krzysio Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Wybieramy się busem na te wystawy, zbieramy grupę;). Informacji na temat sędziów jeszcze na stronie nie podają. 3x cacib -małe kameralne wystawy. info: krzysio40@op.pl Quote
krzysio Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Zwolniło się u nas miejsce w busie na 3x cacib Bułgaria Wystawa bardzo mała:) Moge jeszcze dziś zgłosić psa. Możemy zabrać również psa/2szt/ bez właściciela i go wystawić. Zapraszam krzysio40@op.pl 663 20 77 60 Quote
krzysio Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Wróciliśmy z wystaw w Bułgarii z dużymi sukcesami.Mam nadzieje ,że się bedą na forum chwalić. Myslę ,że w wolnej chwili przed wyjazdem do Serbii uda nam sie wstawić zdjęcia:) Gratulujemy wszystkim Polakom którzy tam mieli sukcesy ze swoimi pupilami. Pozdrawiamy i dziękujemy za miłe towarzystwo:) Quote
Monika&Goldeny Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 To ja się pochwale jako pierwsza Greys 2 x CAC,CACIB,BOB Champion Bułgarii Grand Champion Bułgarii Champion Bałkan Skończyła Inera. Jeszcze raz wielkie podziękowania dla Ani i Krzysia za zabranie ,opiekę i wystawienie mojej dziewczynki :) Quote
Recommended Posts