Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stonko, naprawdę nie wiem, pytałam raz jeszcze lekarki i podała mi tę samą informację, czyli, że jest to pies ok. 5 miesieczny, a czy faktycznie tak jest? Pojęcia nie mam i zabardzo też się nie znam.
Cancer i BasiuuuP dziękuję:calus:

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na ta chwile Gotan, to powinien mic na imie Piorun, albo Zboj, a juz nie na pewno Szogun- spokoj , opanowanie.....
jak sie uda dogadac termin z wetem, to po niedzieli mowimy jajeczkom - zegnajcie
a tak szajba , ladnie chodzi na smyczy

oraz uczy sie wykonywac polecenia
na razie wychodzi mu nakaz polozenia sie na legowisku
dzieki PsoKotowa Stonko za cierpliwosc do zbojnika Gotanka;)

Posted

No jeżeli o Gotanka chodzi to na smyczy chodzi jak marzenie :) On jest kochany ale trochę go "noszą" hormony , no i oznaczanie terenu jest lekko uciążliwe :/ Jest wysoki więc sika od razu w trzy szuflady, nie chciałybyście widzieć dzisiaj mojego tż-a jak wyciągał z szuflad rzeczy do prania :/ sama nie chcę tego więcej widzieć, mam nadzieje że po kastracji to minie, Tofikowi od razu minęło, ale Tofek kurdupel i ledwo obszczywał dolny narożnik najniższej szuflady :):):)

Posted

Nasz Bąbel też niskopodwoziowy , więc oznaczał tuz na podłogą i szybko mu ten narów przeszedł - może dlatego, że był jedynym samcem w królestwie ? Kastracja odebrała mu resztki motywacji ;)

Obsikane skarpetki o poranku... Oooojjj :shake:

Posted

Podejrzewam, że Gotan raczej rzadko, albo wcale nie bywał w mieszkaniu, może stąd takie zachowanie? A czy jest jakiś odzew zainteresowanych adopcja psiaka?
Sharko, nie ma za co, mi jest głupio, bo myślałam, że TOnZ zapłacił przy odbiorze psiaka:oops:

Posted

sa telefony o Gotana, pomimo , ze w sumie jeszcze go nie oglaszamy
jest pokazany na naszej stronie na FB
potrzebujemy troche czasu , zeby psa poznac
do adopcji musi byc wyciety, szczepiony i chipowany
domy chca psa na dwor do budy ,a Gotan jest
zakochany w czlowieku

Posted

Są telefony bo Gotan ma wydarzenie na FB gdzie jest informacja że szuka domu.
Cholerka a o moje tymczasy nikt nie zapyta,może nie są taką pięknością jak Gotan ale też są urodziwe

• 2 weeks later...
Posted

Gotan jest psem calkowicie pro ludzkim- pisze calkowicie- gdyz on nie wyobraza sobie zycia bez czlowieka, chodzi za ludziem jak cien.
Nie moze zostawac sam na dluzej, choc umie sie w domu zachowac i jak do tej pory nie niszczyl.
Ale dom musi miec taki, ze przynajmniej jedna osoba, jest w domu na stale.
Gotan nie ziwewa, trzyma sie terenu , na ktorym mieszka.
Nie moze przebywac w kojcu, gdyz na wszystkie sposoby stara sie z niego wydostac, potrafi przy tym sie okaleczac i nie zwaza na bol.
Na ta chwile juz wykastrowany.
Nic nie przytyl, nadal jest szkielecikiem z mega enargia.

Posted

Dzięki wielkie.Często o nim myślę bo to sobowtór mojego Gryfa,który od dawna biega za TM.Gryf również był zakochany w człowieku,do tego był idealną niańką dla wszystkich dzieci w rodzinie

Posted

dzis byli w odwiedzinach w hotelu, poznac sie z Gotankiem
juz mamy umowiona osobe na wizyte PA, ktora odbedzie sie w sobote
no i zobaczymy co dalej

Posted (edited)

niestety wizyta wypadla niekorzystnie dla Panstwa , jako przyszlych wlascicieli dla chlopaka
tak wiec czekamy na nastepnych zainteresowanych

Edited by Ati