Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mariolka napisał(a):
asiuniap chyba zle przeczytalas - T.W. ma wyslac fax, ze dadza pieniadze ale chyba tylko na amputacje, nie leczenie bo na razie praktycznie tylko o tym sie rozmawialo (nie wiem dokladnie). ale nie mamy pieniedzy na APSIKA! on tam siedzi juz jakis miesiac i nie chca dac na niego kasy! w ogole w pewnym momencie mielismy sie decydowac czy go uspic czy nie, i gdy zdecydowalismy ze nie to przestali dawac kase na niego...
a no i zaraz bede dzwonic w sprawie Finka ale pewnie sie nie dodzwonie...

Mariolka chyba jednak dobrze zrozumiałam :shake: Jak będzie można łapę uratować to stanie się to tylko dzięki pomocy dogo, hę?
O Apsiku się nie wypowie,, bo spac nie będę...

Posted

asiuniap napisał(a):
Mariolka chyba jednak dobrze zrozumiałam :shake: Jak będzie można łapę uratować to stanie się to tylko dzięki pomocy dogo, hę?
O Apsiku się nie wypowie,, bo spac nie będę...

wlasnie nie wiem jak to do konca jest, T.W. po prostu trzyma dla siebie nawet informacje ile kasy postanowil przeznaczyc na Finka. to jak tu dalej działać ?!

Posted

Jezu Iwona czy Ty czytasz watek? dwie strony temu walnelam konto takaimi literami ze slepy by zobaczyl. Gdzie ja mam to konto powiesci zeby co strona ktos nie pytal??:placz::placz:

no chyba ze nie jest jasne ze FUNDACJA AFN to Fundacja nasza, dogomaniacka. Nie tamta dziwna ktora nie chce czegos wyplacic czy wyplaca tylko za obcinanie ew. usypianie :-(
D

Posted

ech przepraszam ciotka, cos wnerwiona dzis jestem za duzo zmartwien. A szacunek dla siwego wlosa mam, sama juz musze farbowac, coz... :roll: matura byla 16 lat temu.:shake:

wkleily to konto w pierwszy post?

Posted

konto wzięłam z 5 strony ale tam nie ma adresu, mam nadzieje że bank internetowo przyjął :mad:
Ale z tym siwym włosem to troszeczkę przesadziłaś:angryy: Ja nawet wnuków jeszcze nie mam,ale maturę robilam 30 lat temu:eviltong:

Posted

no to zazdroszcze, bo ja siwych wlosow mam pelno niestety:-(
a ze brunetka jestem wyglada to niedobrze.
serdecznie przepraszam ze Cie podejrzewalam o siwe wlosy.