Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinka_m napisał(a):
domek przecudowny!!!!
jutro wstawie fotki i napisze więcej.. padnięta jestem;)

dziékujé kochana za jazdé z Boryniem i placzácá Mireczká :)

Tak, dom jest wspanialy i bardzo zakochany w Boryniu.

Nero rzeczywscie ma wzrok bardzo podobny to Boryska Zuo Oczko :O w jego albumie jest duzo zdjéc Ewelinki, byl chyba Jej najwierniejszym modelem przez tyle miesiécy :)

Posted

Jeśli przyszli właściciele są zakochani w Borysku,to jestem pewna że w końcu trafił na swoich ludzi i bedzie miał superrr.
Bądź szczęśliwy pieseczku....

Posted

Wszystko wskazuje na to, że Borynio czekał właśnie na ten domeczek!! Państwo wczoraj dzwonili do Mireczki mówili, że za nic w świecie już go nie oddadzą :p Przynosi wszystkim kapciuchy..Pan Teść, aż się popłakał jak Borysek przyniósł mu buciki, czarny diabeł też śpi w łóżeczkach.. w nocy robi prawdziwe tournee bo chce spać z każdym :loveu:

a to nasz chłopaczek w dniu przyjazdu:

• 4 weeks later...
Posted

Chcę tylko napisac,ze wszystko wskazuje na to ,że Borysek już nie wróci do mnie:multi::placz: Pani i cała reszta rodziny są w nim bardzo zakochani:loveu:Pani dzwoni często do mnie i dłuuugo opowiada jaki to ich Borynio jest cudowny:evil_lol: Jestem wreszcie spokojna o niego.