Klaudus__ Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [FONT=comic sans ms]Historia Dragona jest bardzo smutna - musi On natychmiast opuścić swój dom... Ma 5 lat, jest szczepiony, ładnie chodzi na smyczy. Uwielbia dzieci. Na inne psy nie reaguje. Jest rodowodowy. Dawno nie widziałam takiej przylepy - tego psa po prostu niema... Położy się i śpi... Jego Pan 'wyjechał',a Mama chłopaka nie chce się Nim dłużej zajmować... Boję się,że może trafić w niepowołane ręce... Dlatego proszę - pomóżmy Mu... Kontakt: tel: 785 549 189 mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl [/FONT] Quote
Klaudus__ Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']Śliczny pies, marzenie mojej córki. Jest piękny i na prawdę zupełnie pozbawiony agresji... Zakochałam się w Nim. Poza tym to nóż na gardle... Bo interesują się Nim 'okoliczni chłopcy' - boje się,że nie zdążę Mu pomóc... Quote
diana79 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):Śliczny pies, marzenie mojej córki. to spełnij jej marzenie ;) Quote
agnieszka32 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 (edited) diana79 napisał(a):to spełnij jej marzenie ;) Otóż to! :cool3: Psiak przepiękny, faktycznie łakomy kąsek dla nieciekawych typów :shake: Edited July 31, 2012 by agnieszka32 Quote
Klaudus__ Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Najgorsze,że kobiecie zupełnie brakuje wyobraźni i 'wypożycza' Go na kilka dni jak do Niej przyjdą...:angryy::angryy::angryy: Quote
Klaudus__ Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 [quote name='agnieszka32'] Psiak przepiękny, bardzo w typie rasy On ma tatuaż... Quote
__Lara Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 No właśnie, a jakby się z hodowcą skontaktować? Quote
Agnieszka Co. Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 A w domu zachowuje czystość? Na małe rozszczekane pieski też jest obojętny? Co znaczy, że pan "wyjechał"? Quote
Lobaria Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Co to znaczy, że paniusia go " wypożycza "? Do pseudo??? Nie mam czasu robić wydarzenia na fb, ale dam linka do "nadziei amstaffa " Quote
MiloszTomala Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Próbowałem sie kontaktować mailowo sms-owo i telefonicznie z Panią Kamilą dzisiaj i niestety jest zero odzewu. wczoraj dostałem troche informacji na maila ale odpowiedzi na następnego juz nie... jestem zainteresowany pieskiem i w weekend moge przyjechać żeby zapoznał sie z moją suką, a myśle ze sie dogadają. prosze o jakiś kontakt bo zaczyna to dziwnie wyglądać... Quote
Agnieszka Co. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Proszę się nie zrażać ciszą, już były podobne sytuacje, z tego co wczesniej czytałam Klauduś pracuje i zdarza się, że nie odpowiada na meile i telefony bo nie może. Mam nadzieję, że uda się Wam w końcu skontaktować i sprawa Dragona pomyślnie się zakończy. Quote
MiloszTomala Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Też na to licze bo cieżko przygarnąć psiaka tej rasy ktory sie dogada z rezydentką :) ale dziekuje za wyjaśnienie sytuacji :) Quote
agnieszka32 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Trzymam kciuki, by się psiaki dogadały. Quote
MiloszTomala Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 myśle ze bedzie dobrze:) w weekend sie spotkają :) jak bedzie dobrze to moja sunia bedzie miała ukochanego :) Quote
agaga21 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 MiloszTomala napisał(a):myśle ze bedzie dobrze:) w weekend sie spotkają :) jak bedzie dobrze to moja sunia bedzie miała ukochanego :) a czy twoja sunia jest wysterylizowana? Quote
MiloszTomala Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 nie jest jak na dzień dzisiejszy. ale cieczka jeszcze daleko przed nią wiec spokojnie zdążę:) jesli pytasz sie w kwesti rozrodu i pseudo hodowli to nie mam takiego zamiaru i zadna z moich suk nie była dopuszczana:) niech tym sie zajmują ludzie wykwalifikowani i z warunkami :) Quote
agaga21 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 MiloszTomala napisał(a):nie jest jak na dzień dzisiejszy. ale cieczka jeszcze daleko przed nią wiec spokojnie zdążę:) jesli pytasz sie w kwesti rozrodu i pseudo hodowli to nie mam takiego zamiaru i zadna z moich suk nie była dopuszczana:) niech tym sie zajmują ludzie wykwalifikowani i z warunkami :) rozumiem... mam nadzieję, że dragon nigdzie nie zostanie wydany bez kastracji :) Quote
MiloszTomala Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Dragon nie podlega żadnej fundacji aja bede jechał z warszawy wiec jak pieski sie polubią i wszystko bedzie ok to bede chciał go brać już ze sobą :) chyba ze jutro by go poddano zabiegowi i po zabiegu bym go zabrał :) na pewno jak nie teraz to juz w warszawie bede go kastrował:) Quote
agnieszka32 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 No chyba, że zamierzasz go wystawiać, bo psiak jest piękny ;) Trzymam naprawdę mocno kciuki! Pamiętaj tylko, że na spacerze psiaki mogą się świetnie dogadać, a w domu może być już różnie i trzeba będzie nad tym popracować. Pomyśl, jak w samochodzie oddzielić psy od siebie (koniecznie), np. jeden w bagażniku, a drugi w kabinie ;) Quote
MiloszTomala Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Raczej nie bede wystawiać. Swojej suni nie wystawiam bo ona biedna mimo rodowodu też niestety jest po przejściach. w domu jak miałem psy na DT to nie było żadnych spięć. jedynie jak miałem młodziaka to troche go wychowywała ale trwało to tydzień i naprostowała chłopaka :) ze starszym psem powinien być spokój zwłaszcza ze teraz upał są a na spacerkach je zakatuje piłką to w domu będą spały :) a czemu powinny być oddzielnie? pytam z ciekawości a i tak będą przedzielone mną. wole żeby pierwszy kontak i to w tak długiej trasie poświecic obserwacji co chłopak bedzie robił:) naprawde modle sie zeby chłopacek okazał sie mądry i mił bo moja sunia jest kontaktowa i uwielbia towarzystwo innych psiaków :) Quote
Recommended Posts