Baton Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Co o Was? :???: Dlaczego tu tak cicho...:-x Może chciałybyście się wybrać jutro na jakiś spacerek? ;) Quote
Laylachihuahua Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 (edited) Długo nie pisałam, no bo nadal mam wakacje i często nie ma mnie w domu. W majtkach było ok, szybko się przyzwyczaiła i nie miała nic przeciwko, oczywiście nie nosiła ich bez przerwy, ale pojechałam na parę tygodni do domu, a rodzice mają psa, więc kiedy dostała cieczki to na czas ich spotkań musiała je nosić, bo wtedy Pako nie szalał :P Ale i tak musielśmy przez to skrócić naszą wizytę bo jak zaczęły się dni płodne to już mi szkoda było go i wróciłam do Sopotu. U nas cicho bo mało kto nas odwiedza tutaj :( Ale jest w porządku, niedługo mamy spotkanie w sprawie agility :D Jutro odpada bo mój chłopak ma jutro urodziny... A może w tygodniu jakoś? Edited September 8, 2012 by Laylachihuahua Quote
Baton Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Laylachihuahua napisał(a):U nas cicho bo mało kto nas odwiedza tutaj :( Ale jest w porządku, niedługo mamy spotkanie w sprawie agility :D Jutro odpada bo mój chłopak ma jutro urodziny... A może w tygodniu jakoś? Mało kto zaglądał bo mało fotek było :diabloti: (taka mała sugestia:evil_lol:) Wszystkiego najlepszego dla niego :lol: W tygodniu, jakiś krótki spacerek może być, ale to kiedy i w jakich godzinach by Wam pasowało? ;) Quote
Laylachihuahua Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Oj oj no tak mało to wcale nie ma :P następne będą ze wspólnego spaceru:P Ja mam cały wrzesień jeszcze wolny więc dopasujemy się do Ciebie bo nie wiem jak masz szkołę :P Może być jutro, wtorek mam to spotkanie, w środę rally-o, czwartek i piątek wolny :) więc do wyboru masz poniedziałek, czwartek, piątek, sobotę i niedzielę :P Quote
Baton Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Laylachihuahua napisał(a):Oj oj no tak mało to wcale nie ma :P następne będą ze wspólnego spaceru:P Ja mam cały wrzesień jeszcze wolny więc dopasujemy się do Ciebie bo nie wiem jak masz szkołę :P Może być jutro, wtorek mam to spotkanie, w środę rally-o, czwartek i piątek wolny :) więc do wyboru masz poniedziałek, czwartek, piątek, sobotę i niedzielę :P W czwartek Joy ma operację ;) Więc zostaje poniedziałek... Ja kończę o 15:25 (ewentualnie 14:30 bo nie wiemy która grupa będzie miała teraz dodatkową informatykę...) No chyba, że jeszcze dzisiaj :evil_lol: A w środę to rally-o masz o której ? Bo domyślam się, że idziecie tam gdzie ostatnio. Bo jak tak to ewentualnie możemy się spotkać tylko na chwilę przed lub po ;) ? Quote
Laylachihuahua Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 To może w poniedziałek, najbardziej mi pasuje, bo w środę rally mam o 19 i po zajęciach jest już ciemno :(, a przed jestem już umówiona :( Edit: a jak w poniedziałek, to gdzie? Quote
Baton Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Laylachihuahua napisał(a):To może w poniedziałek, najbardziej mi pasuje, bo w środę rally mam o 19 i po zajęciach jest już ciemno :(, a przed jestem już umówiona :( Edit: a jak w poniedziałek, to gdzie? Nie wiem :lol: Jakieś propozycje?:razz: Quote
Baton Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Laylachihuahua napisał(a):Może Kolibki? :D Też się tak zastanawiałam... tylko jeszcze nie wiem co z tą godziną... Quote
Laylachihuahua Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 To jak już będziesz wiedziała o której możesz to pisz :) albo tu albo na tel. :P Quote
Baton Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Laylachihuahua napisał(a):To jak już będziesz wiedziała o której możesz to pisz :) albo tu albo na tel. :P Dowiem się dopiero w poniedziałek, więc będę do Cb pisać na tel ;) Quote
Laylachihuahua Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 ok to będę czekać w gotowości :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Nic nie piszesz to i my nie wpadamy;) Czekamy na zdjęcia:loveu: Quote
zozolina Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Nic nie piszesz to i my nie wpadamy;) Czekamy na zdjęcia:loveu: Popieram !!!! Quote
Laylachihuahua Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 O kurczę no to faktycznie muszę się bardziej starać;p Dzisiaj spacer z Joy i jej Panią więc nowe zdjęcia będą mam nadzieję:) Quote
Laylachihuahua Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 A żebyście mieli na co sobie popatrzeć to wstawię zdjęcia Layli i jej miotowego brata ze spaceru w Orłowie. Layla i Louise: Louise nadal w hodowli gdzie nadal szuka nowej rodzinki. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 No proszę jakie spotkanie:) Ślicznie Layla rośnie:loveu: Braciszek też niczego sobie, choć ja akurat mam alergię na siusiaki:evil_lol: Quote
Laylachihuahua Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 No to mamy fotki ze spaceru z Joy :) Niestety mimo dwóch aparatów ciężko było cokolwiek zrobić, gdyż psy niezbyt były chętne do pozowania razem... musimy nad tym popracować:P ale kilka zdjęć udało się pstryknąć:) Fotki moje oraz maryg22: [FONT=lucida grande]♥[/FONT] [FONT=lucida grande]Joy♥[/FONT][FONT=lucida grande]♥[/FONT][FONT=lucida grande]♥[/FONT][FONT=lucida grande]♥[/FONT] "Mamy razem pozować do zdjęcia, czy osobno?" "O tam widzę jakiegoś labradora, może pobiegam za nim jak szalona?" "L: Gdzie te panie z aparatami? J:Idę szukać" "Co tam dla mnie masz?? Ryba? A to nie, dzięki" "Co mogę jeszcze dla Ciebie zrobić??" Pozdrawiamy Was i życzymy Joy szybkiego powrotu do zdrowia, żebyśmy szybko spotkały się na następnym spacerku :) Quote
Baton Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Dziękujemy i równiez pozdrawaimy ;) Spacerków będzie mi brakować...zbytnio do nich przywykłam na wakacjach, co chwilę gdzieś byłyśmy :lol: Chociaż znając zdolność regeneracji sił Joy to długo nie wytrzymamy bez chociaż krótkeigo 5-10 minutowego spaceru :evil_lol: https://lh4.googleusercontent.com/-CT9uM-v-Nyg/UE4sYYEA5nI/AAAAAAAAAFI/HJlErXPLEWg/s679/zdjecie+014.jpg Chyba jednak osobno :evil_lol: Quote
Laylachihuahua Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 A wiec tak - zaczełyśmy agility! :) Na razie jest super, Layla ma radochę a i socjalizacji dużo bo tam pełno nowych psów i ludzi. Musze ją tylko bardziej na zabawki nakręcić, bo w domu lata jak dzikus a na placu ważne jest tylko jedzenie-zabawka może nie istnieć...Tak poza tym to uczymy się nowych sztuczek, no i czekamy na powrót mojej siostry i Nelki bo za obiema, obie tęsknimy. Zdjęć nowych nie mam za bardzo ale będę miała niespodziankę:) Także wpadajcie! Quote
Recommended Posts