Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ajcka']Czy ktoś ma miejsce z Warszawy?[/QUOTE]

jedzie busik z okolic Lublina, trasa przez Radom-wiem,ze maja wolne miejsce, poszukaj kilka postów wyzej, nick KRZYSIO

Posted

Zwyczajowo sędziowanie zaczyna się od ok. 10. Yorki są za biewerami, ale tam tylko 2 psy, wiec podejrzewam, że zaczną się dość szybko, parę minut po 10, jeśli wszystko zacznie się o czasie. Stafiiki sa po astach i bullkach mini, wiec zaczną się pewnie później, ale to już trzeba sobie pilnować.

Posted

jaka pogoda we wrocku?
Do zobaczenia jutro :)
Jak by ktoś mógł cyknąć mnie i Abika, briard suka płowa klasa młodzieży ring 19 nr 129,znak rozponawczy ja jestem ruda ;)
Przed nami jest tylko 10 psów więc będziemy chwilkę po 10-tej na ringu :)

Posted

Jeśli mi się uda, to cyknę, bo będę z aparatem, ale nic nie obiecuję - o tej samej porze mam byc przy ringu JRT. Jutro we Wrocku ma być ok,. 20 stopni, bezdeszczowo - dziś jest podobnie, tylko chłodniej.

Posted

[quote name='LadyS']Jeśli mi się uda, to cyknę, bo będę z aparatem, ale nic nie obiecuję - o tej samej porze mam byc przy ringu JRT. Jutro we Wrocku ma być ok,. 20 stopni, bezdeszczowo - dziś jest podobnie, tylko chłodniej.[/QUOTE]

przy ringu JRT też będę :) przyjeżdżam z terrierkową ekipą. wyskoczymy tylko się wystawić ;)
Mam nadzieję że uda nam się spotkać :)

Posted

[quote name='Marchewkowy']przy ringu JRT też będę :) przyjeżdżam z terrierkową ekipą. wyskoczymy tylko się wystawić ;)
Mam nadzieję że uda nam się spotkać :)[/QUOTE]

Ja pewnie będę bez mojego Jaxa, bo nie mam pewności, czy wpuszczają niezgłoszone psy ;) A z którą hodowlą przyjeżdżasz? Może być na PW :) Jak zobaczę briarda przy ringu JRT to się jakoś do Was przepchnę - będę głównie foty robić ;)