Chein Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Estowa napisał(a):Mój toorek :loveu: Niach niach, a jutro znowu pomęczymy Twój toreeek :buzi: Quote
Chein Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Aleksandrossa, o zdjęcia męczyłaś, a teraz gdzieś polazła?! :D Quote
Estowa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Chein napisał(a):Niach niach, a jutro znowu pomęczymy Twój toreeek :buzi: Najpierw muszę go rozłożyć ^^ Quote
Qeeriefire Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Przeszkody świetne :) https://lh5.googleusercontent.com/-POMgtLLMFcI/T-9W0Yv0yLI/AAAAAAAAFtI/aCNIgky7OSs/s720/IMG_9397.JPG :loveu::loveu::loveu: Quote
Aleksandrossa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='Chein']Aleksandrossa, o zdjęcia męczyłaś, a teraz gdzieś polazła?! :D Jestem, jestem :cool3: Podziwiam zdjecia :cool3: Ale to ma być wsio? Więcej prosimy :cool3: A Ruffy biedak, wygląda jakby w życiu czesany nie był :evil_lol: Quote
Chein Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 [quote name='Estowa']Najpierw muszę go rozłożyć ^^ To co Ty tu jeszcze robisz? :D Zamieszczone przez Chein Aleksandrossa, o zdjęcia męczyłaś, a teraz gdzieś polazła?! :-D Jestem, jestem :cool3: Podziwiam zdjecia :cool3: Ale to ma być wsio? Więcej prosimy :cool3: A Ruffy biedak, wygląda jakby w życiu czesany nie był :evil_lol: No nareszcie :cool: Potem jeszcze coś może nieagilitowego. Jutro będziemy agilitować akurat także się zapowiadają i zdjęcia, i filmik... :evil_lol: Pff! Hah, taaa, mój pies za raz po zmoczeniu wodą, który jeszcze dobrze nie wysechł no i taki się dziki zrobił ten kłak jego :D Quote
Chein Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 [quote name='Collie']Przeszkody świetne :) https://lh5.googleusercontent.com/-POMgtLLMFcI/T-9W0Yv0yLI/AAAAAAAAFtI/aCNIgky7OSs/s720/IMG_9397.JPG :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy :buzi: A Ty lepiej szybko leć oglądać propozycję w Nelowym wątku :cool: Quote
Aleksandrossa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Chein napisał(a):No nareszcie :cool: Potem jeszcze coś może nieagilitowego. Jutro będziemy agilitować akurat także się zapowiadają i zdjęcia, i filmik... :evil_lol: Pff! Hah, taaa, mój pies za raz po zmoczeniu wodą, który jeszcze dobrze nie wysechł no i taki się dziki zrobił ten kłak jego :D Buu, zobaczę pewnie dopiero w niedzielę filmik :shake: Quote
Chein Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Buu, zobaczę pewnie dopiero w niedzielę filmik :shake: Kochana, filmik się będzie musiał dopiero zrobić :-( Quote
Aleksandrossa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Chein napisał(a):Kochana, filmik się będzie musiał dopiero zrobić :-( Wiem, ale jutro jak wstawisz (bo liczę że to zrobisz :diabloti:) nie zobaczę :shake: Babcia każe do siebie na weekend jechać :diabloti: Quote
darii_iia Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Fotki. :loveu: Czy on zawsze ma tą samą minę ? :hmmmm: :evil_lol: Czekam na filmik. :lol: Quote
Chein Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Wiem, ale jutro jak wstawisz (bo liczę że to zrobisz :diabloti:) nie zobaczę :shake: Babcia każe do siebie na weekend jechać :diabloti: Jutro? Hmm... może być problem :oops: Oj tam oj tam! :D Quote
Aleksandrossa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Chein napisał(a):Jutro? Hmm... może być problem :oops: Oj tam oj tam! :D Ej, to w sumie dobrze bo go nie przegapię :cool3: Ciekawe tylko ile stron do nadrabiania będzie :razz: Quote
Chein Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 darii_iia napisał(a):Fotki. :loveu: Czy on zawsze ma tą samą minę ? :hmmmm: :evil_lol: Czekam na filmik. :lol: Wiesz mi, że min to on ma wieeele. Mam sporo jego nie do końca inteligentnych zdjęć :evil_lol: Aleksandrossa napisał(a):Ej, to w sumie dobrze bo go nie przegapię :cool3: Ciekawe tylko ile stron do nadrabiania będzie :razz: Jak nie będzie Ciebie to pewnie niedużo :-( Quote
Aleksandrossa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Chein napisał(a): Jak nie będzie Ciebie to pewnie niedużo :-( Oj jak się z Estową rozgadasz to później się nie połapie w tym wątku :cool3: Quote
Chein Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Oj jak się z Estową rozgadasz to później się nie połapie w tym wątku :cool3: Hahah, w sumie coś w tym jest :D Quote
Klaudia&Aza Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Przyszłam z rewizytą:) Coś czuję że jak któregoś dnia mnie nie będzie to będę miła parę strony nadrabiania na tym wątku:lol: Będziemy zaglądać;) Quote
Aleksandrossa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Chein napisał(a):Hahah, w sumie coś w tym jest :D Wtedy ja tylko problem będę miała :cool3: Quote
darii_iia Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Chein napisał(a):Wiesz mi, że min to on ma wieeele. Mam sporo jego nie do końca inteligentnych zdjęć :evil_lol: Poooka! :razz: Ale jak biega, to ma jedną minę...taką poważną i skupioną. :lol: Quote
Chein Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Przyszłam z rewizytą:smile: Coś czuję że jak któregoś dnia mnie nie będzie to będę miła parę strony nadrabiania na tym wątku:lol: Będziemy zaglądać;-) Hahah :) Witamy witamy i zapraszamy częściej! My do Was również będziemy wpadać :) Wtedy ja tylko problem będę miała :cool3: Zobaczymy, czy przeczytasz wszystko :cool3: Poooka! :razz: Ale jak biega, to ma jedną minę...taką poważną i skupioną. :lol: Skupia się na tym co robi! :evil_lol: Ok, sama się prosiłaś :diabloti: Zaraz będzie jedno z niecywilizowanych zdjęć, tylko jak ktoś podbije ten kom, żeby nie było ppp :P więcej zdjęć by się tutaj przydało :smile:! Zdjęć to my mamy dużo, dużo w zanadrzu jeszcze! :evil_lol: Witamy u nas i zapraszamy częściej! :loveu: Quote
Chein Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Hahah :D A więc takie jedno zdjęcie :) Psychiczny pies z dedykacją dla darii-iia Fot: Natalia Łysak Quote
Recommended Posts