Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzooooooooo się cieszę, że jest szansa na uratowanie łapki Finka. Dr Sterna to świetny ortopeda, zresztą chyba szef Katedry Ortopedii na SGGW. Wiem, że zrobi wszystko co w jego mocy żeby psiak był jak nowy. Życzę mu tego z całego serca!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

na szczescie juz ze mna troszke lepiej mam nadzieje ze jutro w azylu sie pojawie i czegos nowego sie dowiem,chociaz zaraz pisze do jednej z ciotek zeby sie tu ujawnila;)

za wplaty serdecznie dziekuje w imienu Finusia jestescie po prostu kochani

Posted

kochani przed chwila zagladnelam sobie na watek AFN ze zbiorkami Finus ma juz 725 zlotych(stan na dzien 8 marca) no ja nie wiem jak sie Wam odwdziecze...dostaje tez maile od ludzi z zagranicy ze Finusia wspomoga...odzyskuje wiare w ludzi a raczej w to ze na swiecie zyja jeszcze osoby ktorym los psiakow nie jest obojetny

Posted

chodzi Ci o operacje w sensie amputacji?bo takiej to nie bedzie lapka zostaje i bedzie leczona...w jaki sposob dokladnie jeszcze nie wiem,jutro albo moze jeszcze dzisiaj beda jakies nowe wiesci

Posted

Kostek napisał(a):
chodzi Ci o operacje w sensie amputacji?bo takiej to nie bedzie lapka zostaje i bedzie leczona...w jaki sposob dokladnie jeszcze nie wiem,jutro albo moze jeszcze dzisiaj beda jakies nowe wiesci

mniej wiecej ile możę kosztowac leczenie

Posted

Łapy Łapy CZTERY Łapy !!!!

A na Łapach FINEK kudłaty!!!!

Jakie dobre wieści . Posyłam 50 zeta najuz. Mam nadzieje ze operacja rzejdzie jak po maśle i skończą sie cierpienia!!!!

Trzymaj sie mordziaku citeczka amikat i dobeczki ściskają Cię mocno!!!

Posted

Zobaczyłam Finka na "gronie" i ze łzą w oku pomyślałam, że łapy pewnie nie da się uratować...a tu takie wieści! Bardzo, bardzo trzymam kciuki za operację!!!

Posted

AśkaK napisał(a):
Zobaczyłam Finka na "gronie" i ze łzą w oku pomyślałam, że łapy pewnie nie da się uratować...a tu takie wieści! Bardzo, bardzo trzymam kciuki za operację!!!

Wszyscy mocno trzymamy kciuki!!! :loveu: