Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Tajson ma około 6 miesięcy. Jest typowym wesołym szczeniakiem, który uwielbia zabawy i figle. Jak to młody pies wymaga jeszcze sporo uwagi i cierpliwości. Należy nauczyć go jeszcze paru rzeczy, ale odrobina uwagi i miłości powinny zupełnie wystarczyć. Z wyglądu podobny jest do jamnika, ma długi tułów ale pyszczek z zupełnie innej bajki :) Jest przyjazny do ludzi zarówno dorosłych jak i dzieci. Już prawie całkiem nauczył się załatwiać swoje potrzeby na dworze. Pilnie potrzebuje nowego domu, ponieważ właściciele chcą go oddać do schroniska.

Mamy sezon letni i schroniska nie dają sobie rady z przepełnieniem. Nie pozwól by tak młody psiak już na początku swojego życia poznał samotność i stał się bezdomny. Jeżeli chcesz i możesz dać mu dom nie czekaj. Odwdzięczy się całym serduszkiem.

Trzeba sobie jednak zdawać sprawę że pies to nie zabawka i przygarnięcie Tajsona wiąże się z odpowiedzialnością na kilka do kilkunastu lat.

Znajoma mojej siostry ma 6 miesięcznego szczeniaka, którego stwierdziła że już nie chce. Jak najszybciej chce mu znaleźć dom albo oddać do schroniska. Rzekomo z powodu tego że demoluje jej mieszkanie. Co dla mnie jest śmieszne bo nie raz z nią rozmawiałam była z niego zadowolona i widać że psiak nie jest problemowy, to zwyczajny żywiołowy wesoły szczeniak. Umie zachowywać już czystość w domu, choć jeśli zmieni otoczenie to może mu się zdarzyć jeszcze załatwić. Miał kontakt z dziećmi, jest przyjazny. Z wyglądu podobny do jamnika. Nie wiem czy pamiętacie Żabkę czy Kulfona jest do nich bardzo podobny wręcz identyczny.
Zdjęcia są słabe ale tylko takie mam.

Kontakt: 668-001-902

karolina.kubasik@onet.pl / 502-896-765

Edited by KaroXen