Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tondziulka dobrze się czuje. Ciagle szlaeje ale dzis to tak bardziej śpiąca pewnie pogoda doskwiera. :(
Grzeczna z niej dziewczynka wczoraj zapusciłam jej kropelki do oczu (dzis zresztą tez) ale się bałam ze bedzie się wyrywać czy coś a ona sobie spokojnie stała i czekała az skończe. pozdrowienie od nas i tongusi:)
dziękujemy za pomoc

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mariee napisał(a):
Nie wiem czy Tonga ale Max jest inny! smutas!
Sądząc z relacji rahima, to Tonga, podobnie jak Maks.... zakochana po uszy:loveu: to kiedy te randki będą? ;)

• 2 weeks later...
Posted

witamy!!
Tondzia się bardzo dobrze czuje co widac po chęci do zabaw (non stop) i po apetycie :) a jej ostatni przysmak to kurze łapki :) i kośc którą męczy d tygodnia. Oczko ładnie się zagoiło i mamy nadzieje ze obejdzie się bez zabiegu bo jak narazie jest wszystko oki
POZDRAWIAMY!!!!!!!!!!!!

Posted

Donvitow ja tez pozdrawiam i tyrzmam kciuki za Gaj!
Ciesze sie bardzo,ze Tondzia jest OK. Niedługo pojedziemy na kontrole do okulisty, będzie dobrze! Pozdrawiam Pancie i Pancia Tongi!

Posted

witamy!!!
Tondzi troszki się przytyło :):) ale to dobrze ze ma apetyt.
Chciałam dołonczyć zdjęcia ale juz od paru dni wyskakuje błąd i nie da się nic zrobic.
pozdrowienia!!:)