Enid Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 hm to ja czekam na zdjecia! zrobieplakaciki i powiesze! Quote
amikat Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 No widzisz jaka ja beznadziejna jestem..... zdjęcia mam za to ich zgrac na kompa nie umiem... coś mi sie posypało w komputerku. Mały ZDROWY!!!!! Lekarz osłuchał obejrzał itd - zdrów. Za 5 dni odrobaczanie a za 14 dni szczepienie!!! Quote
grazyna9915 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Anetko postaraj się o fotki. Jeżeli będzie problem to ja od wtorku mogę służyć aparatem. Quote
amikat Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 och ze mnie strasznie zakręcona kobieta!!Zdjecia zrobione - w lesie na spacerku a ja ciemniek zapomniałam apratu do pracy zeby je zgrać. Maluch jest zrowy, ruchliwy jak zywe srebro!! A jaki mądry, jak sie szybko uczy - żadnej kupy i siuru w domu!!! Dzisiaj rano był odrobaczany. W kuponie nic żywego czy martwego nie wylzło jak mój ślubny meldował. Za tydzień szczepionki. JEst tak kochany ze cały mój dom ześwirował. A jak go dobeczki kochają???!!!! Na spacerki chodzimy stadem (3 sztuki) albo parami to znaczy dobka nr 1 + Drako lub dobka nr 2 + Drako. A co ja zrobie jak go nie zechcą oddać? Dobeczki tak go niańczą że strach. Ma 2 matki cwaniaczek. A tak sie bałam jak sobie z psem nr 3 poradzę.... a jak go koty lubia a on koty???!!! Długo by pisac. To złoty piesek na prawdę. Quote
lena_zet Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Juz wstawiam zdjęcia ślicznego Drakusia, który pilnie, pilnie szuka domku! pierwsze: drugie: trzecie: czwarte: piąte: szóste: siódme: ósme: dziewiąte: Quote
amikat Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 nikt go nie chce???? oj chyba moje dzieci go nie oddadzą..... jak jeszcze troche posiedzi... Quote
jotka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 czy Ty aby na pewno chcesz go oddać? Tak w środku siebie? ale lepiej chciej, bo resztki rozsądku niech wezmą górę! Quote
amikat Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 hhehehehe.Zmianię mieszkanie na wieksze niech zostanie... koty go kochaja a on kocha koty i Sarę. Taksi nie lubi bo ona na niego powarkuje .. Quote
grazyna9915 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 jotka napisał(a):czy Ty aby na pewno chcesz go oddać? Tak w środku siebie? ale lepiej chciej, bo resztki rozsądku niech wezmą górę! Popieram Jotkę :evil_lol: amikat ty nie zwalaj na dzieci to ty się już tak przywiązałaś, że nie chcesz go oddać. Jak tak dalej będzie to za rok będziesz miała już 6 psów i 6 kotów, za dwa lata 9 psów i 9 kotów za trzy lata ...............:crazyeye: Ale z drugiej strony to doskonale Cię rozumiem Quote
fox_india Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 widzialam Drako w realu ! czlowiek jak go widzi to sie usmiecha od razu, a jaki jest milutki i puszysty. lubi rozdawac buziakosy za zupelna darmoche :) jest straFnie przytulasny :loveu: i bardzo ladnie jezdzi samochodem:crazyeye: czy mi sie wydaje czy Drakuś nie jest jusz takom kruszynkom? ;) Quote
Enid Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 tyle zwierzakow w domku to radosc! j anamawiam rodzicow na wieksza gromadke, bo w swoim wynajmowanym w Kraku nie moge trzymac pieszczochy:( A tyle bid na swiecie, wiec jak Drako mzoe zostac to niech zostanie! Quote
amikat Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 hehehehe- mozje dzieci by chyba szalały z radochy. Właśnie uczą go "frizbi". To istna spręzynka. Nie jest duży i mam nadzieje ze taki zostanie... pchełka. Martwi mnie bo ma przepuklinę pępkową wielkości orzeszka na brzucholku. Idziemy do weta... Quote
Enid Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 to teraz też całkiem darmowy buziol dla Drakusia:* Quote
amikat Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 dzięki przekażę urwisowi. on jest szalenie całuśny... Quote
fox_india Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 na pewno wszystko bedzie w porzadku. Drako to faNTastyczny gnom :diabloti: Quote
amikat Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 fox_india napisał(a):Drako gnomek hopa po domek. :multi: hopa hopa - ale nikt gonie chce nikt o niego nie pyta... Quote
fox_india Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Drako jest taki kochany :loveu: jak mozna o niego nie pytac ??? Quote
Paola06 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Szukamy,szukamy......... Dragona pokochała rodzina Amikat,i on ich:lol::lol: Ale nadal domek potrzebny...... Quote
Recommended Posts