Chein Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Izabela124. napisał(a):Fajnego masz kudłacza :) Dziękujemy i zapraszamy częściej :loveu: Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Agilitujący Ruffy :loveu: Macie jakieś filmiki? Quote
Chein Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Agilitujący Ruffy :loveu: Macie jakieś filmiki? A mamy, mamy :D Taki jeden: [video=youtube;Khu9MGTXv6A]http://www.youtube.com/watch?v=Khu9MGTXv6A&feature=plcp[/video] Taak, tempo mamy niezwykle żółwie i robimy setki błędów, ale robimy to, co kochamy i to jest dla mnie najważniejsze ;) Quote
Chein Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 I przepraszam za ppp, ale chciałam dodać drugi filmik. A jeszcze dla zainteresowanych ogólny filmik z jednego z Podkarpackich Spotkań: [video=youtube;kZJQBvqAI0s]http://www.youtube.com/watch?v=kZJQBvqAI0s[/video] Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):A mamy, mamy :D Taki jeden: [video=youtube;Khu9MGTXv6A]http://www.youtube.com/watch?v=Khu9MGTXv6A&feature=plcp[/video] Taak, tempo mamy niezwykle żółwie i robimy setki błędów, ale robimy to, co kochamy i to jest dla mnie najważniejsze ;) Ej no, co Ty chcesz, tempo jest niezłe :cool3: A ,,Agility is fun" , nieprawdaż :cool3:? Widać że super się dogadujecie, aż Wam zazdroszczę tego kontaktu :oops: Quote
Chein Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Ej no, co Ty chcesz, tempo jest niezłe :cool3: A ,,Agility is fun" , nieprawdaż :cool3:? Widać że super się dogadujecie, aż Wam zazdroszczę tego kontaktu :oops: Dokładnie :) Oj tak, powiem szczerze, że z nikt inny mnie chyba tak nie rozumie i z nikim takiego kontaktu jak z nim nie mam. Może to dziwne, ale mam wrażenie, że każde słowo rozumie. :oops: Dziękujemy bardzo, ale nie masz co zazdrościć, z Chico się już zgraliscie super, a za jakis czas to już w ogóle będziecie nierozłączni i wpatrzeni w siebie :cool3: Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):Dokładnie :) Oj tak, powiem szczerze, że z nikt inny mnie chyba tak nie rozumie i z nikim takiego kontaktu jak z nim nie mam. Może to dziwne, ale mam wrażenie, że każde słowo rozumie. :oops: Dziękujemy bardzo, ale nie masz co zazdrościć, z Chico się już zgraliscie super, a za jakis czas to już w ogóle będziecie nierozłączni i wpatrzeni w siebie :cool3: Widać że idealnie do siebie pasujecie :cool3: Nie myślałaś o zdaniu z Ruffym PT? Planujecie coś dalej z agility, jakieś zawody? Co do Chico- zobaczymy :D Póki co mogę powiedzieć że charakterek ma zadziorny ale też chętny do współpracy :cool3: Quote
Chein Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Widać że idealnie do siebie pasujecie :cool3: Nie myślałaś o zdaniu z Ruffym PT? Planujecie coś dalej z agility, jakieś zawody? Co do Chico- zobaczymy :D Póki co mogę powiedzieć że charakterek ma zadziorny ale też chętny do współpracy :cool3: Tak, o PT myślałam i może się będziemy przymierzać, ale jeszcze nas czeka masa pracy. Planujemy także porobić coś w kierunku rally-o, może jakieś zawody? No i obedience. Wierzę, że kiedyś nam się uda się w zerówkach pokazać, ale, jak już mówiłam, jeszcze maaaasa pracy. Ale szczerze mówiąc, to jest w to wkręcony, ja teraz też, mamy osobę, która nas uczy. Póki co wszystko idzie super :cool3: Na agi mam wielką ochotę, ale nie mam stałego dostępu do torku, a w roku szkolnym to już zupełnie. Może kiedyś, dla zabawy spróbujemy w zerówkach, ale to czysto rekreacyjnie :) Widziałam na filmikach Chico - tak fajnie, dynamicznie i chętnie pracuje, taki wesoły, z taką iskierką to robi, ahh :loveu: Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):Tak, o PT myślałam i może się będziemy przymierzać, ale jeszcze nas czeka masa pracy. Planujemy także porobić coś w kierunku rally-o, może jakieś zawody? No i obedience. Wierzę, że kiedyś nam się uda się w zerówkach pokazać, ale, jak już mówiłam, jeszcze maaaasa pracy. Ale szczerze mówiąc, to jest w to wkręcony, ja teraz też, mamy osobę, która nas uczy. Póki co wszystko idzie super :cool3: Na agi mam wielką ochotę, ale nie mam stałego dostępu do torku, a w roku szkolnym to już zupełnie. Może kiedyś, dla zabawy spróbujemy w zerówkach, ale to czysto rekreacyjnie :) Widziałam na filmikach Chico - tak fajnie, dynamicznie i chętnie pracuje, taki wesoły, z taką iskierką to robi, ahh :loveu: oo to nagrajcie sztuczki :loveu: Fajne jest to że macie się od kogo uczyć, macie kogoś kto Wam pokaże co robicie dobrze itp, my jesteśmy zdani na siebie :shake: I gdzie reszta agilitowych fotek :cool3:? No i oczywiście życzymy powodzenia :) Quote
Chein Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):oo to nagrajcie sztuczki :loveu: Fajne jest to że macie się od kogo uczyć, macie kogoś kto Wam pokaże co robicie dobrze itp, my jesteśmy zdani na siebie :shake: I gdzie reszta agilitowych fotek :cool3:? No i oczywiście życzymy powodzenia :) Dziękujemy i Wam też! :loveu: Oj tak, cieszę się strasznie, że taką możliwość mamy. Jak tylko ktoś nam nakręci filmik i będzie czym go nakręcić - to obiecuję, że wtedy go dodam! :evil_lol: Ale może w sobotę coś wykombinuję :cool3: Zdjęcia jutro agilitowe będą! :razz: Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):Dziękujemy i Wam też! :loveu: Oj tak, cieszę się strasznie, że taką możliwość mamy. Jak tylko ktoś nam nakręci filmik i będzie czym go nakręcić - to obiecuję, że wtedy go dodam! :evil_lol: Ale może w sobotę coś wykombinuję :cool3: Zdjęcia jutro agilitowe będą! :razz: Ej, dopiero jutro :evil_lol:? Moje filmiki się same kręcą :cool3: Quote
Chein Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='Aleksandrossa']Ej, dopiero jutro :evil_lol:? Moje filmiki się same kręcą :cool3: Ale przynajmniej masz czym kręcić! :lol: Jutro, jutro! :evil_lol: No, może taakie jedno agilitowe na zachętę: Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):Ale przynajmniej masz czym kręcić! :lol: Jutro, jutro! :evil_lol: No, może taakie jedno agilitowe na zachętę: Haha, Ruffy wygląda tu jak sfotoszopowany :cool3: To czekamy z niecierpliwością na filmik i obiecane zdjecia :evil_lol: Quote
Chein Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='Aleksandrossa']Haha, Ruffy wygląda tu jak sfotoszopowany :cool3: To czekamy z niecierpliwością na filmik i obiecane zdjecia :evil_lol: Noom, pacz na to zdjęcie, tak samo wyszedł! :cool3: Zdjęcia będą jutro :razz: Filmik też się postaram jak najszybciej! ^^ Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):Noom, pacz na to zdjęcie, tak samo wyszedł! :cool3: Zdjęcia będą jutro :razz: Filmik też się postaram jak najszybciej! ^^ Mówiłam! Miszcz fotoszopa :cool3: Quote
Chein Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Mówiłam! Miszcz fotoszopa :cool3: Of kors! Robię zdjęcie siebie jak biegnę po torku, żeby było bardziej realnie i potem doklejam psa! Ughh, rozgryzłaś mnie :( Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):Of kors! Robię zdjęcie siebie jak biegnę po torku, żeby było bardziej realnie i potem doklejam psa! Ughh, rozgryzłaś mnie :( Strzeżcie się :evil_lol: Quote
Chein Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Strzeżcie się :evil_lol: Chcesz też takie? :diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):Chcesz też takie? :diabloti: Dajesz :cool3: Quote
Chein Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Dajesz :cool3: Ej, to jutro, bo dzisiaj już nie myślę :lol: Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):Ej, to jutro, bo dzisiaj już nie myślę :lol: Haha, biedna Ciocia :evil_lol: Quote
Chein Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Haha, biedna Ciocia :evil_lol: Byś wiedziała! :D Ale jutro dostaniesz! Hahahhah :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):Byś wiedziała! :D Ale jutro dostaniesz! Hahahhah :evil_lol: Mam się bać :evil_lol:? Quote
Chein Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Mam się bać :evil_lol:? Tak troooooszkę :evil_lol: Quote
Recommended Posts