benkowa Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Niestety ludzie z Mińska jeszcze sie nie przeprowadzili i nie ma jescze ogrodzenia :shake:, niby sa zainteresowani ale martwie sie bo niestety Misiek to samiec Alfa i zdominowal Benka. We wszystkom jest pierwszy - to dobre jak jest tylko jeden pies w domu . Quote
wiosenka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 To wy powinniście być "samcem alfa" ;). Quote
benkowa Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Ale Benus uszki po sobie, minka płacząca :placz: i ustępuje . Dobrze że chociaz na spacerkach jako tako . Quote
eviczek Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Witaj Misiaku, udostępniłam info u siebie na fb, trzymam kciuki !! Quote
benkowa Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Misio jest juz koło Minska Mazowieckiego w Janowie prawie połtora tygodnia mam nadzije ze będzie ok , chociaz sa problemy z kotem . Szczeka na niego i goni a kot tam jest l juz od 4 lat Nie wiem dlaczego bo wcześniej na koty nie zwracał uwagi . Quote
benkowa Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Miso ma się dobrze . Trafił na dobrych ludzi . Teraz szukamy domków dla porzuconych szczeniaczków ze Zgierza http://www.dogomania.pl/forum/threads/236539-Cudne-czarne-szczeniaczki-porzucone-przez-podłych-ludzi-czekaja-na-dom Zapraszam do odwiedzin na watku Quote
Recommended Posts