Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

* suczka ma chwilowe schronienie, ale nie wiem jak długo może pozostać w tym miejscu, osoby które jej dał schronienie nie mogą sobie niestety pozwolić na pieska ze względów czasowych

* wiek jeszcze nie znany, ale raczej młoda. ( ok 2-3 lat)

* bardzo łagodna i przyjazna, chętnie się bawi piłeczką

Bardzo wychudzona i zarobaczona. Prawdopodobnie ktoś ją wyrzucił.. Błąkała się od kilku ciągle w tym samym miejscu.

Jest bardzo posłuszna, choć jeszcze zagubiona. Umie siadać i dawać łapę, piłkę przynosi by jej rzucać - na pewno miała dom - co widać po jej zachowaniu. Ma także jakąś starą obrożę przeciwpchelną. Noc bez problemu spędziła na tarasie na kocyku. Sierść zaniedbana i sfilcowana.

ma chwilowe schronienie, ale DT POSZUKIWANY! TRANSPORT I ZAPAS KRAMY NIE JEST PROBLEMEM! JEDYNIE TO, ABY ZNALEŹĆ JEJ JAKIEŚ MIEJSCE :(

PRZEBYWA W OKOLICY OŚWIĘCIMIA

................................................................................................................

LINK DO ZDJĘĆ
http://imageshack.us/g/204/lessie4.jpg/

Edited by Figanna
Posted

Aby założyc jej wątek na www.drlucy.pl czyli Forum collie potrzebne są dane do kontaktu czyli nr tel. W ogloszeniu tez widnieje nr tel w widocznym miejscu. Moge umieścic na forum, FB u siebie i zrobić parę ogloszeń, ale ktos musi odbierać telefony w jej sprawie i nadzorować adopcję., czyli sprawdzenie domku.

Posted

[FONT=lucida grande]MŁODA, WYCHUDZONA I ZANIEDBANA SUCZKA OWCZARKA COLLIE. BŁĄKA SIĘ OD KILKU DNI W REJONIE POCZTY I PRZYCHODNI W CHEŁMKU. MA STARĄ, CZARNĄ OBROŻĘ PRZECIWPCHELNĄ I RÓŻOWE MAŁE ZNAMIĘ NA NOSIE. NAJPRAWDOPODOBNIEJ ZOSTAŁA PORZUCONA. SZUKA WŁAŚCICIELI I NOWEGO DOMU![/FONT]

[FONT=lucida grande]KONTAKT: 509 916 645[/FONT]

[FONT=lucida grande]ZDJĘCIA:

http://imageshack.us/g/204/lessie4.jpg/

mozna te iformację udostepniac na fcb

dziekuje![/FONT]

Posted

Rozmawiałam z pania ,która pracuje u nas w banku . Mieszka we wsi. Widziała własnie tą sunie . Też mówi ,że taka chuda. Dzis ja już widziała u Was . Podobno tak się łasiła do Pana. Lizała ,z wdzięcznosći ,że ktoś dał jej wreszcie jesć.Ma się popytać ,czy czasem gdzies, ktoś jej nie szuka.

Posted

tak, jest bardzo wdzięczna i łagodna:)

jutro sie wyjaśni czy ja przygarnie taka dziewczyna która już miała collie, ale ma się jeszcze z rodziną skonsultować

nie sądzę aby ona była stąd - bo by wróciła do domu a nie błąkała się tyle czasu, dlatego myślę że ktoś ja gdzieś tu wyrzucil