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Bubu i Aria są po prostu identyczne :crazyeye: Czy Wam też serce na chwilę staje, kiedy znajdujecie sobowtóra swojego pieska? ;) Ja za każdym razem jestem lekko wstrząśnięta - zwłaszcza kiedy ten sobowtór jest ze schroniska.... Kiedy widzę pyszczek "Soni" za kratami, aż płakać mi się chce.... Quote
Rybc!a Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Behemot napisał(a):Bubu i Aria są po prostu identyczne :crazyeye: Czy Wam też serce na chwilę staje, kiedy znajdujecie sobowtóra swojego pieska? ;) Ja za każdym razem jestem lekko wstrząśnięta - zwłaszcza kiedy ten sobowtór jest ze schroniska.... Kiedy widzę pyszczek "Soni" za kratami, aż płakać mi się chce.... A mnie wzrusza Korozja z Korabiewic mimo tego, że mówicie , że nie są do siebie podobne (z Zuzią). Zapisałam sobie jej zdjęcie i zamierzam zrealizować jej adopcję. Oczywiście sama nie jestem w stanie jej przygarnąć, ale zrobię wszystko co w mojej mocy by wyszła ze schroniska. Muszę jeszcze tylko skontaktować się bezpośrednio ze schroniskiem, albo z zasadzkas która tam pomaga i dużo wie ;) Quote
Bewarka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ja jeszcze nie znalazłam takiego "skopiowanego" sobowtura Niki...są podobne ale nie takie same jak te np: Quote
Koma Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Behemotku, ta sunia jest trochę podobno do Twojej Soni i ten psiaczek też psy z tego wątku Quote
kalina. Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Wow!To już 5 soniowaty sobowtór:crazyeye: . Quote
Bewarka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 To dużo szczeniaków było chyba w miocie Soniaczków...:evil_lol: tylko większość niestety trafiła to schronu...:( Quote
Behemot Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Koma napisał(a):Behemotku, ta sunia jest trochę podobno do Twojej Soni Tak, rzeczywiście.... Serce mi się ściska, kiedy widzę te sobowtóry Soni za kratkami... :-( Quote
terra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A oto następne sobowtóry z Mielca. Po lewej piesek Podrostek, czekający na dom w schronisku, a po prawej Nika, niewidoma suczka, która szczęślwie znalazła dom u Alicji ze Szczecina: Quote
Recommended Posts