Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='*luthien*']ale genialny temat:D I jak dużo sobowturów:loveu:Może i Erga jakiegos ma:lol:

Wiesz, jak by to ująć... psy tej samej rasy to właściwie same sobowtóry :cool3:
Oczywiście każdy jest niepowtarzalny i wyjątkowy ;)

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Behemot napisał(a):

nieprawda. :evil_lol: np. chinski i nagi grzywacz wyglądają inaczej i na pierwszy rzut oka wielkiego podobienstwa nie ma(owlosiany bardziej afgana przypomina) :diabloti: :lol:

A podobienstwa faktycznie fajne. :razz:

Posted

[quote name='Behemot']Wiesz, jak by to ująć... psy tej samej rasy to właściwie same sobowtóry :cool3:
no nie wiem:cool3: Erga nie jest na przykład podobna do Basco- An3czki, Huga- Gosi, czy psa szarejduszki :P

Posted

[quote name='sugarr']Nie wiem czy tak mozna, bo zaden z pieskow nie jest moj, ale mysle, ze nikt sie nie obrazi :)
To jest Asta psinka Morgan

A to Lalka - sobowtor :)

Nie sa identyczne? :)

Nieprawdopodobne podobieństwo! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[quote name='Koma']Kolejna sunia troszkę podobna do Twojej suni Behemotku :cool3: Przebywa w schronisku w Józefowie.

Ojejej.... przecież to prawie moja Soniusia... tylko oczka trochę inne - bo smutne takie...

Posted

Może dodam 'porównania'(zdjęcia)na pierwszą strone/do pierwszego postu:razz:?Możnaby "se"za jednym razem po podziwiac;).Behemot najpierw pobiłas rekord w portretach Soni,teraz w sobowtórach:lol:.

Posted

kalinaM napisał(a):
.Behemot najpierw pobiłas rekord w portretach Soni,teraz w sobowtórach:lol:.

Widocznie moja Soniusia jakaś taka przeciętna jest :cool3: Albo ma dużą rodzinę w całej Polsce :cool3:

Posted

Miedzy Goferem i Leonem jest roznica wzrostu, i to, ze Leon jest caly rudy, ale wystarczy zobaczyc te dwie fotki, i wniosek taki : z pyska to jak bracia :loveu:

Moj Gofer

Leon Mokki

Gofer

Leon

Gofer

Leon

:):):):):)

Posted

zdjęć nie mam - na kompa wrzucac nie umiem, ale to prawda - kundelek nei zawsze = niepowtarzalny. Koleżanka ma psa - identycznego z takim psem z mieleckiego schroniska - na pewnoe nie bracia, ani rodzina. Temat super :loveu:

Te podobieństwa są szokujące

Posted

Behemot napisał(a):
Diabelkowa i Gucio - rewelacyjne sobowtóry :thumbs:

A na tym zdjęciu to Krzysztof Krawczyk jest? Nie wiedziałam, że dorobia sobie jako pozorant :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt: nie no, musiałam!

Posted

Mój Sajgon :

Jego śliczna mama z jego młodszym rodzeństwem :

Może na fotkach za dużego podobieństwa nie widać , ale są naprawdę podobni . Nie mam podobnego ujęcia =]

Posted

Behemot napisał(a):

A ja się nie zgodze :cool3: Mój pies nie ma sobowtóra! Widziałem nieraz podobne koorystycznie, czy wielkościowo. Ale takiego ciapowatego łowczarka nikt mi nie znajdzie :evil_lol: