necianeta89 Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='fochu']do blondyny jest podobny :) no.... :) moja miłość ;) Quote
necianeta89 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Ogłaszam wszem i wobec, że Atom od soboty w nowym domku :) Czyli moje łobuzy poszły w świat..... :) Quote
Nutusia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 No i super! Moja Dumcia też w sobotę do nowej Rodziny pojechała - szczęścia i miłości Maluchy! :) Quote
Lili8522 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ojej jak to? Atom w DS? Nic nie mówilaś ....... :-( (GRATULACJE :multi:) Quote
necianeta89 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Lili8522 napisał(a):Ojej jak to? Atom w DS? Nic nie mówilaś ....... :-( (GRATULACJE :multi:) Nie miałam dostępu do komputera i nie myślałam logicznie, bardzo się stresowałam.... ;) ale wszystko jest w cudownym porządku :) Quote
togaa Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Braciszek Bobka vel Mateo i jego mamusia (z meliny ) trafiły w ramach interwencji do bielskiego schronu. Wychudzone, nieufne. Nie wiem czy tam mają jakąkolwiek szansę na przeżycie.:-( Quote
Lili8522 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='togaa']Braciszek Bobka vel Mateo i jego mamusia (z meliny ) trafiły w ramach interwencji do bielskiego schronu. Wychudzone, nieufne. Nie wiem czy tam mają jakąkolwiek szansę na przeżycie.:-( Cioteczko macie ich zdjęcie? Kiedy tam trafiły? Mogę na nich zerknąć jak będę w schronie... szczeniaki mimo wszystko mają się tam nieźle... Quote
togaa Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Lili8522 napisał(a):Cioteczko macie ich zdjęcie? Kiedy tam trafiły? Mogę na nich zerknąć jak będę w schronie... szczeniaki mimo wszystko mają się tam nieźle... Nie mam żadnych zdjęć. Psiaki były kiepsko zsocjalizowane, bojące się ludzi . Zamykane po kilka dni bez jedzenia i wychodzenia na zewnątrz. Melina i patologia...Ech... Quote
Lili8522 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 togaa napisał(a):Nie mam żadnych zdjęć. Psiaki były kiepsko zsocjalizowane, bojące się ludzi . Zamykane po kilka dni bez jedzenia i wychodzenia na zewnątrz. Melina i patologia...Ech... Ojej... szkoda że nie ma zdjęć... bez nic to ich nie znajdę :shake: szkoda psiaków... a zima idzie... Quote
Recommended Posts