cancer43 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 piękny aż do bólu,a jak będzie odchuchany dopiero będzie wymiatał !!!!! Quote
Sylwiia_ Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Kurczę, musiał być naprawdę wyluzowany, że tak pięknie pozował :-) Gratuluję "dobrej ręki" :-) Quote
Ati Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 a tu albumik do poogladania https://picasaweb.google.com/100720366837556242361/Gotan?authkey=Gv1sRgCLn7_J-opvDjvwE# Quote
sharka Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Chłopak przytulaśny :) W kojcu przy ubieraniu szelek zsiusiał się biedak ze strachu, przy głaskaniu przywarł chudym ciałkiem do mnie a pchły ganiały po nim jedna za drugą. Przed jazdą dostał małą dawkę sedalinu, żeby zaoszczędzić mu stresu. Miotał się trochę po samochodzie, ale po krótkim czasie zaczął podrzemywać, budził się od czasu do czasu i "zwiedzał" tył na tyle na ile pozwoliła mu smyczka, uspokajał się po pogłaskaniu i znów zasypiał przytulony do ręki. Kochany chłopaczek :] Quote
Sylwiia_ Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Sharko wielkie ukłony i dziękowania, dobra energia wróci do Ciebie w DWÓJNASÓB :-)))) Quote
sharka Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Sylwiia_ napisał(a):Sharko wielkie ukłony i dziękowania, dobra energia wróci do Ciebie w DWÓJNASÓB :-)))) przyda się trochę energii ;) 500km i 8h w samochodzie, zaraz idę ugniatać poduchę :] ważne że chłopak już w dobrych rękach :D Quote
cancer43 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 sharka napisał(a):i Szogun to teraz Gotan? Na to wygląda że na nowe życie dostał nowe imie - do tego równie piekne jak on Quote
Ati Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 i foty dodane do albumu https://picasaweb.google.com/100720366837556242361/Gotan# Quote
sharka Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 (edited) Podiczyłam koszt benzyny i wyszło 150 zł, na razie bratu zapłaciłam 100 zł, gdyby ktoś chciał się dorzucić do transportu, będę wdzięczna, na pw podam konto i w tym poście rozliczę :] cioteczkę stonkę proszę o przekazanie ode mnie głasków dla chłopaczka :) edit z dn. 10.08.2012: rozliczenie kosztów transportu: Sylwiia_ 50zł cancer43 50zł basiaaap 50zł dziękuję :loveu: Edited August 10, 2012 by sharka Quote
cancer43 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Dorzucę 50zł,ale dopiero pod koniec tygodnia,konto Sharki mam Quote
Ati Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Sylwii, a ta informacja o jego wieku jest sprawdzalna, w miare pewna? Quote
Pyrdka Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 GĘBA SAMA MI SIĘ ŚMIEJE JAK OGLĄDAM FOTKI:lol: Quote
Ati Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 pies nie ma uprzedzen do ludzi garnie sie zarowno do mezczyzn jak i kobiet je w towarzystwie czlowieka nie za bardzo kuma sucha karme daje przy sobie grzebac i nie wyrywa sie jak sie gwaltownie nad nim schyli to sie przestrasza , ale nie jakos ogromnie na razie jest nie wychowany bardzo energiczny biega i biega maly erotoman czy jest jakas pewnosc jego okreslonego wieku te 5, 6 miesiecy? Quote
Sylwiia_ Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Sharko poproszę o nr konta, w tej chwili mogę dorzucic 50 zł. Ati, Gotan ma 5 miesiecy wg informacji od sąsiadów-rodziny byłego własciciela. Quote
sharka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 cancer43 napisał(a):Dorzucę 50zł,ale dopiero pod koniec tygodnia,konto Sharki mam Sylwiia_ napisał(a):Sharko poproszę o nr konta, w tej chwili mogę dorzucic 50 zł. Ati, Gotan ma 5 miesiecy wg informacji od sąsiadów-rodziny byłego własciciela. dziękuję dziewczyny, Sylwiia_ zaraz wyślę pw Quote
stonka1125 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Sylwiia_ napisał(a): Ati, Gotan ma 5 miesiecy wg informacji od sąsiadów-rodziny byłego własciciela. Tez jestem ciekawa, a istnieje możliwość że był 5 miesiecy u właściciela??? Wtedy dodając 8 tygodni miałby 7, niby mała róznica ale psiak zachowuje się dość dojrzale, wszystkie zęby wymienione na stałe, to w sumie nie jest jakos bardzo istotne ale tak normalnie ciekawa jestem :):):) Jest bombą energii, apetyt ma ale jak zostaje sam to nie je, je tylko przy człowieku, on w ogóle najchętniej nie rozstawałby się z ludźmi, nie pozwalam mu wchodzic na tapczan bo juz za duzo psów mamy w łóżku, co nie zmienia faktu że obudziłam sie w nocy z nim na poduszce, innych miejsc juz nie było, w ogóle nie wiem jak mu sie to udało bo łóżkowe potwory raczej bronią swoich miejscówek, wyprosiłam go grzecznie bo juz sie ruszyć w wyrze nie można. Molestuje wszystko co się rusza, płeć nie ma znaczenia, zaczyna załapywać jak mu psy zdecydowanie mówią NIE, chcociaż bardzo szybko zapomina i przy kolejnym kontakcie z delikwentem próbuje od nowa. Ogólnie dzieciak pozytywny :) Ati wiesz że zrobiłam to TYLKO DLA CIEBIE :lol: Mam nadzieje że to cudne dziecko szybko znajdzie dom bo może się tak zdarzyć że zwariuję :madgo: Quote
Ati Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 stoneczko -jest rozwiazanie- lozko pietrowe: na gorze wy, na dole psy;) Quote
basiaaap Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 sharka napisał(a):Podiczyłam koszt benzyny i wyszło 150 zł, na razie bratu zapłaciłam 100 zł, gdyby ktoś chciał się dorzucić do transportu, będę wdzięczna, na pw podam konto i w tym poście rozliczę :] cioteczkę stonkę proszę o przekazanie ode mnie głasków dla chłopaczka :) To te ostatnie 50 zł ja dorzucę, przyślij mi proszę nr konta. Quote
cancer43 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='Ati']stoneczko -jest rozwiazanie- lozko pietrowe: na gorze wy, na dole psy;)[/QUOTE O matko ! Jakie to proste !Jade do meblowego,bo raz - brakuje miejsca w łóżku , dwa-od 5 rano zaczynają zabawy w gonionego po tym,co jeszcze leży w łóżku czyli po mię Quote
sharka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 (edited) basiaaap napisał(a):To te ostatnie 50 zł ja dorzucę, przyślij mi proszę nr konta. dziękuję :) edit: skrzyneczka pełna Edited August 6, 2012 by sharka Quote
Recommended Posts