Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis Elunia odwalila (tzn w pozytywnym sensie :smile: dwie wizyty przedadopcyjne i obydwie szczésliwie. Zeby szczéscia bylo malo, Jaaga sprawdzila dom dla dwóch kolejnych (Luna i Maks), które pojadá razem do 1 domu :smile: Huraaaaaaaaaa!

Zostal nam teraz Borysek nastépny do wydania, reszta juz chyba zostanie na zawsze hahaaaaaaaa!

Posted

emilia2280 napisał(a):
Dzis Elunia odwalila (tzn w pozytywnym sensie :smile: dwie wizyty przedadopcyjne i obydwie szczésliwie. Zeby szczéscia bylo malo, Jaaga sprawdzila dom dla dwóch kolejnych (Luna i Maks), które pojadá razem do 1 domu :smile: Huraaaaaaaaaa!

Zostal nam teraz Borysek nastépny do wydania, reszta juz chyba zostanie na zawsze hahaaaaaaaa!

Tylko NIE NA ZAWSZEEEE!!!!:OOO

Posted

A Borysek znajdzie swój domek bo jest prze kochany.Jego ulubioną zabawą jest puszczanie piłki ze schodów a ostatnio był to ziemniak:lol:.Zabiera nam różne rzeczy a potem chodzimy i szukamy a ten łotr patrzy niewinnymi oczami,że to niby nie on.Potrafi już sam wejść do mnie na łóżko i prosi o przytulenie po czym wraca na swoją podusie.Swoimi smutnymi oczami:roll: powala mnie na kolana - tak zdobył moje serce:loveu:.

Posted

Ale numer! Boryska wypatrzyla rodzina, która 3 miesiáce temu stacila identycznego czarnuszka. Jest podejrzenie ze to on, choc dowiemy sie dopiero przy spotkaniu z psiakiem :) Powiedzieli ze jak to nie ich psiaczek (zagubiony w okolicach Brzegu Dolnego), to i tak chcá naszego Boryska! Mireczka juz wyplakuje oczy na mysl o rozstaniu ze swojá czarná mauupeczká :)

Posted

emilia2280 napisał(a):
Ale numer! Boryska wypatrzyla rodzina, która 3 miesiáce temu stacila identycznego czarnuszka. Jest podejrzenie ze to on, choc dowiemy sie dopiero przy spotkaniu z psiakiem :) Powiedzieli ze jak to nie ich psiaczek (zagubiony w okolicach Brzegu Dolnego), to i tak chcá naszego Boryska! Mireczka juz wyplakuje oczy na mysl o rozstaniu ze swojá czarná mauupeczká :)

Chyba to był inny piesek.Borysek został znaleziony w Łomży.To bardzo daleko.

Posted (edited)

elinaa napisał(a):
Chyba to był inny piesek.Borysek został znaleziony w Łomży.To bardzo daleko.

Rzeczywiście, to kawał drogi, Brzeg Dolny jest w okolicach Wrocławia, ok. 45 km ode mnie.

Emilia czy Ci ludzie mówili coś czy szukali swojego psiaka? Jak? Gdzie? Jak im zaginął?

Różne rzeczy się dzieją i czasami psiaki odnajdują się setki kilometrów od miejsca zaginięcia albo nawet po kilku latach. Zawsze warto mieć nadzieję i szukać.

Edited by Asia & Ginger
Posted

Spaniele ze zdjęć są baaardzo podobne do siebie.Myślę.że jeśli Borysek jest ich pieskiem to pozna swoją panią!Teraz szczeka na wszystkich obcych i chowa się za moimi plecami,więc kiedy zobaczy bliskich powinien zareagować inaczej.Fajnie by było gdyby trafił do swojego domu:multi:

Posted

[quote name='mira145']Spaniele ze zdjęć są baaardzo podobne do siebie.Myślę.że jeśli Borysek jest ich pieskiem to pozna swoją panią!Teraz szczeka na wszystkich obcych i chowa się za moimi plecami,więc kiedy zobaczy bliskich powinien zareagować inaczej.Fajnie by było gdyby trafił do swojego domu:multi:

a chcesz oddać? :roll::diabloti:

Posted

no ponoc rozpoznali w nim swojego zaginionego pieska, ale cos nie spieszá sié zeby to sprawdzic :OOO ja jechalabym pewnie tej samej nocy ;pp
jak juz dojadá to poznamy prawdé tylko wg reakcji psa na naich, bo on do obcych jest wstydzioch i szczekacz zza Mireczki :)

Posted

Pani dopiero na dzisiejszy mail mojej Wice, Elik podala swój telefon. Jutro Ela zadzwoni, czy oni sié rozmyslili czy o co chodzi :OOO
Przestalam Boryska oglaszac skoro niby ma miec dom- stary albo nowy, bo chciéli go wziác tak czy siak i wydawali sie ze warunki naprawde b.dobre, ale juz nic nie rozumiem.

Posted

HA! No to będę pierwsza,która napisze: BORYSEK JUŻ W NOWYM KOCHANYM DOMKU!:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:!!!
a ja...no cóż popłaczę:-( i przeleję miłość następnemu biedakowi:loveu:!