Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fin czuje sie wysmienicie strasznie duzo je :) lapka mu w niczym nie przeszkadza, podpiera sie nia na spacerach coraz czesciej, biega skacze, taki wariacik! :)
i zakochala sie w nim moja rodzina, hihi ale caly czas im przypominam ze Fin juz ma dom :cool3:
jutro chyba wraca do Magdy

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bo fajny psiak z niego... ale ma juz swoj dom! moja suka tez byla na kwarantanne... :D i została :P
w lecznicy powiedzieli ze jest to kwestia kilku opatrunków i w gipsik wsadzaja niedługo :)

Posted

Finuś Kochaniutki!!!!
Wracaj do zdrówka i po nowy domek!!!! Należy Ci się chłopie!!!!
Dziękujemy wszystkim za pomocną dłoń....jesteście wielcy!!!:loveu:

Posted

jejka....to biedne cierpiące stworzenie w dalszym ciągu dopuszcza do siebie ludzi!<wow>strasznie dziwi mnie ufność tych najbardziej zmasakrowanych psów,wydaje mi się wręcz nienaturalne aby skrzywdzony fizycznie i psychicznie pies jako potomek wilka nie kierował się insstynktem i pozwalał kompletnie obcej osobie do siebie podejść a przecież niema pojęcia jakież ona ma zamiary:( najwyrazniej musi być bardzo wycieńczony i zrezygnowany....:(

Posted

LUDZIE BŁAGAM!!! POTZREBNY DT OD ZARAZ!!!
w wyniku pewnych nieporozumien z Fundacja musimy zabrac wszystkie psy z lecznicy, w tym Luckyego. Magda u ktorej jest Fin wzielaby Luckyego do siebie, ale musiałaby oddac gdzies Fina na jakis czas! a ze latwiej znalezc dom tymcz. dla zdrowego psa to postawilismy zrobic tak a nie inaczej. Lucky jest schroowany i trzeba mu pomagac praktycznie przy kazdym kroku.
BLAGAM POMOZCIE!!!

Posted

Ja nie mogę, ciągle nie mam mnie w domu i moja kotka nie toleruje psów, dla rodziców jeszcze za wcześnie po odejściu Migaczka za TM, a to taka fajny domek z ogródkiem... Szkoda, ale chociaż podniosę...