Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no tak, Pan sie dzisiaj ożenił a Tonga sie zakochała ! ciekawe czy zechce wracac do Pana po tygodniu? cały czas odchodzą szaleństwa, '0' problemów! Maz wyprowadza je razem na spacerki. Max jest w 7 niebie:razz:

Posted

Marie załatw panu szybciutko "prawie nowe" dwa boksery. Może nie zauważy podmianki jak będą pręgowane. Zakochany nie liczy psów w domu. A maksowi i mężowi też coś się należy od życia jak Ty ciągle ganiasz za obcymi....psami.:evil_lol:

Posted

Marie załatw panu szybciutko "prawie nowe" dwa boksery. Może nie zauważy podmianki jak będą pręgowane. Zakochany nie liczy psów w domu. A maksowi i mężowi też coś się należy od życia jak Ty ciągle ganiasz za obcymi....psami.

hihiihi to bylo by dobre!
a najlepsze to jest to, jak Max obracal Tonge w kolko za koncowke obrozy ( ona lezala na boku). Jestem pod wrazeniem " Magda pocaluj Pana ":evil_lol:

Posted

mariee napisał(a):
a najlepsze to jest to, jak Max obracal Tonge w kolko za koncowke obrozy ( ona lezala na boku).

no tak...facecom to tylko jedno w głowie
:evil_lol:

co słychać u faflaków?? :razz:

Posted

[quote name='Aganiok']no tak...facecom to tylko jedno w głowie
:evil_lol:

A wam to niby co innego. Kobieta naprawdę obrazi się tylko o brak zaintresowania:eviltong:

Posted

[quote name='mariee']Faflaki czuja sie wspaniale! Dobrana para! Tak bylo dzisiaj po 16:00

no nie mogę :eviltong: i co teraz będzie? Przecież to wielka miłość :loveu:

Posted

Tonga i Max dzisiaj na wczasach na balkonie!

Zabezpieczylam dzisiaj Maxa i Tonge przed kleszczami! Tonga byla tez u okulisty ( mial dzisiaj dyzur), nie ciekawie jest z oczkami! Czekam teraz na Pana Tongi.. trzeba wykupic leki i leczyc oczka!

Posted

w szoku jestem, nie wiedziałam, że psiaki mogą się tak.... miłować(?) piękny widok :D

p.s
co do oczek, to mam nadzieję, że to nic poważnego i leki powstrzymają ew. dalsze pogorszenie

Posted

mariee napisał(a):
Tongusia nas opusciala , po 17:00 poszla do domku!, ale było powitanie... stęskniła sie. Ale Max teraz smutny :placz:

Mariee pilnuj kanapy :cool3:

a tak poważnie...to żal mi Maksia, ech faktycznie bez randek się nie obejdzie ;)

Posted

Max tylko śpi, dobrze,ze je! Widziałam Tonge dzisiaj ( zawiozłam lekarstwa na oczy) Tonga jakaś obojeta była, chciała wsiadać do auta. Nie wiem czy Tonga ale Max jest inny! smutas!