Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Długo nie pisałam, no bo nadal mam wakacje i często nie ma mnie w domu. W majtkach było ok, szybko się przyzwyczaiła i nie miała nic przeciwko, oczywiście nie nosiła ich bez przerwy, ale pojechałam na parę tygodni do domu, a rodzice mają psa, więc kiedy dostała cieczki to na czas ich spotkań musiała je nosić, bo wtedy Pako nie szalał :P Ale i tak musielśmy przez to skrócić naszą wizytę bo jak zaczęły się dni płodne to już mi szkoda było go i wróciłam do Sopotu.

U nas cicho bo mało kto nas odwiedza tutaj :( Ale jest w porządku, niedługo mamy spotkanie w sprawie agility :D Jutro odpada bo mój chłopak ma jutro urodziny... A może w tygodniu jakoś?

Edited by Laylachihuahua
Posted

Laylachihuahua napisał(a):
U nas cicho bo mało kto nas odwiedza tutaj :( Ale jest w porządku, niedługo mamy spotkanie w sprawie agility :D Jutro odpada bo mój chłopak ma jutro urodziny... A może w tygodniu jakoś?

Mało kto zaglądał bo mało fotek było :diabloti: (taka mała sugestia:evil_lol:)
Wszystkiego najlepszego dla niego :lol:
W tygodniu, jakiś krótki spacerek może być, ale to kiedy i w jakich godzinach by Wam pasowało? ;)

Posted

Oj oj no tak mało to wcale nie ma :P następne będą ze wspólnego spaceru:P Ja mam cały wrzesień jeszcze wolny więc dopasujemy się do Ciebie bo nie wiem jak masz szkołę :P Może być jutro, wtorek mam to spotkanie, w środę rally-o, czwartek i piątek wolny :) więc do wyboru masz poniedziałek, czwartek, piątek, sobotę i niedzielę :P

Posted

Oj oj no tak mało to wcale nie ma :P następne będą ze wspólnego spaceru:P Ja mam cały wrzesień jeszcze wolny więc dopasujemy się do Ciebie bo nie wiem jak masz szkołę :P Może być jutro, wtorek mam to spotkanie, w środę rally-o, czwartek i piątek wolny :) więc do wyboru masz poniedziałek, czwartek, piątek, sobotę i niedzielę :P

W czwartek Joy ma operację ;) Więc zostaje poniedziałek... Ja kończę o 15:25 (ewentualnie 14:30 bo nie wiemy która grupa będzie miała teraz dodatkową informatykę...) No chyba, że jeszcze dzisiaj :evil_lol: A w środę to rally-o masz o której ? Bo domyślam się, że idziecie tam gdzie ostatnio. Bo jak tak to ewentualnie możemy się spotkać tylko na chwilę przed lub po ;) ?

Posted

To może w poniedziałek, najbardziej mi pasuje, bo w środę rally mam o 19 i po zajęciach jest już ciemno :(, a przed jestem już umówiona :( Edit: a jak w poniedziałek, to gdzie?

Nie wiem :lol: Jakieś propozycje?:razz:

Posted

To jak już będziesz wiedziała o której możesz to pisz :) albo tu albo na tel. :P

Dowiem się dopiero w poniedziałek, więc będę do Cb pisać na tel ;)

Posted

No to mamy fotki ze spaceru z Joy :) Niestety mimo dwóch aparatów ciężko było cokolwiek zrobić, gdyż psy niezbyt były chętne do pozowania razem... musimy nad tym popracować:P ale kilka zdjęć udało się pstryknąć:)

Fotki moje oraz maryg22:

[FONT=lucida grande]♥[/FONT]

[FONT=lucida grande]Joy♥[/FONT][FONT=lucida grande]♥[/FONT][FONT=lucida grande]♥[/FONT][FONT=lucida grande]♥[/FONT]

"Mamy razem pozować do zdjęcia, czy osobno?"

"O tam widzę jakiegoś labradora, może pobiegam za nim jak szalona?"

"L: Gdzie te panie z aparatami? J:Idę szukać"

"Co tam dla mnie masz?? Ryba? A to nie, dzięki"

"Co mogę jeszcze dla Ciebie zrobić??"

Pozdrawiamy Was i życzymy Joy szybkiego powrotu do zdrowia, żebyśmy szybko spotkały się na następnym spacerku :)

Posted

Dziękujemy i równiez pozdrawaimy ;) Spacerków będzie mi brakować...zbytnio do nich przywykłam na wakacjach, co chwilę gdzieś byłyśmy :lol: Chociaż znając zdolność regeneracji sił Joy to długo nie wytrzymamy bez chociaż krótkeigo 5-10 minutowego spaceru :evil_lol:
https://lh4.googleusercontent.com/-CT9uM-v-Nyg/UE4sYYEA5nI/AAAAAAAAAFI/HJlErXPLEWg/s679/zdjecie+014.jpg
Chyba jednak osobno :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

A wiec tak - zaczełyśmy agility! :) Na razie jest super, Layla ma radochę a i socjalizacji dużo bo tam pełno nowych psów i ludzi. Musze ją tylko bardziej na zabawki nakręcić, bo w domu lata jak dzikus a na placu ważne jest tylko jedzenie-zabawka może nie istnieć...Tak poza tym to uczymy się nowych sztuczek, no i czekamy na powrót mojej siostry i Nelki bo za obiema, obie tęsknimy. Zdjęć nowych nie mam za bardzo ale będę miała niespodziankę:) Także wpadajcie!