Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No więc tak. Jako że dziewczynka mądra i szybko łapie o co nam starym chodzi, to w sumie to co pisałam wczoraj już nieaktualne. Schody ZDOBYTE, łóżko ZDOBYTE, upierdliwy dobiks- praaawie obłaskawiony, jeszcze tylko ostrzegawczo burczy i nochal marszczy jak za blisko podejdzie do jego kanapy. Aha i zapomniałam wczoraj dodać,że mała jak to baba- zafascynowana lustrem:lol:. Na nic moje latanie ze szmatą i mycie śladów po nosie- chyba odpuszczę aż przestanie ją to tak fascynować. No i śmieje się w taki cudowny sposób.Ma wiecznie zadowolony ryjek. Zjadła już dzisiaj śniadanko, zaliczyła spacer,obstawiła się zabawkami i śpi smacznie...w nogach na łóżku. Muszę się bardzo pilnować,żeby temu słodziakowi nie pozwolić wejść sobie na głowę bo potem mi z niej nie zlezie....:roll:.

Posted

Popłakałam się! Super, jestem zadowolona jak nie wiem, że się tak szybko dziewczyna klimatyzuje. Mam nadzieję i życzę z całego serca, aby codziennie było coraz lepiej i lepiej i lepiej, bo i tak już wiem, że trafić lepiej nie mogła ;p :)

Posted (edited)

To bardzo mądra dziewczynka, dużo obserwuje. Nie szczeka na byle co i bez powodu tak jak moje potffory. A dzisiaj minął tydzień jak jest u nas:loveu:. Normalnie rozbraja mnie jak się wtula w ręce, byle kiedy podejdzie, byle się przytulić.Zasypia na kanapie z głową na moich kolanach. W nocy śpi w swoim koszyku ale koszyk musi stać tuż przy łóżku, inaczej chodzi w tę i z powrotem. No i ten pies,który całe życie spędził w kojcu- nie chce za nic w świecie tam zostać,za to w domu zostaje bez jednego kwiknięcia. Apetyt ma doskonały ale oczywiście to co w innej misce jest lepsze:razz:. Pozdrawiamy serdecznie. Dziękuję, Pani Agato za moją małą bobinkę:loveu:

Edited by dobermaniaczka
  • 2 months later...
Posted

Witam ponownie. Cherry już jest po sterylce, właśnie odpoczywa po zabiegu. Mam nadzieję,że nie będzie miała żadnych powikłań po operacji. Stresa miałam pewnie większego niż Ona:oops:. A co u nas?Mała jest super psem, żywiołowa, istny wulkan nie do zamęczenia:lol:. Trochę się stresuje nowymi miejscami i sytuacjami ale pracujemy nad tym. No i cały czas uczy się normalnego chodzenia na smyczy- cały czas ciągnie jak taran,jakby była w transie. Ale powoli i tego się nauczy, w końcu jest u nas dopiero 2,5 miesiąca.Pozdrawiamy serdecznie:smile::smile::smile: