Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mariolka napisał(a):
wizyta bedzie w nastepny wtorek. problem nie jest w domku dla Fina tylko w jego zdrowiu. trzeba czekac na wizyte

A coś się dzieje znowu??? Pojawiły się jakieś nowe probelmy z jego zdrówkiem???

Posted

ja nic nie wiem :( zajmuje sie glownie psami ktore sa w azylu, a nie poza nim. z tego co wiem jakos jutro ma wejsc tu osoba ktora zajmuje sie bezposrednio Finkiem.

Posted

dziewczyny z tego co ja wiem Fin ma sie ok wiem ze to ogolnik ale z racji tego ze psiakiem od poczatku opiekowal sie ktos inny od poczatku do konca to pozostale osoby zajmuja sie jeszce innymi psiakami(inne tzn ja,mariolka asik89 i inne azylowe dogomaniaczki)...a ze kazdy oprocz azylu ma od cholery roboty bo i domy i szkoly i wszystko inne to nawet miedzy nami przeplyw informacji jest nie zawsze na najwyzszym poziomie...na pewno chopakowi sie krzywda nie dzieje

Posted

mariolka napisał(a):
jedyne info które uzyskałam to to, ze Fin jest adoptowany :) mieszka w Gdańsku

No to wspaniale!!! :loveu: Oby był zawsze już szczęśliwy...:loveu:
Ale czy ja dobrze pamiętam, on nie miał czasem jechać do Szczecina??? :cool3:

Posted

wlasnie nie wiem jak to bylo. trudno jest sie kontaktowac z osobami ktore sie nim zajmowaly. wszyscy sa zapracowani, ja mam matury wiec to nie jest takie proste jak sie wydaje...

• 2 weeks later...
Posted

Super, super!
Finku! Życzę Tobie wiele szczęścia!!!
Szkoda tylko że wolnotariuszka od Fina (pani Iwona K.) obiecała że będzie to pies mój(od pobytu w programie "Pytanie na śniadanie" - zainteresowanym powiem że pies miał zamieszkać w okolicach Szczecina). Nie wiem jakim cudem (może liczyło się coiś więcej jak tylko miłość do zwierząt)
trafił gdzie indziej...
Finku! Życzę szczęścia!!

• 6 months later...
  • 2 weeks later...