pumcia02 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Fin czuje sie wysmienicie strasznie duzo je :) lapka mu w niczym nie przeszkadza, podpiera sie nia na spacerach coraz czesciej, biega skacze, taki wariacik! :) i zakochala sie w nim moja rodzina, hihi ale caly czas im przypominam ze Fin juz ma dom :cool3: jutro chyba wraca do Magdy Quote
Hakita Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Cudowny...:loveu: Biedna ta łapeczka, ale cieszę się, że jest już lepiej...:multi: Quote
asiak Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Finuś jest taki piękny......:loveu: łapka wygląda o niebo lepiej.... Finusiu brawo..... Quote
_beatka_ Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 mariolka żeby Ci go rodzina nie porwala jak tacy sa zachwyceni fineczkiem:cool3: a jak z tym nowym domkiem kiedy on bedzie mógl tam pojechać? Quote
Figa Bez Maku Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 A więc żegnamy Fina:placz: niech jedzie do Szczecina niech cieszy się nowa rodzina:multi: i dzielna ,kochana psina:loveu: Quote
pumcia02 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 znowu podawany termin to 2 tyg.. :/ trzeba poczakac az sie do konca zagoi i w gips i dopiero... i tak co chwile mowia ze za dwa tyg... Quote
Rymonka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Finuś Kochany Psiaku!!!!! Zdrowiej i do domku zmykaj....:loveu: Mariolka - dobra robota!!!!:lol: Quote
paros Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Finek nie martw się :roll: domek czeka na psinkę :lol: :multi: Quote
pumcia02 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Fin jest juz u Magdy. jakos tak dziwnie bez niego... Quote
_beatka_ Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 mariolka czyżbym wyczuwala wyrzuty sumienia że nie ma go u Ciebie?:razz: bo się skończy na tym, że go nie oddacie:lol: Quote
Hakita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Chciałabym podzielić się informacją dot. zatrutej karmy, którą zamieściłam tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59951 Quote
pumcia02 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 bo fajny psiak z niego... ale ma juz swoj dom! moja suka tez byla na kwarantanne... :D i została :P w lecznicy powiedzieli ze jest to kwestia kilku opatrunków i w gipsik wsadzaja niedługo :) Quote
_beatka_ Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 super, należy mu się najlepszy domek, tylke już się wycierpial Quote
Rymonka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Finuś Kochaniutki!!!! Wracaj do zdrówka i po nowy domek!!!! Należy Ci się chłopie!!!! Dziękujemy wszystkim za pomocną dłoń....jesteście wielcy!!!:loveu: Quote
Blow Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 jejka....to biedne cierpiące stworzenie w dalszym ciągu dopuszcza do siebie ludzi!<wow>strasznie dziwi mnie ufność tych najbardziej zmasakrowanych psów,wydaje mi się wręcz nienaturalne aby skrzywdzony fizycznie i psychicznie pies jako potomek wilka nie kierował się insstynktem i pozwalał kompletnie obcej osobie do siebie podejść a przecież niema pojęcia jakież ona ma zamiary:( najwyrazniej musi być bardzo wycieńczony i zrezygnowany....:( Quote
solito Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Kochana psineczka!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pumcia02 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 LUDZIE BŁAGAM!!! POTZREBNY DT OD ZARAZ!!! w wyniku pewnych nieporozumien z Fundacja musimy zabrac wszystkie psy z lecznicy, w tym Luckyego. Magda u ktorej jest Fin wzielaby Luckyego do siebie, ale musiałaby oddac gdzies Fina na jakis czas! a ze latwiej znalezc dom tymcz. dla zdrowego psa to postawilismy zrobic tak a nie inaczej. Lucky jest schroowany i trzeba mu pomagac praktycznie przy kazdym kroku. BLAGAM POMOZCIE!!! Quote
Hakita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 O Matko!!! :placz: Jedyne, co mogę zrobić, to podnieść...:placz: Podnoszę, bo PILNE!!!!!!!! Quote
zdrojka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ja nie mogę, ciągle nie mam mnie w domu i moja kotka nie toleruje psów, dla rodziców jeszcze za wcześnie po odejściu Migaczka za TM, a to taka fajny domek z ogródkiem... Szkoda, ale chociaż podniosę... Quote
pumcia02 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 to podpnosimy dalej!!! pomozcie@!!! Quote
Recommended Posts