Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chłopak przytulaśny :) W kojcu przy ubieraniu szelek zsiusiał się biedak ze strachu, przy głaskaniu przywarł chudym ciałkiem do mnie a pchły ganiały po nim jedna za drugą. Przed jazdą dostał małą dawkę sedalinu, żeby zaoszczędzić mu stresu. Miotał się trochę po samochodzie, ale po krótkim czasie zaczął podrzemywać, budził się od czasu do czasu i "zwiedzał" tył na tyle na ile pozwoliła mu smyczka, uspokajał się po pogłaskaniu i znów zasypiał przytulony do ręki. Kochany chłopaczek :]

Posted

Sylwiia_ napisał(a):
Sharko wielkie ukłony i dziękowania, dobra energia wróci do Ciebie w DWÓJNASÓB :-))))

przyda się trochę energii ;) 500km i 8h w samochodzie, zaraz idę ugniatać poduchę :] ważne że chłopak już w dobrych rękach :D

Posted (edited)

Podiczyłam koszt benzyny i wyszło 150 zł, na razie bratu zapłaciłam 100 zł, gdyby ktoś chciał się dorzucić do transportu, będę wdzięczna, na pw podam konto i w tym poście rozliczę :] cioteczkę stonkę proszę o przekazanie ode mnie głasków dla chłopaczka :)

edit z dn. 10.08.2012: rozliczenie kosztów transportu:
Sylwiia_ 50zł
cancer43 50zł
basiaaap 50zł

dziękuję :loveu:

Edited by sharka
Posted

pies nie ma uprzedzen do ludzi
garnie sie zarowno do mezczyzn jak i kobiet
je w towarzystwie czlowieka
nie za bardzo kuma sucha karme
daje przy sobie grzebac i nie wyrywa sie
jak sie gwaltownie nad nim schyli to sie przestrasza , ale nie jakos ogromnie
na razie jest nie wychowany
bardzo energiczny
biega i biega
maly erotoman

czy jest jakas pewnosc jego okreslonego wieku te 5, 6 miesiecy?

Posted

cancer43 napisał(a):
Dorzucę 50zł,ale dopiero pod koniec tygodnia,konto Sharki mam

Sylwiia_ napisał(a):
Sharko poproszę o nr konta, w tej chwili mogę dorzucic 50 zł.
Ati, Gotan ma 5 miesiecy wg informacji od sąsiadów-rodziny byłego własciciela.

dziękuję dziewczyny, Sylwiia_ zaraz wyślę pw

Posted

Sylwiia_ napisał(a):

Ati, Gotan ma 5 miesiecy wg informacji od sąsiadów-rodziny byłego własciciela.

Tez jestem ciekawa, a istnieje możliwość że był 5 miesiecy u właściciela??? Wtedy dodając 8 tygodni miałby 7, niby mała róznica ale psiak zachowuje się dość dojrzale, wszystkie zęby wymienione na stałe, to w sumie nie jest jakos bardzo istotne ale tak normalnie ciekawa jestem :):):)
Jest bombą energii, apetyt ma ale jak zostaje sam to nie je, je tylko przy człowieku, on w ogóle najchętniej nie rozstawałby się z ludźmi, nie pozwalam mu wchodzic na tapczan bo juz za duzo psów mamy w łóżku, co nie zmienia faktu że obudziłam sie w nocy z nim na poduszce, innych miejsc juz nie było, w ogóle nie wiem jak mu sie to udało bo łóżkowe potwory raczej bronią swoich miejscówek, wyprosiłam go grzecznie bo juz sie ruszyć w wyrze nie można. Molestuje wszystko co się rusza, płeć nie ma znaczenia, zaczyna załapywać jak mu psy zdecydowanie mówią NIE, chcociaż bardzo szybko zapomina i przy kolejnym kontakcie z delikwentem próbuje od nowa. Ogólnie dzieciak pozytywny :)
Ati wiesz że zrobiłam to TYLKO DLA CIEBIE :lol: Mam nadzieje że to cudne dziecko szybko znajdzie dom bo może się tak zdarzyć że zwariuję :madgo:

Posted

sharka napisał(a):
Podiczyłam koszt benzyny i wyszło 150 zł, na razie bratu zapłaciłam 100 zł, gdyby ktoś chciał się dorzucić do transportu, będę wdzięczna, na pw podam konto i w tym poście rozliczę :] cioteczkę stonkę proszę o przekazanie ode mnie głasków dla chłopaczka :)

To te ostatnie 50 zł ja dorzucę, przyślij mi proszę nr konta.

Posted

[quote name='Ati']stoneczko -jest rozwiazanie- lozko pietrowe: na gorze wy, na dole psy;)[/QUOTE
O matko ! Jakie to proste !Jade do meblowego,bo raz - brakuje miejsca w łóżku , dwa-od 5 rano zaczynają zabawy w gonionego po tym,co jeszcze leży w łóżku czyli po mię

Posted (edited)

basiaaap napisał(a):
To te ostatnie 50 zł ja dorzucę, przyślij mi proszę nr konta.

dziękuję :)

edit: skrzyneczka pełna

Edited by sharka