Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=comic sans ms]Historia Dragona jest bardzo smutna - musi On natychmiast opuścić swój dom...
Ma 5 lat, jest szczepiony, ładnie chodzi na smyczy.
Uwielbia dzieci. Na inne psy nie reaguje.
Jest rodowodowy.
Dawno nie widziałam takiej przylepy - tego psa po prostu niema...
Położy się i śpi...
Jego Pan 'wyjechał',a Mama chłopaka nie chce się Nim dłużej zajmować...
Boję się,że może trafić w niepowołane ręce...
Dlatego proszę - pomóżmy Mu...

Kontakt:
tel: 785 549 189
mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl

[/FONT]

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']Śliczny pies, marzenie mojej córki.
Jest piękny i na prawdę zupełnie pozbawiony agresji...
Zakochałam się w Nim.
Poza tym to nóż na gardle...
Bo interesują się Nim 'okoliczni chłopcy' - boje się,że nie zdążę Mu pomóc...

Posted (edited)

diana79 napisał(a):
to spełnij jej marzenie ;)

Otóż to! :cool3:

Psiak przepiękny, faktycznie łakomy kąsek dla nieciekawych typów :shake:

Edited by agnieszka32
Posted

Próbowałem sie kontaktować mailowo sms-owo i telefonicznie z Panią Kamilą dzisiaj i niestety jest zero odzewu. wczoraj dostałem troche informacji na maila ale odpowiedzi na następnego juz nie... jestem zainteresowany pieskiem i w weekend moge przyjechać żeby zapoznał sie z moją suką, a myśle ze sie dogadają. prosze o jakiś kontakt bo zaczyna to dziwnie wyglądać...

Posted

Proszę się nie zrażać ciszą, już były podobne sytuacje, z tego co wczesniej czytałam Klauduś pracuje i zdarza się, że nie odpowiada na meile i telefony bo nie może. Mam nadzieję, że uda się Wam w końcu skontaktować i sprawa Dragona pomyślnie się zakończy.

Posted

MiloszTomala napisał(a):
myśle ze bedzie dobrze:) w weekend sie spotkają :) jak bedzie dobrze to moja sunia bedzie miała ukochanego :)

a czy twoja sunia jest wysterylizowana?

Posted

nie jest jak na dzień dzisiejszy. ale cieczka jeszcze daleko przed nią wiec spokojnie zdążę:) jesli pytasz sie w kwesti rozrodu i pseudo hodowli to nie mam takiego zamiaru i zadna z moich suk nie była dopuszczana:) niech tym sie zajmują ludzie wykwalifikowani i z warunkami :)

Posted

MiloszTomala napisał(a):
nie jest jak na dzień dzisiejszy. ale cieczka jeszcze daleko przed nią wiec spokojnie zdążę:) jesli pytasz sie w kwesti rozrodu i pseudo hodowli to nie mam takiego zamiaru i zadna z moich suk nie była dopuszczana:) niech tym sie zajmują ludzie wykwalifikowani i z warunkami :)

rozumiem...
mam nadzieję, że dragon nigdzie nie zostanie wydany bez kastracji :)

Posted

Dragon nie podlega żadnej fundacji aja bede jechał z warszawy wiec jak pieski sie polubią i wszystko bedzie ok to bede chciał go brać już ze sobą :) chyba ze jutro by go poddano zabiegowi i po zabiegu bym go zabrał :) na pewno jak nie teraz to juz w warszawie bede go kastrował:)

Posted

No chyba, że zamierzasz go wystawiać, bo psiak jest piękny ;)
Trzymam naprawdę mocno kciuki! Pamiętaj tylko, że na spacerze psiaki mogą się świetnie dogadać, a w domu może być już różnie i trzeba będzie nad tym popracować.
Pomyśl, jak w samochodzie oddzielić psy od siebie (koniecznie), np. jeden w bagażniku, a drugi w kabinie ;)

Posted

Raczej nie bede wystawiać. Swojej suni nie wystawiam bo ona biedna mimo rodowodu też niestety jest po przejściach. w domu jak miałem psy na DT to nie było żadnych spięć. jedynie jak miałem młodziaka to troche go wychowywała ale trwało to tydzień i naprostowała chłopaka :) ze starszym psem powinien być spokój zwłaszcza ze teraz upał są a na spacerkach je zakatuje piłką to w domu będą spały :) a czemu powinny być oddzielnie? pytam z ciekawości a i tak będą przedzielone mną. wole żeby pierwszy kontak i to w tak długiej trasie poświecic obserwacji co chłopak bedzie robił:) naprawde modle sie zeby chłopacek okazał sie mądry i mił bo moja sunia jest kontaktowa i uwielbia towarzystwo innych psiaków :)