sybil Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 No to trzymamy kciuki i łapy:kciuki::kciuki::kciuki::thumbs::ylsuper::thumbs::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
WiosnaA Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='benkowa']Trzymajcie dziwczyny kciuki, bo juz wiem, że ten domek z drugiego telefonu by był ok ;) - blisko mnie codzienne mogłabym tam zajrzec :)[/QUOTE] :kciuki::kciuki::kciuki: :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
benkowa Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 Jutro w samo południe jedziemy z Panią do Misia , jak się spodoba to go weżmie na razie na tymczas .;) Misiek zachowuj się juto grzecznie :) Quote
benkowa Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 Wyśpij się Misiaczku , zebyś miał jutro dobry humor :) Quote
fajna_kobitka Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Misiu trzymamy z Lolkiem kciuki za Ciebie Quote
benkowa Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 Misiaczek juz w domku :) Jeszcze nie zdecydowano czy na tymczas czy na stale . Ale tak sie wdzięczy do nowej Pani, że kto wie :) Ciagle ma pychlek usmiechniety , na zdjęciach byl smutny , a to bardzo wesoły psiaczek :))) Quote
sybil Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Sprawuj się dobrze, Misiu i powodzenia - oby domek pokochał Cię na zawsze:ylsuper::kciuki::kciuki::kciuki::ylsuper: Quote
benkowa Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Był dzisiaj razem z moim Benikem na spacerku . Jutro wstawie fotki . Jest wesoły ale mało je . Moze to stres w związku z nowym domkiem ? Quote
fajna_kobitka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 mój Lolek też malutko jadł na początku dopiero po miesiącu się rozkręcił Quote
benkowa Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Fotki Misia z nowa pania i ze spacerku :multi: Quote
benkowa Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Mój rudzielec ciągle na spacerku obserwował nowego kolegę ;) Quote
edyseja Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 (edited) Ależ Misio zadowolony z tego, że wreszcie siedzi na kolanach "osobistej" pańci. I do niego los się uśmiechnął. :) Edited August 30, 2012 by edyseja Quote
benkowa Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Najważniejsze te pierwsze 2 tygodnie . Po tych 3 dniach to juz nie jest ten sam pies :) Na smyczy chodzi pieknie i słucha jak sie go woła :) Quote
WiosnaA Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='benkowa']Fotki Misia z nowa pania i ze spacerku :multi: Jaki szczęśliwy Misio :loveu:....cudownie!!! :multi: Quote
benkowa Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Niestety pani oddała nam Misia w niedziele Jestem taka rozżalona że nawet mi sie pisać nie chciałó Jest teraz z nami ale niestety nie dogaduje sie z moim Benkiem . Warczy na Benka ,ktory sie go boi i ucieka po katach. Do ludzi jest bardzo ufny i przyjacielski ale z drugim psem mieszkać nie może bo go wygryza ze wszystkiego . Znowu szukamy......... :placz: Quote
fajna_kobitka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 jejuuuuuuuu co się stało? dlaczego wrócił? Quote
sybil Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Może Pani nie wzięła pod uwagę, że pies (zwłaszcza po przejściach) to nie tylko przyjemność, kanapa i głaskanie, ale również obowiązek i opieka-praca. Bardzo mi przykro :-(. Quote
benkowa Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Misiek jest dośc zywnym pieskiem i wymaga duzo spacerów . Prawdopodobnie pani wypuszczała go ok godziny 20 ostatni , potem pania budził w nocy - więc stwierdziła że z nim sobie nie radzi , to za duzo kłopotu . Szukamy domku znowu , najlepiej z ogródkiem . Z Mińska Mazowieckiego sa ludzie zainteresowani ale dopiero po 10 ( nowy dom ale jeszcze nie ma ogrodzenia ) . Maja tam maleńkiego kotak mam nadzieję, że by sie dogadali . Quote
sybil Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 No to znowu trzymamy kciuki :kciuki::kciuki::kciuki: , oby tym razem skuteczniej i szczęśliwiej ! Quote
benkowa Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Jeszcze raz aktywowałam ogłoszenie na dogomani , jakby ten domek z Mińska nie wypalił .. Quote
WiosnaA Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 O masz....ale wieści :shake:....zaglądam,że może są nowe fotki ,a tu Misio nie ma domku :-(....Misiaku mały,trzymam kciuki za taki Prawdziwy domek!:kciuki: Quote
benkowa Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Na razie cisza nikt nie dzwoni :placz: U nas nie wesoo , bo Benek sie go boi i chodzi po scianach , przemyka sie . Misiek na nigo powarkuje . Na spacerach ok ale w domu ciężko. Sa zazdrosni i nasze gesty chociaz staramy się dawac jedzenie i głaskac jednocześnie . Quote
Recommended Posts