Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No widzisz jaka ja beznadziejna jestem..... zdjęcia mam za to ich zgrac na kompa nie umiem... coś mi sie posypało w komputerku.

Mały ZDROWY!!!!! Lekarz osłuchał obejrzał itd - zdrów. Za 5 dni odrobaczanie a za 14 dni szczepienie!!!

Posted

och ze mnie strasznie zakręcona kobieta!!Zdjecia zrobione - w lesie na spacerku a ja ciemniek zapomniałam apratu do pracy zeby je zgrać.

Maluch jest zrowy, ruchliwy jak zywe srebro!!
A jaki mądry, jak sie szybko uczy - żadnej kupy i siuru w domu!!!
Dzisiaj rano był odrobaczany. W kuponie nic żywego czy martwego nie wylzło jak mój ślubny meldował.

Za tydzień szczepionki.

JEst tak kochany ze cały mój dom ześwirował. A jak go dobeczki kochają???!!!!

Na spacerki chodzimy stadem (3 sztuki) albo parami to znaczy dobka nr 1 + Drako lub dobka nr 2 + Drako.

A co ja zrobie jak go nie zechcą oddać?

Dobeczki tak go niańczą że strach. Ma 2 matki cwaniaczek. A tak sie bałam jak sobie z psem nr 3 poradzę.... a jak go koty lubia a on koty???!!! Długo by pisac.

To złoty piesek na prawdę.

Posted

jotka napisał(a):
czy Ty aby na pewno chcesz go oddać? Tak w środku siebie? ale lepiej chciej, bo resztki rozsądku niech wezmą górę!

Popieram Jotkę :evil_lol:
amikat ty nie zwalaj na dzieci to ty się już tak przywiązałaś, że nie chcesz go oddać.

Jak tak dalej będzie to za rok będziesz miała już 6 psów i 6 kotów, za dwa lata 9 psów i 9 kotów za trzy lata ...............:crazyeye:

Ale z drugiej strony to doskonale Cię rozumiem

Posted

widzialam Drako w realu ! czlowiek jak go widzi to sie usmiecha od razu, a jaki jest milutki i puszysty. lubi rozdawac buziakosy za zupelna darmoche :)

jest straFnie przytulasny :loveu: i bardzo ladnie jezdzi samochodem:crazyeye:

czy mi sie wydaje czy Drakuś nie jest jusz takom kruszynkom? ;)

Posted

tyle zwierzakow w domku to radosc! j anamawiam rodzicow na wieksza gromadke, bo w swoim wynajmowanym w Kraku nie moge trzymac pieszczochy:( A tyle bid na swiecie, wiec jak Drako mzoe zostac to niech zostanie!

Posted

hehehehe- mozje dzieci by chyba szalały z radochy. Właśnie uczą go "frizbi". To istna spręzynka.
Nie jest duży i mam nadzieje ze taki zostanie... pchełka.
Martwi mnie bo ma przepuklinę pępkową wielkości orzeszka na brzucholku. Idziemy do weta...