rahim Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 witam :) pierwsza i druga nocka spoko!!! Tondzia czuje sie dobrze co widać!! jest w miare żywa (ale w przerwach śpi :) ) a apetyt to ona ma :) cieszymy sie ze sie zaklimatyzowała raczej bez problemów. Pilnuje domku:) w sobote dołonczymy zdjątka tongi. Pozdrowienia:) Quote
mOn4 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 no to super, oby tak dalej!! Tonga Ty żarłoku :P Quote
Donvitow Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Tonga pozdrowienia. Starałem się policzyć kiedyś i wyszło mi ze bokser potrafi przespac lekko 16 do 18 godzin na dobę. Quote
Iza i Avanti Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Wszystkiego najlepszego Tongusiu w nowym domku.... Quote
rahim Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 witamy!!!!! Tondzia czuje się dobrze :) bardzo się rozbrykala i cały czas by się tylko bawiła:P nie wiem kto szybciej się męczy :P:P pozdrawiamy!!! Quote
mariee Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 To ja wstawie aktulane fotki Tondzi! Usciski dla Was i Tondzi! Quote
rahim Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 NO to teraz trzeba zainwestować w bardziej wytrzymałe zabawki dla Tondzi hihihi maleńka rozgryzła piszczą zabawke na pół:) ależ ma siły!!!! Quote
AgaiTheta Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 hihihi moja też szybciutko załatwia wszystkie gryzaki :loveu: Buziaki dla Księżniczki! Quote
Donvitow Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 A nasza ma ukochaną kaczuszkę od lat. Dla Tongi może gruuuby warkocz. Quote
rahim Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Witamy!!!! Tondzia dzis po pierwszej kontoli lekarskiej:) lekarz powiedział ze jest wszystko wporzadeczku :) co do guzków i oczka.Tondzia dostała szepienie i preparat przeciwko kleszczom. Była bardzo dzielna Ja bardziej sie bałam tych zastrzyków. Teraz sobie smacznie śpi. Quote
mOn4 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Tonga odważna dziewczyna :razz: A co do wyników - oby tak dalej!! Quote
rahim Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 a i jeszcze jedna rzecz :):) WIELKIE I SERDECZNE DZIEKI DLA mariee za wszystko!!! pozdrowienia!! Quote
Agniest Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 wspaniałe wieści :loveu: :loveu: Tongusia ma swój ukochany domek :multi: Pozdrowienia dla Pana i Pańci boksinki. PS: a dlaczego temat jeszcze nie zmieniony ? :roll: Przecież Tongusia już nie szuka pilnie domu...... MA DOM :loveu: Quote
kacha_wawa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='mariee'] To zdjęcie to normalnie na fotkę miesiąca - boksionietoperek ;) Quote
rahim Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Tondziula jeszcze lepsze pozy przybiera :) ale narazie nie mamy aparatu:(:( postaram się szybciutko załatwić i jakieś nowe fotki wrzucic na forum. Tonga jest suerancka!!!!!!!!!!! a jej rozkład dnia to jedzonko spacerek zabawa spanie i tak w kółko hihi:) pozdrowienia!!!!!!!!!! Quote
Donvitow Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Super.Kupuj aparat na pewno przyda sie na wakacje.:evil_lol: Quote
mOn4 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 rahim napisał(a):a jej rozkład dnia to jedzonko spacerek zabawa spanie i tak w kółko i jak tu nie zazdrościć :oops: Quote
Recommended Posts