Olenka_1019 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Kiedy ją znalazłam była o wiele szczuplejsza, zwłaszcza w okolicach żeber. Poza tym sutki jej tak nie wisiały no i chyba były nieco mniejsze. Quote
Izabela124. Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Wątek powinien być założony w adopcjach a nie w foto blogach, poproś moda o przeniesienie :) Suczka nie wygląda na wychudzoną, jest bardzo ładna. Wydaje mi się, że jest w ciąży, ale wet powinien ją obejrzeć Quote
Olenka_1019 Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Witam znowu! =) Przepraszam za tak długie milczenie, ale nie miałam dostępu do internetu niestety. Z Melą wszystko ok. W sobotę zaobserwowałam ruchy szczeniąt, teraz już ruszają się jak szalone =) W sutkach coraz więcej mleczka. Mela tylko śpi i odpoczywa. Dzisiaj zauważyłam bezbarwny, niezbyt gęsty śluz, który wypłynął. Myślę, że za niedługo może dojść do porodu. Jak urodzi postaram się napisać i wrzucić jakieś zdjątka =) Trzymajcie kciuki za sunię, żeby wszytsko poszło ok ;) Quote
Izabela124. Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 To jednak nie zdecydowałaś się na sterylkę aborcyjną? Quote
Olenka_1019 Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Nie ma tutaj nigdzie w pobliżu weterynarza. Mogłam jechać dopiero w poniedziałek gdzieś dalej, a do tego czasu maluchy zaczeły się ruszać. A nie mogłabym tego zrobić jak już się ruszały, po prostu nie dałabym rady. A poza tym myślę, że rozdamy je bez żadnych problemów. Quote
Izabela124. Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Olenka_1019 napisał(a): A poza tym myślę, że rozdamy je bez żadnych problemów. Trzymam kciuki by tak było! Quote
Recommended Posts