Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='benkowa']Trzymajcie dziwczyny kciuki, bo juz wiem, że ten domek z drugiego telefonu by był ok ;) - blisko mnie codzienne mogłabym tam zajrzec :)[/QUOTE]

:kciuki::kciuki::kciuki: :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Misiaczek juz w domku :) Jeszcze nie zdecydowano czy na tymczas czy na stale . Ale tak sie wdzięczy do nowej Pani, że kto wie :) Ciagle ma pychlek usmiechniety , na zdjęciach byl smutny , a to bardzo wesoły psiaczek :)))

Posted (edited)

Ależ Misio zadowolony z tego, że wreszcie siedzi na kolanach "osobistej" pańci. I do niego los się uśmiechnął. :)

Edited by edyseja
Posted

Niestety pani oddała nam Misia w niedziele
Jestem taka rozżalona że nawet mi sie pisać nie chciałó
Jest teraz z nami ale niestety nie dogaduje sie z moim Benkiem . Warczy na Benka ,ktory sie go boi i ucieka po katach. Do ludzi jest bardzo ufny i przyjacielski ale z drugim psem mieszkać nie może bo go wygryza ze wszystkiego . Znowu szukamy......... :placz:

Posted

Może Pani nie wzięła pod uwagę, że pies (zwłaszcza po przejściach) to nie tylko przyjemność, kanapa i głaskanie, ale również obowiązek i opieka-praca. Bardzo mi przykro :-(.

Posted

Misiek jest dośc zywnym pieskiem i wymaga duzo spacerów . Prawdopodobnie pani wypuszczała go ok godziny 20 ostatni , potem pania budził w nocy - więc stwierdziła że z nim sobie nie radzi , to za duzo kłopotu .

Szukamy domku znowu , najlepiej z ogródkiem .

Z Mińska Mazowieckiego sa ludzie zainteresowani ale dopiero po 10 ( nowy dom ale jeszcze nie ma ogrodzenia ) . Maja tam maleńkiego kotak mam nadzieję, że by sie dogadali .

Posted

Na razie cisza nikt nie dzwoni :placz: U nas nie wesoo , bo Benek sie go boi i chodzi po scianach , przemyka sie . Misiek na nigo powarkuje . Na spacerach ok ale w domu ciężko. Sa zazdrosni i nasze gesty chociaz staramy się dawac jedzenie i głaskac jednocześnie .