KaroXen Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 (edited) Tajson ma około 6 miesięcy. Jest typowym wesołym szczeniakiem, który uwielbia zabawy i figle. Jak to młody pies wymaga jeszcze sporo uwagi i cierpliwości. Należy nauczyć go jeszcze paru rzeczy, ale odrobina uwagi i miłości powinny zupełnie wystarczyć. Z wyglądu podobny jest do jamnika, ma długi tułów ale pyszczek z zupełnie innej bajki :) Jest przyjazny do ludzi zarówno dorosłych jak i dzieci. Już prawie całkiem nauczył się załatwiać swoje potrzeby na dworze. Pilnie potrzebuje nowego domu, ponieważ właściciele chcą go oddać do schroniska. Mamy sezon letni i schroniska nie dają sobie rady z przepełnieniem. Nie pozwól by tak młody psiak już na początku swojego życia poznał samotność i stał się bezdomny. Jeżeli chcesz i możesz dać mu dom nie czekaj. Odwdzięczy się całym serduszkiem. Trzeba sobie jednak zdawać sprawę że pies to nie zabawka i przygarnięcie Tajsona wiąże się z odpowiedzialnością na kilka do kilkunastu lat. Znajoma mojej siostry ma 6 miesięcznego szczeniaka, którego stwierdziła że już nie chce. Jak najszybciej chce mu znaleźć dom albo oddać do schroniska. Rzekomo z powodu tego że demoluje jej mieszkanie. Co dla mnie jest śmieszne bo nie raz z nią rozmawiałam była z niego zadowolona i widać że psiak nie jest problemowy, to zwyczajny żywiołowy wesoły szczeniak. Umie zachowywać już czystość w domu, choć jeśli zmieni otoczenie to może mu się zdarzyć jeszcze załatwić. Miał kontakt z dziećmi, jest przyjazny. Z wyglądu podobny do jamnika. Nie wiem czy pamiętacie Żabkę czy Kulfona jest do nich bardzo podobny wręcz identyczny. Zdjęcia są słabe ale tylko takie mam. Kontakt: 668-001-902 karolina.kubasik@onet.pl / 502-896-765 Edited August 5, 2012 by KaroXen Quote
choba Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 jestem u psiaka :) mam nadzieję, że nie będzie musiał znaleźć się w schronisku... Quote
ania91sc Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 jestem u psiaka, obyś znalazł szybko domek i nie trafił do schroniska... Quote
MagdaB Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Jestem u pieska, oby znalazl odpowedzialnych opiekunow. Quote
Recommended Posts