Vanja Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Co sądzicie o podawaniu tego specyfiku dla suczki o niespożytej energii, która doprowadza do skakania(i co za tym idzie drapania), ucieczek i męczących szaleństw nawet po długim bieganiu ze mną(jogging przy mojej nodze). Dochodzi do tego, że boję się spuszczać ją ze smyczy bo wariuje i obszczekuje obce osoby(z radości i szaleństwa) i boję się, że ktoś mógłby źle to odebrać. Nie chcę wydawać pieniędzy niepotrzebnie więc chciałabym poznać opinie innych na temat tego preparatu. Quote
gryf80 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 ja mam srednie doświadczenie jeśli chodzi o ten preparat-piesek z lękiem separacyjnym-bez efektu,ale może w twoim przypadku przy długotrwałym stosowaniu oczywiście efekt będzie zadowalający Quote
Vanja Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Moja też ma lęk separacyjny ale tylko w stosunku do mnie. Panikuje już gdy zakładam buty a ona nie widzi przygotowanej smyczy:( Ale u niej jest to chyba spowodowane porzuceniem na ulicy i pobytem w schronisku Quote
Recommended Posts