necianeta89 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 (edited) [FONT=century gothic]Atom ma około 3-4 miesięcy. Mieszkałam w nieciekawym domu, gdzie szczeniaki rodzą się co cieczkę. Mały był zapchlony, jest przeraźliwie chudy i podobno został pogryziony. Na brzuszku miał paskudnego guza (?). Został zoperowany. Aktualnie dochodzi do siebie w domu tymczasowym. Je za trzech. Cały dzień śpi i wygląda jak szczurek. Długie, chude łapki i równie chudy ogonek. Do tego olbrzymie i nieproporcjonalne uszy. Czarny i paskudny kieł. Miejmy nadzieję, że wypadnie i wyrośnie nowy. Bardzo prosimy o wsparcie. Malucha czeka jeszcze odrobaczanie i szczepienia.[/FONT] A oto Atom: (przed przyjazdem do mnie) brzydkie coś na brzuszku: Edited September 10, 2012 by necianeta89 Quote
necianeta89 Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 [FONT=century gothic]A to już zdjęcia u mnie: A taki jest chudy............ A to rana na brzuchu........... Atom chodzi w kołnierzu, jest malutki i dzielny, w ogóle mu on nie przeszkadza. Śpi niespokojnie, często nagle budzi się, biegnie w 2 kąt pokoju, rozgląda się i znowu zasypia.... Biedactwo...[/FONT] Quote
necianeta89 Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 (edited) [FONT=century gothic]Cześć! Mam na imię Bobek i skończyłem 6 tygodni. Niestety byłem zabawką bezdomnych.... Ale zostałem odebrany i wyglądam tak: [/FONT] Edited August 12, 2012 by necianeta89 Quote
necianeta89 Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 (edited) Rozliczenia: Atom i Bobek w spadku po mojej byłej tymczasowiczce KLIK otrzymał [SIZE=4]239 zł. Wydatki: [SIZE=2]- 30 zł karma - 32, 50 zł podkłady Wpłaty: [SIZE=2]+ 250 zł ciocia taks na operacje :loveu: Aktualny stan finansów: + 176, 50 zł Edited August 12, 2012 by necianeta89 Quote
Wadercia Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 on mi przypomina Sida z epoki lodowcowej :P Quote
Nutusia Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Fantastyczny Netoperek! Witaj, maleńki Atomku :) Quote
necianeta89 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Maluch aktualnie je za trzech, pogardził na szybko kupioną puriną, zjada acane mojego psa :diabloti: Załatwia się na dworze i na podłady. Nie potrafi się bawić zabawkami. Spałby cały dzień na kolanach. No i się dziś wystraszył samego siebie.:evil_lol: Zobaczył się w piekarniku, podkulił ogon, najeżył się, warczał, szczekał i chować się pod stół ;) Quote
malagos Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Ale masz wesoło! :) nie szkodzi, ze mały taki straszek, wyprowadzisz go na ludzi :) Quote
Nutusia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Oby jak najszybciej zapomniał o wszystkich strachach i cieszył się życiem, korzystając z beztroskiego dzieciństwa. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Zaglądam, bo Atom jest przepiękny :) zwłaszcza z tymi uszkami jak radary! Quote
_bubu_ Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Kochany maluch, niech szybko wraca do zdrowia :) Quote
malagos Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 ON rozrabia??? Niemożliwe, chyba pomyliłaś go z innym psem! Quote
necianeta89 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 malagos napisał(a):ON rozrabia??? Niemożliwe, chyba pomyliłaś go z innym psem! źle imię wybrałam :diabloti: on jak ktoś jest w domu to aniołek, nie sika, nie robi kupek, wytrzymuje, przesypia większość dnia, zje, napije się, pobawi. Zero problemów. Ale jak tylko poczuje, że jest sam........... chata wolna, mamy nie ma, dziecko szaleje :mdleje: Quote
Nutusia Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Zmień mu imię na... Kevin ;) Tak słodki łobuziak, że gniewać się trudno - miewam to samo :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Przyznaj się, sama jesteś bałaganiara a zwalasz na takiego aniołka.... :P Quote
necianeta89 Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 dzisiaj przyszła do mnie nowa, długo wyczekiwana książka, młody ją również dziś zjadł. Jestem załamana :placz: Quote
Recommended Posts