amikat Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Wczoraj wieczorem na stacji JET w Katowicach (ul. Chorzowska) znaleziono małego szczeniaka. Ma około 30 cm wzrosu, gładkowłosy , ma biały krawacik i podpalane łapki. Śliczny i ufny..... Bardzo spokojny kochany psiak ... Kiedy stoi ma uszka klapnięte 2/3 W klinice Dr Czogały - zbadano biedaka. Z łamań nie ma ale miał problemy z oodychaniem (stłuczona klatka piersiowa) . Kaszlała i odpluwał krwią. WYmiotował skrzepami. Jest u mie w domu. Całą noć go obserwowałam. Około 3 w nocy zasnał spokojnie. Rano napił sie wody - pierwszy raz.... Juz nie wymiotuje i mniej kaszle. Bedzie dobrze. Dzisiaj znowu z nim pojade do lekarza. Jest czysliutki , zadbany. Moze uciekł komuś? Pcha sie do łóżka..... Kto go pokocha? Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
lena_zet Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Amikat kochana. nie licz na to, że komuś uciekł.....czy się zgubił... wklejam zdjęcia maleństwa pierwsze: drugie: trzecie: czwarte: piąte: szóste: siódme: ósme: Quote
amikat Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Własnie wróciłam z kliniki dr Czogały . Mały wymiotował z kwią. Juz wiemy co mu jest!!! MA stłuczona krtań i płuco. Do 08.03 ma zastrzyki. Potem - niech sie znajdzie domek najlepszy. Jutro nowe zdjecia Quote
Enid Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 biedaczek, zeby szybko ztego wyszedł! A duzy będzie? jak myślicie? Quote
amikat Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Duzy nie będzi . Ma drobne łapeczki a wzrostu w tech chwili około 30 cm. Waży 7,6 kg. Strasznie kochany. SIedzi u mnie w klatce wystawowej i opanował okój dziscięcy Quote
Paola06 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Anetko.znalazlam ogloszenia o poszukujących szczeniaczka: Nr.tel:0 501 380 703 Drugi tel.do innego ogloszenia:0 501 023 905 Quote
grazyna9915 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 amikat jak widzisz wątek udało mi się znaleźć. Umieszczę go na ogólnym plakaciku. Quote
grazyna9915 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 A jak telefony od osób poszukujących szczeniaka? Quote
amikat Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 LUDZIE- on je!!!!!!!!!!!!!!!! i pije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Strasznie jest pprzytulasny do 08 marca jeździmy na zastrzyki. Moze ktoś go pkacha, moze ktoś go zechce? Okropnie madry nawet przemądrzały. Bawi sie z kokotam!!!!!! Moich suk sie nie boi - olewa je po prostu. On rządzi!!! Quote
amikat Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Ludzi - ikt go nie zauważył??? Nikt go nie chce? KOchany szczenior. zaszczepie go i odrobaczę przed wydaniem ..... Ludzie pokochajcie go proszę.... Quote
lena_zet Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 prosimy o pomoc w wystawianiu ogłoszeń.Czas nagli!! Quote
amikat Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 nikt go w schorniskach nie szuka - sprawdzałam.... I nie ma czipu.... Quote
Paola06 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A dzwoniłas na te numery co podałam? Coś wiadomo? Quote
amikat Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Mam nadzieje ze ktoś sie na chłopaka zdecyduje Quote
jotka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Domek pilnie poszukiwany, bo jak już młody wyzdrowieje, to do domu mu trzeba! Tylko zdjęcia jakieś nowe, takie ze złapaniem proporcji, np przy nodze, bo na tych fotkach to on na maleńtasa nie wygląda:shake:, zresztą prawie 8kg, to mój Lisek zapasiony ma. Pies bedize raczej z tych mniejszych średnich.;) Quote
Enid Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 jakby byly zdjęcia, można zrobić jakieś plakaty!!! ja mogę porozwieszać w KAto tylko prosze o kantakty i zdjęcia! Quote
amikat Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 NIema aktualnych ale dzisiaj zrobie. Dzieki za pomoc Quote
amikat Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Mały Drako wczoraj dostał ostatnie zastrzyki. Obecnie rozpieszcza go SARA (szok!!!) KOchany psiak - ale bojowy i zaczepialski. A jak szczeka? Strach sie bać! Quote
amikat Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 U mnie ma domek - tymczasowy... ale ma!!! Quote
Recommended Posts