AZ-IWONA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Już minął cały dzień, jakie wieści ? Wysłałam 100 zł Quote
Kostek Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 AZ-IWONA napisał(a):Już minął cały dzień, jakie wieści ? i jak ja mam sie nie denerwowac:angryy: wydaje mi sie ze wyrazilam sie jasno co do dzisiejszej sytuacji Finka...naprawde staram sie nie wybuchac ale jak widze takie posty pod moim wyjasniajacym sytuacje psiaka na ta chwile to mnie po prostu trafia... Quote
escalade74 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dlaczego pies tak długo czeka na wizyte u lekarza specjalisty?? Ludzie tu trzeba natychmiastowych działań...nie znam całej historii, ale jak jest jakiś problem to ja sprawy trudne załatwiam w 5 minut, niemożliwe od ręki...Także jeśli nadal jest problem z wizytą u lekarza to dajcie znać..uruchomimy oddziały grom...pozdrawiam i ten psiak musi mieć cztery łapy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
pucka69 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Kostek - tylko spokojnie - weź głęboki oddech. Ja cię rozumiem ;) Quote
Kostek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 nie no ja po prostu nie bede odpowiadala na cos co juz bylo wyjasnione nie tylko zreszta przeze mnie...i na co w sumie mozna wpasc samemu... odrazu mowie ze caly dzien mnie nie ma bede dopiero wieczorem wiec i wieczorem beda jakies wiesci... Quote
Rymonka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kaska wpłacona!!!!!!!!!!:loveu: Finuś kochany!!!! Wszystko będzie dobrze! Spokojnie i bez nerwów...!!!;) Quote
paros Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Finek prosi o pieniążki na operację łapki :roll: Quote
amikat Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Trzymaj sie piesku..... Jest w najlepszym miejscu. Wierzę w trafna diagnozę i decyzje. Miałyam ostatnio psiaka ze starym złamaniem kosci piszczelowej z przemieszczeniem..... zaniechano operacji bo zrost był skomplikowany i naprade szkoda było ruszac. Tutaj to inna sytuacja. Trzeba walczyć o ile sie tylko da. Trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością na wiesci!!!! Quote
pumcia02 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 ludzie proszę czytac watek i nie zadawac pytan na które odpowiedzi sa juz podane. poza tym nie bedzie wiadomo czegos nowego co godzine... tak to sie tylko wydaje ze wszytsko mozna od reki zalatwic, ale to nie jest pies znaleziony przez prywatna osobe, która zajmuje sie tylko nim, a podrzucony do schroniska gdzie nie jest jedynym psem!!! tez mnie juz nosi jak widze co chwile pytania co nowego... ale dzieki serdeczne za zaangazowanie i za pomoc! razem damy rade! tylko bez nerwów :lol: Quote
Hakita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Finku kochany, cały czas myślimy o Tobie...:loveu: Quote
agula Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Hakita napisał(a):Finku kochany, cały czas myślimy o Tobie...:loveu: oby wszystko było dobrze Quote
Kostek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 kochani jestem duzo duzo wczesniej w domu niz to bylo planowane rozchorowalam sie na amen...ale to nie wazne sprawa Fineczka ma sie po prostu genialnie:D lapka zostaje wcale nie bylo w niej martwicy dr.Sterna podjal sie leczenia...teraz zastanawiamy sie czy przewozic psiaka na SGGW bo niestety my(azyl) nie mamy dobrych wspomnien a na powstancow tam gdzie psiak jest ma opieke non stop lapka jest pielegnowana.musze sie skonsulcic czy moge wydac tu nasza ukochana wolontariuszke ktora jezdzi do Finka...ale na pewno niedlugo sama sie odezwie,ja ide chorowac przez te 2 dni bo na dluzej nie moge sobie pozwolic Quote
Hakita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :multi: Jakie wspaniałe wieści...:multi: Trzymamy kciuki za Ciebie kochany Finku!!! :loveu: :multi: Kostek i wracaj szybciutko do zdrówka...;) Quote
kesslee Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Jak dobrze z tą łapką :multi: To taki piękny pies jest... Quote
Rybc!a Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Po niedzieli wpłacę 20 zł. Niestety, nie mogę pozowlić sobie na więcej, przepraszam! Moja znajoma również wpłaciła. Trzymamy kciuki. Quote
carolinascotties Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Zaraz zrobię bazarek - 400 tabletek Calcium+witamina D :) Quote
bozo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witam wszystkich dogomaniaków :smile: przeczytałam cały wątek Finka. Ten piesek jest cudowny i bardzo się cieszę że łapkę da się uratować. Jutro wpłącę pieniądze dla Finka na konto AFN-u. I oczywiście będę czekała na dalsze wieści - wierzę, że jak najlepsze :laugh2_2: Quote
carolinascotties Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Tu aukcja dal Finka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51621 - czy na AFN jest już jego skarpetka? jeśli tak, to czy wystarczy pisac w tytule przelewu - DLA FINKA ? Quote
GreenEvil Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 carolinascotties napisał(a):Tu aukcja dal Finka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51621 - czy na AFN jest już jego skarpetka? jeśli tak, to czy wystarczy pisac w tytule przelewu - DLA FINKA ? skarpeta jest. dopisek : "fin ze zlamana lapa" pzdr GreenEvil Quote
agusiazet Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Zaczynam mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze! Taki piękny pies i tyle cierpienia zafundował mu człowiek! Finek wierzę, że Ci się uda, trzymamy kciuki i łapki!!! Quote
pumcia02 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 wyjezdzam na weekend wiec chwilowo nie bede pisac. oj ludziska to wspaniały pies :) miejmy nadzieje ze po leczeniu znajdzie rownie wspanialy dom! Quote
Recommended Posts